Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Driclor-pálivé podpaží

Od: kikiis odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,mám takový problém.Koupila jsem si driclor.Po dvou dnech používání se pocení zregulovalo na úžasný výsledek,hned jsem měla celý den suché tričko. Ale po třech dnech jsem se vzbudila a šla jsem se oholit-asi v 8. A večer jsem pak použila driclor,asi tak v půl 10.A za chvíli mě začalo podpaží příšerně pálit,nemohla jsem vůbec usnout a vzbudila jsem se s úplně červeným a pálivým podpažím.To bylo vlastně dneska ráno,pro upřesnění.Chci se tedy zeptat,můžu dnes použít driclor s tím, že už mě pálit znovu nebude? Bojím se,že když to neudělám,zítra budu zase spocená,a když to naopak udělám,že zase budu hrozně trpět. :( Předem moc moc děkuji,Kika! *plac*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

O dricloru zde bylo napsano jiz mnoho a mnoho. Je to hnus, ackoli ho nekteri budou tvrde obhajovat, a radeji budu zpocena, ale relativne zdrava. To, co nekomu nevadi tri roky, muze jinemu za dva zpusobit nemale zdravotni problemy, a nedej se obalamutit kecy, ze ze zacatku driclor pali, ze je to prirozene a ze si zvyknes a po case to palit nebude. Vazne veris, ze neco, co boli a pali, ti pomaha? Zadej do googlu ACNE INVERSA (obrazky), a muzes se kochat tim, co takovy driclor a jemu podobne hnusy dokazi udelat s telem.

hodnocení

0x

píšete, že jste aplikovala driclor a jestli tomu dobře rozumím ještě týž den (po několika hodinách) se šla oholit. Na příbalovém letáku je jasně napsáno, že driclor se má použít na noc, když již nebudete vyvíjet žádnou aktivitu, budete v klidu. Následně po aplikaci se holení v žádném případě nedoporučuje, tak jako i při použití ostatní depilačních přípravků.

lioness22
hodnocení

0x
Driclor je výborná věcička. Opravdu funguje a to je v dnešní době zázrak. Kikiis se oholila dříve, než podle návodu měla a proto jí podpaží pálilo. Co se týče jeho škodlivosti - driclor je zcela bezpečený lidského zdraví. Pokud pálí, je to proto, že obsahuje alkohol a při nesprávném použití dle návodu tedy může pálit. Existuje i internetový obchod, kde se na něj přímo specializují a kde jsou o něm veškteré informace. Mají i větší balení. Driclor tečka eu
martinaa*

Zcela bezpecny? Toz si prectete nejake diskuze na netu... jo, pomaha proti poceni, to ano, plno spokojenych lidi. Ale vazne si myslite, ze neco, co Vam "zalepi" podpazi, aby pot nemohl odchazet, je zcela bezpecne? Vzdyt slovo driclor nemohou ani slyset treba kozari... jen zadejde do googlu acne inversa a pobavte se, co Vam za pet sest let tento zcela bezpecny pripravek dokazde udelat. Samozrejme v internetovem obchode to budou pouze chvalit, potrebuji prodat.

imsorry*
hodnocení

0x

Nedávno jsme to tu řešili. Já jsem Driclor chvíli používala - pomáhal, ale taky mě hrozně svědil a pálil, tak jsem s tím přestala. Ostatně, mě svědí podpaždí i po obyčejném kuličkovém deodorantu. Takže pokud je to nepříjemné, okamžitě bych se toho zbavila. Buď používat deodorant nebo možná lékař umí něco předepsat, to nevím. S pocením je boj, zbavit se toho úplně asi nejde *nevi*

izu*
hodnocení

0x

Driclor je svinstvo,vyhodit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]