Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký strouhač na mrkev

Od: jiviny® odpovědí: 7 změna:

Prosím o radu. Nevíte někdo, jestli existuje nějaký malý elektrický strouhač na mrkev najemno? Nemůžu nic takového sehnat, jsou jenom s velkými otvory. Díky za odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

4x

K mixerům a různým robotům jsou dodávána různá struhadla a většinou i struhadlo na strouhanku. Myslím, že by se dalo s úspěchem použít. Nebo sekáček k tyčovým mixerům, který mi všechno naseká na jemnost jakou chci podle toho, jak dlouho to tam nechám.

cituska*
hodnocení

2x

:)Tak já na strouhání mrkve na drobno používám přídávný malý drtič k tyčovému mixéru,mrkev se musí nechat déle,poněvadž je tvrdší.I jablka takto nadrcená jsou perfektní.Míchám to i dohromady,jablko s kiwim,nebo banánen to je pošušňáníčko.Jde tam vše na drobno nasekat , ořechy i rohlíky na strouhanku. Nadrobno naseká i pertržel k zamrazení na zimu. Ze zmrzlých jahod plus traroh nebo zákyska uděláná zmrzlinový krém. Lze s ním udělat snad vše.Je to velmi dobrý všestraný pomocník do kuchyně.*palec*

krkovicka*
hodnocení

0x
Mám ho v robotickým mixeru,strouhá mrkev,sýr,brambory na placky...ale samostatně jsem nevyhledávala.Nevím.
hodnocení

Pane Krkovičko, můžete mi napsat značku a typ robota? cerna1@centrum.cz Díky.

hodnocení

0x

Já strouhám mrkev na plackovém struhadle. I v ruce i na el.mlýnku.;)

krkovicka*
Už jsem paní poslala maila a pro ostatní mám doma Moulinex Optipro a opravdu nastrouhá na vlásky brambory(na placky),mrkev,sýr.Pak je tam výměný kryt struhadla a ten zase strouhá vše na kolečka,nebo plátky(takže chipsy z brambor,saláty ze zeleniny,cibule)

hodnocení

0x

úplně stačí mlýnek na strouhanku resp. na ořechy, jde to hodně rychle. Na konci je celkem oranžový a to lze snadno umýt olejem ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]