Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej fishi filetů v Penny

Od: rujet® odpovědí: 6 změna:

V Penny marketru se prodávají fishi filety z mořských ryb.Nevíte někdo z jakých?

Děkuji,rujet

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Z mořské ryby.

Blbá odpověď, co? Ale Penny market více nenabízí ( a prý to už není v nabídce), viz akcniceny.cz/...)

Ahoj Kartag, jelikož jsem zvědavá jako opice, také jsem klikla tam, co jsi doporučil, a k svému úžasu jsem zjistila, že v Penny nemají v nabídce VŮBEC NIC! Projela jsem asi pět stránek, a pak mě to přestalo bavit. Jsem nějak natvrdlá, a špatně chápu, anebo zbankrotovali, a mně to uniklo? Jinak ohledně té zmražené ryby, na kterou se ptá..., promiňte, zapoměla jsem jméno, tak podle její ceny to určitě nebude nic moc. Nějaký rybí odpad, promočený a stlačný do klamavého tvaru. Až to budete tepelně upravovat, rozpadne se to, na nevábně zavánějící, a nevalně chutnající, kousky. Máme holt smůlu, žijeme ve vnitrozemí. Ale zase se nám nebortí půda pod nohama, a baráky nepadají na hlavu. takže si kupte raději dobrého kapříka, anebo, máte-li dostatek financí, štiku, tu naši, ne mořskou. Dobrou chuť...:)

Jinak to, co jsem našel, není celá nabídka Penny, ale akční nabídky z Akčních Cen, a ještě k tomu z archivu. Aktuálně mají například
Bavorská masová k/...
akcniceny.cz/...

doplněno 08.05.11 19:57:

ovšem teď koukám, že to není Penny, ale Albert

hodnocení

Nabídka těchto filet je ode dneška 9.5. do 12.5.Je to nová nabídka nikoli od pátku,ale od pondělka.rujet

hodnocení

0x

Dobrý den, schválně jsem se šla podívat do letáku Penny - a máte pravdu, byly tam! /fishi filety/. Ale ztotožňuji se se "suzymon", že to asi opravdu nebude to nejlepší, hodně zmrzlé vody a málo kvality. Nešla bych do toho. Jinak - pokud máte rádi ryby, v Penny občas bývají v akci mražení kuchaní pstruzi, v krabici jsou dva, 500 g a za 50 Kč. Bývá to ale jen zřídka. Padla jsem na ně zatím asi 3 krát a pokaždé jsme si moc pochutnali. :-P Jaga.

cesmina*
hodnocení

0x

Včera jsem se dívala a jsou ze štikozubce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]