Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
poslední dobou jsem si již po několikáté všimla,že vždy po menstruaci mám svědění v intimních partií.Až pálení po čůrání.Trápí mě to již po několikáté.vždy po menstruaci,hygienu mám perfektní,dokonce používám i lactacyd který je lepší než klasický gel,bavlněné prádlo.jakoby podrážděná sliznice nebo něco podobného.Napadlo mě,jestli to nemůže souviset s vložkami?nějaká alergie?Dřív mi to nikdy nedělalo,poslední čas více používám tampóny a jen ke konci menst, většinou tenké intimky.jestli to nezpůsobují ony.nic jiného mě jako příčina nenapadá?budete někdo umět poradit nebo měl někdo něco podobného?děkuji...
0x
doplněno 03.05.11 22:01: Jinak výše s Mařenkou,intimky jsou většinou parfemované a to taky zrovna není dobrý.
děkuji,mám dojem že parfémované nejsou,ale pár parfémovaných jsem už taky měla.většinu používám tampóny ale jelikož mě stačí i během silných dnů menstuace velikost MINI,tak nevím jaké bych měla použít ty tampony místo intimek v těch slaboučkých dnech...jinak možná s tím opruzením máte taky pravdu,taky mě to už napadlo...asi řešením jsou ty tampony...
0x
No klidne to muze byt temi vlozkami - zkuste kdyztak jinou znacku.
Take me napadlo zda to nemuze byt nejaka mykoza - ta take pekne svedi a tim, ze v dobe MS je kuze vice zakryta muze to byt horsi. Tak na to zkuste treba Canesten no a pokud by se to nezlepsovala ais bych zasla na kozni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.