Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, už nějakou dobu uvažuji, že začnu absolvovat cvičení na stolech Slender You, tak jsem se chtěla zeptat, jestli s tím někdo má zkušenosti a jak jste byli spokojení?
Předem děkuji za odpovědi.
Dobrý večer, já jsem si to vyzkoušela před několika lety a mohu Vám to jen doporučit. Měla jsem v té době hodně náročné zaměstnání a to psychicky i fyzicky. Na Slender You jsem chodila po práci a na posledním stole jsem zpravidla usnula, ale domů jsem šla perfektně procvičená i odpočatá. Celá procedura se skládá ze šesti "stolů", na každém se procvičuje jiné svalstvo, poslední je jen lehká vibrace. Pokud vyšla pauza, byl tam k dispozici ještě rotoped. Cena byla sice dost vysoká, ale účinek byl úžasný. Určitě se do toho pusťte. Patronka
Určitě to mám v plánu, moc se mi to líbí, jen se vás chci ještě zeptat, změnila se vám nějak postava? Já jsem totiž už na internetu některé názory četla a někdo píše, že zhubl a především, že se mu postava zpevnila, ale našla jsem i takový, kteří psali, že to nefunguje.
Zhubla jsem asi 2 kila, a postava se mi skutečně zpevnila. Za největší přínos ale považuji to, že když jsem tam přišla celá rozlámaná z práce, procvičilo mi to i ty zbývající svaly a celkově mne pak nebolelo nic. Pokud k tomu chcete ještě hubnout, je třeba přizpůsobit stravu, pitný režim a hlavně správně nastartovat metabolizmus. Patronka
Zdravím, na stolech SY jsem byla jen 8x, ale zhubla jsem (ale zároveň jsem začala jíst pořádně zdravě), a cítím se lépe (myslím že i ohledně svalového posílení).
Zbylo mi ještě dalších 8 vstupů které bohužel nestihnu prochodit (odjíždím na prázdniny), nemáte někdo zájem? 350 / 8 vstupů. Platnost je do 30.9., je to na Pražského Povstání, předání v Praze. Lee.suchomel@seznam.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.