Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levné oblečení v Praze (i sekáč)

Od: jahoda4 odpovědí: 5 změna:

Ahoj, už mě trochu unavuje nakupování v obchodních centrech po Praze. Můžete mi doporučit, kde tam (nejlépe poblíž centra a nebo Zličína) najdu krámek, kde maj slušné oblečení, levné (čili plavky za 3 kila, tričko za kilko, čepičky do 2 stovek...)? Můžou to být třeba i solidní vietnamci, prostě kde si rády nakupujete oblečení. Děkuju moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Byl dobrý na Zatlance,ale tam už jej zrušily,prej to už není to co bývalo,když mají obchody výprodeje tak cena je stejná.Pak je ještě dětský a dámský sekáč u Zvonu,to je na Plzeňský-kus za 40kč,nebo na Arbesáku Chizzo(tam už je to o něco drahší,ale jedná se o vyřazené oblečení z německa)Dále na hl.nádraží nahoře v 2.patře,tam mají 30kč za kus,ale musíte tam jít z rána několikrát hrabat,pěkný kousky hledat.Pak na Smichově,OUTLET-tam zas máte značkové za pohádkové ceny,nenošené.
jahoda4
hodnocení

kde je prosím ten outlet na Smíchově?

krkovicka*
Když jste na knížecí(atobus.nadraží) a jdete podel tramvaje směr smichovské nadraží.NA tom rohu u aut.nadraží. je bar Nagano 98 tak za ním,směr ten smichov,asi 300m po pravý straně.Jsou tam reklamy i malůvky na chodníku.

krkovicka*
hodnocení

0x
Když už budete Na Knížecí je tam tržnice Ostrovského.Jsou to ale rákosnici.Zavítat tam můžete taky a hned na začátku mají punčošky,ponožky-doporučuji.

asminkam*
hodnocení

0x

Zrovna včera jsem jela do Butovic, do toho obchodního centra. A nahoře je obchod Jeans club. No a všude měli napsáno - slevy - 50%. Tak jsem tam šla a s doměním, že slevy už jsou započítané na cenovce (byly už takhle dost nízké) jsem šla k pokladně. No a oni od toho ještě těch pade odečetli, takže ... šup tam :D Věci tam maj pěkný, i plavky, brýle, kraťasy, šaty... Doporučuju tam jít co nejdřív, než se to vyprodá :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]