Nejste přihlášen/a.
V Penny marketru se prodávají fishi filety z mořských ryb.Nevíte někdo z jakých?
Děkuji,rujet
Z mořské ryby.
Blbá odpověď, co? Ale Penny market více nenabízí ( a prý to už není v nabídce), viz akcniceny.cz/...)
Ahoj Kartag, jelikož jsem zvědavá jako opice, také jsem klikla tam, co jsi doporučil, a k svému úžasu jsem zjistila, že v Penny nemají v nabídce VŮBEC NIC! Projela jsem asi pět stránek, a pak mě to přestalo bavit. Jsem nějak natvrdlá, a špatně chápu, anebo zbankrotovali, a mně to uniklo? Jinak ohledně té zmražené ryby, na kterou se ptá..., promiňte, zapoměla jsem jméno, tak podle její ceny to určitě nebude nic moc. Nějaký rybí odpad, promočený a stlačný do klamavého tvaru. Až to budete tepelně upravovat, rozpadne se to, na nevábně zavánějící, a nevalně chutnající, kousky. Máme holt smůlu, žijeme ve vnitrozemí. Ale zase se nám nebortí půda pod nohama, a baráky nepadají na hlavu. takže si kupte raději dobrého kapříka, anebo, máte-li dostatek financí, štiku, tu naši, ne mořskou. Dobrou chuť...
Jinak to, co jsem našel, není celá nabídka Penny, ale akční nabídky z Akčních Cen, a ještě k tomu z archivu. Aktuálně mají například
Bavorská masová k/...
akcniceny.cz/...
ovšem teď koukám, že to není Penny, ale Albert
Dobrý den, schválně jsem se šla podívat do letáku Penny - a máte pravdu, byly tam! /fishi filety/. Ale ztotožňuji se se "suzymon", že to asi opravdu nebude to nejlepší, hodně zmrzlé vody a málo kvality. Nešla bych do toho. Jinak - pokud máte rádi ryby, v Penny občas bývají v akci mražení kuchaní pstruzi, v krabici jsou dva, 500 g a za 50 Kč. Bývá to ale jen zřídka. Padla jsem na ně zatím asi 3 krát a pokaždé jsme si moc pochutnali. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.