Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Mám tekovej problém,...už asi rok a půl mám blonďaté vlasy (jsem jinak hnědovláska od přírody)...a už mě to nebaví pořád dobarvovat když mám odrosty. A má otázka spočívá v tom :D, jestli mi chytne hnědá barva na moje vlasy?Že bych je obarvila na nějakou podobnou hnědou co mám,a pak už rozdíl v těch dvou barvách bude minimální...jen se bojím že to nějak škaredě chytne např: do zrzava nebo tak.Nemáte stím někdo zkušenosti, nebo aspoň nějakou radu.?
Předem moc díky, hezký den
Doporucuji zajit na obarveni za kadernici. Pokud jste vlasy rok a pul odbarvovala, podomacku by z toho mohla vyjit hruza...
No já už právě jednou u kadeřnice byla,když mmi měla dobarvit odrosty,a absolutne ji to nechytlo.Takže jsem si to ještě musela dodělávat doma.tak právě nevím no...ale jinak samozřejmě děkuju
Několikrát jsem přebarvovala blond melír, jednou byl spíše trochu do žluta a vlasy mi následně do hněda chytly. Ale nedávala jsem si barvu, ale šampon na 24 umytí. Vůbec se to ale po 24 umytích nevymylo a hnědý vlasy mi zůstaly až dosud. A to už jsem to barvila asi před rokem. Použila jsem Pallete šampón. Byla to myslím nějaká oříšková barva.
Moje vlastní špatná zkušenost - odbarvenou ofinu jsem chtěla sjednotit s ostatními vlasy, použila jsem barvu "lískooříšková blond" a do odbarvených partií se mi nezvratně zapily oranžové pigmenty. Naštěstí jsem kliďas - jsou to jenom vlasy a ty odrostly, takže žádnou újmu jsem neprožila, ale citlivější jedinec by to nemusel vydýchat. Radím kadeřnici.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.