Nejste přihlášen/a.
Zdravím ![]()
Mám tekovej problém,...už asi rok a půl mám blonďaté vlasy (jsem jinak hnědovláska od přírody)...a už mě to nebaví pořád dobarvovat když mám odrosty. A má otázka spočívá v tom :D, jestli mi chytne hnědá barva na moje vlasy?Že bych je obarvila na nějakou podobnou hnědou co mám,a pak už rozdíl v těch dvou barvách bude minimální...jen se bojím že to nějak škaredě chytne např: do zrzava nebo tak.Nemáte stím někdo zkušenosti, nebo aspoň nějakou radu.?
Předem moc díky, hezký den ![]()
Doporucuji zajit na obarveni za kadernici. Pokud jste vlasy rok a pul odbarvovala, podomacku by z toho mohla vyjit hruza...
No já už právě jednou u kadeřnice byla,když mmi měla dobarvit odrosty,a absolutne ji to nechytlo.Takže jsem si to ještě musela dodělávat doma.tak právě nevím no...ale jinak samozřejmě děkuju ![]()
Několikrát jsem přebarvovala blond melír, jednou byl spíše trochu do žluta a vlasy mi následně do hněda chytly. Ale nedávala jsem si barvu, ale šampon na 24 umytí. Vůbec se to ale po 24 umytích nevymylo a hnědý vlasy mi zůstaly až dosud. A to už jsem to barvila asi před rokem. Použila jsem Pallete šampón. Byla to myslím nějaká oříšková barva.
Moje vlastní špatná zkušenost - odbarvenou ofinu jsem chtěla sjednotit s ostatními vlasy, použila jsem barvu "lískooříšková blond" a do odbarvených partií se mi nezvratně zapily oranžové pigmenty. Naštěstí jsem kliďas - jsou to jenom vlasy a ty odrostly, takže žádnou újmu jsem neprožila, ale citlivější jedinec by to nemusel vydýchat. Radím kadeřnici.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.