Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěla bych poprosit o radu nevíte co mám dělat s mýma vlasama? každej večer si je musim mejt protože je mám hned mastný a takový splihlý , a ještě ráno si je musim namočit a vyfénovat kulmou a pak je ještě někde žehlim protože když je vyfénuju tak různě odstávaj protože je mám sestříhaný přes den je mám zelektrizovaný asi tim jak si je pořád fénuju ale jinak to nejde
už mě to nebaví do školy kvůly tomu vstávam docela brzo a od září budu na intru a tam na to čas mít nebudu... nevíte co s tím?
Koupila jsem si v dm nějakou značku henna a píšou že je to regenerační atd ale zatím žádný rozdíl nevidim... od SYOSSU jsem přemýšlela a četla co o něm píšou lidi a někdo říká že je dobrej někdo že ne tak nevim asi ho zkusim až mi tenhle dojde
Renenerační je zřejmě na poškozené a suché vlasy, což vy očividně nemáte... změnit šampon, hned, nečekat
ta henna ze začátku prý dělá krásný vlasy, ale později začnou být..hnusné, syoss bych zkusila, ale jsou mnohem mnohem lepší šampony, můj favorit je garnier, mrkněte se na stránky jako kosmetika.cz a dlouhevlasy.cz a hledejte nej šampony
Souhlasím, SYOSS je super, barvičky i šampony. Hodně záleží na střihu! Bohužel všeho moc škodí - moc fénování, žehlení, a nakonec i mytí.
Asi je používání šamponu SYOSS individuální.. Protože, to co mi udělal s vlasama - zcuckatěl, zdredovatěl tak, že nešly ani rozčesat - mi neudělal nikdy žádný šampon.
No nevím, zkusit Syoss můžete, někdo je s ním spokojen a někdo ne. Podle mě je to hodně špatný šampon .... Zkuste si v lékárně koupit Lichořeřišnicové kapky , které příznivě účinkují na vlasovou pokožku - berte 3x denně 20 kapek (nakapat do vody a vypít!) , no a také používat kvalitní šampon na mastné vlasy , perfektní je ALPECIN Medicinal - prodává se i v lékárnách. Přeji brzy hodně krásné vlásky
.
To se docela divim, ze zrovna tento smejd nekomu vyhovuje... budouci tchynka je kadernice, tuto znacku nikdo z kaderniku nepouziva (tudiz se jedna o klamavou reklamu v tv), a je vseobecne povazovan za naprosty odpad. Casto k ni chodi zenske, co najednou maji min vlasu, zplihlejsi, lupy... a vetsinou pouzivaji prave tento vyrobek.
Umej si je večer, kup si dobrej šampon na mastný a nech to uschnout, vyčeš při předklonu a pak by to mělo mít větší objem. Nefénuj, to vlasy ničí. Nech to uschnout, kdyžtak zkus natáčky. Já mám taky problém že je mám sestříhaný a když je po umytí neučešu, tak se mi tak moc nekroutěj a vypadá to líp. No a ráno to kdyžtak nějak přelákni nebo použij pěnu. Ale hodně je o šamponu...jakej vůbec používáš?
Tak si vlasy ostříhejte hodně nakrátko asi na 3 až 5 cm délky. Budou vzdušné, nebudou splihlé protože to na nich nebude vidět, a ani si je nebudete skoro muset česat, protože to nebude potřeba. Budete vypadat moderně a ušetříte spoustu času i peněz za šampony. Denně se vlasy určitě mýt n e m a j í!
Jinak musím podotknout, že kvalita vlasů je vrozená. Existují lidé, kteří si třeba měsíc vlasy nemyjí, mají je stále husté, silné, pevné, lesklé a pěkné. Jiní lidé mají vlasy od narození nekvalitní a přehnanou péčí o ty vlasy jejich kvalitu postupně ještě zhoršují. (Nekulmovat, nežehlit, nenamáčet, NEFÉNOVAT!). Pouze vytřete a usušte ručníkem a nechte přirozeně doschnout.
Typy: můžete vlasy mýt dešťovou nebo převařenou vodou, můžete vodu okyselit octem nebo boraxem nebo citronovou šťávou, můžete si po umytí do vlasů vmasírovat vaječný žloutek a pak opláchnout. Můžete si nasbírat kopřivu dvoudomou, listy na drobno nakrájet a vhodit do vařící vody a krátce povařit, nechat vychladnout, přecedit přes pláténko a po umytí hlavy odvarem opláchnout a už jen usušit.
Kupte si šampon NA MASTNÉ VLASY!
Neni pravdou, ze denne se vlasy myt nemaji. Tchyne coby kadernice rika klidne, kdyz to nekomu vyhovuje a je to potreba. Neni pravdou ani to, ze caste myti vlasy zatezuje. Jinak uz je to ovsem s foukanim - nicmene pokud nefoukate horkym vzduchem a mate kvalitni fen, opet poskozeni vlasu nehrozi. Skodi jim nataceni, zehleni, kulmovani.
jenomže co jinýho mam dělat na víkend vždycky zkoušim jestli to bez umytí vydržim a nedá se to už jenom trochu mastné mi hrozě vadí...jinak ráno nemam čas čekat než mi vlasy uschnou a když si je nevyfénuju stejně je mam takový divný bez tvaru
Ja ma teb samy problem, pokud necham vlasy volne uschnout, vypadam jak blbec Fenovat se musim
Ale to je pohoda. Tchynka kadernice radi nepouzivat pripravky na mastne vlasy, protoze se ti po nich vlasy budou mastit jeste vic, protoze se budou branit vysusovani. Pouzivej sampon ka kazdodenni myti vlasu, doporucuji investici do nejakeho vazne do dobreho samponu od kadernic, vynikajici je znacka Redken a Framesi. Jsou drazsi, ale rozdil jde poznat
Doporucuje i Elseve, naopak se mas vyhnout Garnier, Fructis, Syoss, to jsou pry uplne odpady.
No já nevím, ale nebylo by třeba lepší si nechat vlasy dorůst tak, abyste mohla eventuálně nosit je svázané v ohonu? Pokud je budete mít krátké, sestříhané, vždycky budete muset každé ráno tomu věnovat nějaký čas, než budete moci vylézt ven do ulic. Spousta žen to řeší právě těmi delšími vlasy, které ráno učeše, sváže a jde - při minimum práce s účesem.
Ahoj,
úplně tě chápu, zvlášť když jsem přestala brát antikoncepci, tak jsem si musela mýt vlasy každý den...Protože jinak vypadaly, jako bych si tam namazala máslo.. Fakt hrůza, trvalo to asi dva roky, než se mi to zase srovnalo... Ted si je meju obden a i tak je to otrava:D Je to především asi dědičné...Závidím známé, která si vlasy meje 1x za 4 dny.. Tehdy jsem psala také do poradny a paní mi poradila, abych se pročistila, koupila si přípravek Renol a hlavně hodně vit. B, protože když jsem brala ant., tak tělo mělo všeho dostatek... Jenže pak jsem si koupila béčko a měla jsem fosforovou moč, zase jsem toho béčka měla moc...Tak babo raď... Hlavně je to fakt otrava...Držím ti pěsti, ať s tím něco uděláš...
Ahoj zkus si je každý týden umýt citronovou štávou.Ovšem musíš to aplikovat alespoň měsíc, aby jsi viděla nějaký účinek.Nebo šalvějové květy zalij vroucí vodou a nech odstát.Až si umyješ vlasy šamponem, tak aplikuj.Aplikuj klidně i několikrát týdně.Doufám, že nevadí, že nevím kdy se dostaví účinek. Já osobně si myslím že by byla lepší ta citronová štáva.
Doufám, že ti to pomůže.Přeji hodně štěstí.
Příbuzná dělá kadeřnici a doporučila mi šampon značky Framesi (MORPHOSIS). Není to šampon, jaký koupíte za pár korun v drogerii plný saponátu. Opravdu s ním mám já (i plno dalších známých) jen dobré zkušenosti. Jen cena je bohužel poněkud vyšší, ale v péči o vlasy je to opravdu špička a vlasy neničí.
No, základ je dobrý střih, to je hlavní. Moc dlouhé vlasy nejsou dobré, protože se snadno mastí. Chce to nějaké krátké mikádo nebo ještě něco kratšího. Já vlasy umývám jednou za dva dny: takže v neděli, vydrží mi to až do úterý, kdy si je musím umýt znovu. První den je v pohodě, druhý to sepnu do culíku a je pokoj. Takže si umývám za týden vlasy v neděli, úterý, čtvrtek a víkend přetrpím bez umytí. Šampón používám již dlouho a vyhovuje mi. Je to zelená Schauma (sedm bylin). Nanesu vždy dvakrát, poté lehký kondicionér. Vše pořádně vymyji. Jinak je doopravdy lepší nefoukat. Je to těžké, ale lze si zvyknout. Chce to krátké vlasy, aby rychle uschly. Jinak po umytí jen lehce vysuším ručníkem a prohrábnu vlasy rukou - pozor nečešu! Tím získám větší objem. Vlasy učešu nejdříve, když jsou úplně suché.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.