Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mast na hemoroidy na kruhy pod očima

Od: karamelka* odpovědí: 55 změna:

Ahojte,nemáte někdo zkušenost s krémem na hemoroidy proti kruhům pod očima?Je to v podstatě způsobené výlevem krvinek do podkoží popraskanými vlásečnicemi,takže by to mělo zabrat,ale nikdy jsem to nezkoušela a žádný takový krém doma nemám tak nevím jestli má cenu to kupovat...Díky:)

55 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Člověče holka, vy jste ale génius! No jste sice trochu přecitlivělá a háklivá, ale nápad s tou mastí je "Bomba"! Jasně, určitě to bude fungovat. Já mám, abyste tedy věděla, zase problémy s nosem. Také mi na něm praskají žilky a když je jen trochu chladněji, mám ho promodralý. Zjistila jsem, že je to v mém případě dědičné a dal mi na to pan dr. mastičku, která není z těch nejlevnějších, já to poctivě mažu už druhým rokem a moc se to nelepší. Hned dneska si nos namažu krémem na hemeroidy, jmenuje se Préparation H., kupte si tu francouzskou, je lepší, i když o trošku dražší, než je ta naše a jsem přesvědčena, že to pomůže! Tak jestli vydržíte čekat, zdali mi nos neupadne, nebo alespoň neopuchne, dám vám o tom vědět, když se bojíte. Já se nebojím ani trochu, a budu si ho mastit třikrát denně, a toby v tom byl čert, aby to nezabralo. Jestli chcete, tak si to kvůli Vám, namažu i pod oči, a zítra Vám dám vědět, jestli jsem do rána neoslepla. Ještě jednou díky za nápad. A nerozčilujte se tak, vždyť oni to myslí dobře, ti, co Vám odpovídají. To víte, nemají holt stejný problém, tak se baví. A v lékárně se na nic neptejte, tam Vám neodpoví, ani kdyby to věděli, není to v jejich zájmu!

karamelka*
hodnocení

Páni,děkuju:) Já nejsem přecitlivělá,jen mi vadí když každý řeší problém který tu vůbec není,když si přečtu otázku,nevím na ní odpověd tak tam přece nebudu psát žádné své úvahy o tom jak by to mohlo nebo nemuselo být...já se do lekárny dostanu nejdřív zítra,tak mi určo napište jak vypadáte a jestli to funguje:) V nejhorším počkám na hemoroidy a zužitkuju to takhle:)Držím palce;)

ladajaskva*
hodnocení

1x

Musím to trochu odlehčit. Ta mast se samozřejmě může používat a přinese očekávaný účinek pouze za předpokladu, že jsou obě oči v prdeli. Když bude jenom jedno, tak pod ním ty kruhy zůstanou. Jinak tělu je úplně jedno jestli to napatláte na kůži kolem řitního, nebo očního otvoru. Hlavně si ho nesmíte mazat na chleba, bo je to určeno pro vnější užití. S pozdravem Laďa

Je třeba si uvědomit, že kruhy pod očima jsou po souloži, na rozdíl od kruhů na prdeli, které jsou po nočníku!

Teď ale vážně : U nás v rodině jsou tmavé kruhy pod očima dědičné a žádná mast proti nim neúčinkuje.

des*
hodnocení

0x

Já nevím ,ale když je něco na pr.tak bych si to nemazal pod oči-nebo oko jak oko?Riskovat že se mi oči smrsknou,?Nevím...

karamelka*
hodnocení

Vyloženě odborná odpověd:D Zkusím vysvětlit.Hemoroidy vznikají na místech,kde je stejný epitel jako pod očima,tzn dlaždicový,není tam sliznice,pokud si tedy nemáznu mast do oka.Jde o rozšíření cév a výron krve,může dojít k prasknutí cévní stěny apod.,stejně jako pod očima.Mastě působí na zatažení a následném zmenšení objemu těchto cév,tedy jak v canalis analis,tak pod již zmíněným okem.Teorie by fungovala,ale potřebuju vědět jestli to už někdo vyzkoušel;)Nevím co myslíte tím že se smrskne oko,na to nemám co říct...

des*

Nó,když se smrskne canalis analis ,tak se může smrsknout očális čumozus.To teda fakt nevím kdo by tohle zkoušel?Ikdyž jsou obě místa spojeny nervus vzruchus.*blee*

*haha**haha**haha*děkuji, kolego, po dnešním náročném dni je to jako balzám.

eulalie*
hodnocení

0x

Tož podívejte se na to takto... jsou pod očima hemeroidy? Jsou? Tak si kupte mast na hemeroidy a vydatně jí kruhy pod očima potírejte. Nebo to snad nejsou hemeroidy? V tomto případě bych byla na pozoru, pleť na obličeji, potažmo po očima, je velmi jemná a každou mast taky nesnese, tak si více neublížíte.

hodnocení

0x

No a co by na to řekla paní magistra v lékárně? Ta by měla mít odbornější názor než většina z nás tady.

lian1
hodnocení

0x

oko jako oko,zkuste to a uvidíte,zda máte větry po masti dole nebo nahoře*smich*

binka*

*smich* dobrá debata,docela jsem se zasmála. Není nic jednoduššího, než si mast na hemeroidy koupit - 80 kaček vás nezabije - a poctivě pod očíčkama mazat a mazat.

A dejte vědět,jak to funguje, že bych si taky místo hříšně drahýho krému koupila obyčejnou Faktu mast *haha*

karamelka*
hodnocení

Mě na to zabírá heparoid,klasická mast na modřiny,a máte pravdu že je to lepší než to co se na kruhy prodává protože to působí na jiným pincipu,ale tohle by snad mělo bejt ještě účinnější

karamelka*
hodnocení

Lékárnice mají menší vzdělání než já ,já od nikoho nechci posouzení co jsou hemoroidy a co kruhy pod očima,naprosto jasně jsem se zeptala jestli to někdo nezkusil,fakt tady tu debatu nechápu

lian1

no na dost blbou otázku blbé odpovědi,co jiného tady čekat*hej*

sebod*

karamelko. Když Vám tato mastička nepomůže, tak určitě neublíží. Ano, Faktu-gel se nemusí používat jen na hemeroidy. Někdo tady výše píše, že když se to osvědčí, tak zahodí drahé krémy... A o tom to je. NIKDO nepotřebuje, aby lidé pochopili, že např, taková mastička na hemeroidy má stejné účinky, jako drahé krémy... On je rozdíl, jestli zaplatíte osmdesát kaček, nebo pět stovek (minimálně).;)

Milá Karamelko, já Tě nechtěl urazit. To, že máš odborné znalosti, to mi bylo jasné hned z tvého vysvětlení, leč domníval jsem se, že by možná mohly přijít vhod zkušenosti lékárnice. I když třeba nemá přímé svoje vlastní, obsluhuje a radí mnohým a může mít zpětnou vazbu. Prostě byla to rada bona fide a ještě jednou se za ni hluboce omlouvám.

Jinak zase tak moc tu reakci na sebe nevztahuji, řada odpovědí byla skutečně spíš "vtipná" než smysluplná. Sice pravidla poradny něco takového rozhodně nepodporují, ale tak už to tu přesto bývá a sám jsem se něčemu takovému také vždy nevyhnul. Jen jsem se obvykle snažil (možná ne vždy ůspěšně), aby blo jasno, že jde o pokus o odlehčení a ne o vážně míněný text.

martinaa*

Kdyz i lekarnice maji nizsi vzdelani nez Vy, cekate, ze Vam zde odpovi obycejny lid?*zed**uf*

karamelka*
hodnocení

Je jedno jestli jste obyčejný nebo vzdělaný člověk,chodila jste na základku?Umíte číst?Pak byste možná mohla vědět,že otázka byla,jestli někdo tu mast vyzkoušel,ne žádné odborné rady na téma cévní problémy a účinné látky v jednotlivých přípravcích.Bože fakt nevím jestli si tu ze mě někdy ty lidi dělají prdel nebo to myslí vážně,chápu odpovědi na odlehčení otázky ale opravdu nerozumím tomu jak se tu může objevit několik odpovědí jako těch vašich,nejdřív čtěte první otázku a pak diskuzi

martinaa*

Vase vyjadrovani a invektiva svedci tak o dodelanem ucilisti, nikoli o vzdelani vyssi, nez ma lekarnice. No comment.

karamelka*
hodnocení

Jaké vyjadřování?:) Slečno,člověk který nepochopí zadání jednoduché a naprosto jasné otázky mě snad nebude poučovat o vzdělání:D Studuju dvě lékařské fakulty zároven,veterinární i humánní,a dokonce mám i stálé zaměstnání a místo na jedné z nejlepších klinik u nás;) Tady jsem jen chtěla odpověd na to,zda někdo vyzkoušel mastičku pod oči místo na hemoroidy,bohužel většina populace zde to tu není schopná pochopit,včetně vás.Můj děda vždycky říkal jdi za dveře a dej si facku...;)

martinaa*

Me je fuk, co studujete:) Pokud se ironicky divite, zda clovek umi cist a na cizi lidi ve slusne diskuzi pouzivate vyrazy jako prdel, muzete byt treba kandidat ved a profesor v jednom, a stejne budete hloupa. Takovych lidi mame na fakulte mraky. Nadrceni, ale tupi a nepouzitelni. Smekat pred Vami rozhodne neminim:D Vzdyt prece vetsina populace Vam nesaha ani po kotniky, ze? Ach boze...

karamelka*
hodnocení

Ve slušné větě jsem si pouze ulevila,já zase nemám ráda slušné nýbrž suché slečny které v životě neměly chlapa,hrajou si na něco víc než jsou a nikdy by neřekly jestli si z nich nedělám prdel;) To není urážka,to je prostě běžně používaný výraz.Kdybych byla nadrcená a tupá,nedělala bych krom těchto škol tolik dalších věcí,také byste mě mohla označit za tupou modelku,podlézavou anestezioložku a kariérychtivou poradkyni v centru:) Tímhle tu debatu končím,to je fakt síla:)

martinaa*

Takze studovana a jeste jasnovidka:D:D Vite, az se naucite respektovat a cist pravidla teto poradny, tak Vam treba dojde, ze tady nejste na poli s kamaradkami, ale v diskuzi s cizimi lidmi. Ja teda cizim lidem nerikam "delate si prdel?", protoze bych se tim sama dost shodila.

Modelka, poradkyne, aha. Je mi jasne, kde jste nabrala sve neotresitelne sebevedomi:D:D Pokud to teda vubec vsechno stihate (coz neverim). A jestli nekdo nema chlapa, ja to rozhodne nejsem (viz treba me jine dotazy a odpovedi, ale to byste musela cist a neplacat, co se Vam zrovna hodi.:) Pekny vecer.

doplněno 04.05.11 22:25:

btw: pred casem tu byl dotaz pod Vasim nickem, ze slecna spi s kamaradem, u ktereho je na brigade a on ma dva roky pritelkyni. Nevim, zda se jedna o Vas, ale byla by to velka nahoda. Nicmene by to nejak nesedelo dohromady s temi skolami a tak:)

karamelka*
hodnocení

Ne,to jsem opravdu nebyla já,tento nick je často používaný.Byla jsem tu pouze dvakrát,jednou kvůli ntb.Sebevědomí mám opravdu vysoké a mám proč;) Jestli zabere i ta mastička tak budu mlátit hlavou o strop:)

martinaa*

:D:D Dikybohu, ze mezi zdravym prijemnym sebevedomim a sebevedomim vysokym je tak viditelny rozdil.

mariob

Milá Karamelko, myslím, že se v lékařském prostředí určitě pohybujete, ale ne jako odborný pracovník, nýbrž jako pacient psychiatrické léčebny. Je mi Vás líto, rádoby modelko a lékařko.

irenegant

No reknu vam, ze ja bych taky nikdy asi nerekla "delate si semne prdel" asi bych to rekla mnohem hur. A vam pouze jedno scela slusne a otevrene vas bych do te prdele schuti nakopla.

Ahoj Karamelko, teď jsem si přečetla, že se pohybuješ v lékařském prostředí a dokonce studuješ dvě fakulty, které nejsou od věci, nechci být rýpavá, ale myslím, že právě Ty, bys mohla nalézt odpověď na svou otázku, daleko jednodužší a spolehlivější cestou, než se ptát nás, a zbytečně se u toho rozčilovat. Já jsem slíbila, že se mastí namažu, včera jsem to udělala a mohu Ti říci, že jsem se ani neosypala, ani nezflekatěla, ani neopuchla, a to jsem si natřela celý obličej, jako ta Sandra. Budu v tom rozhodně pokračovat, protože podle mne to fungovat bude, ale kladný výsledek, kterým jsem si skoro jista, se určitě nedostaví za jedinou noc. Neboj, já Ti dám touto cestou vědět, třeba za měsíc. Ale stejně by mne zajímalo, proč jsi se na to ptala zrovna zde. Neděláš náhodou nějaký studijní průzkum, a nemáš nás za pokusné králíky? Protože já se na to chytla, a řekla bych, že nebudu sama.*jasne* Tak se hezky zasměj, jako tihle dva, co Ti posílám*vtip*

krkovicka*
hodnocení

0x
Ne,nezkoušela.Budete první,vyzkoušejte a pak mi dejte prosím vědět.Děkuji ;)
doplněno 04.05.11 18:19: Ještě doplním,že nedávno na sebe SANDRA BULOCK práskla,že si obličej maže mastí na hemeroidy,proto její pleť je mladistvá a svěží,tak na tom něco asi bude ;)
binka*

Takže to shrneme - ne, není tu nikdo, kdo by tuto ptákovinu vyzkoušel. Budete průkopník! :D

hodnocení

0x

Tak ahoj holky, jdu se odmalovat a namazat! Odvážným štěstí přeje. Výsledky sdělím zítra odpoledne, až přijdu z práce.*modla*

buss
hodnocení

0x

Že se tu vůbec s takovým vzděláním zahazuješ, když neumíš ani porovnat léky, tebou se tak nechat léčit ..., experimentuj.
Vyzkoušej, přebal obal a vytřískej na tom prachy...

hodnocení

0x

Takže jsem tady, jak jsme slíbila. Mastí na hemeroidy, si mažu celý obličej na noc, už několik dní. Není to moc příjemné, jelikož ani trochu nevoní, spíše naopak, a je dosti mastný, ale vytrvale v tom pokračuji. Nemohu říci, že bych nějak viditelně "zkrásněla", ale také jsem neopuchla a nezošklivěla. Bude to chtít asi delší dobu, aby byl viditelný nějaký výsledek, co se týče mého ubohého nosu. Zdá se mi sice, že je to o trošku lepší, ale podezírám samu sebe, že je to spíše mým zbožným přáním, a nechci vidět realitu. Tak ahoj, jestli si to vůbec přečteš, protože jsem si všimla, že se lidé málokdy vracejí k dříve podané otázce. Ale slib je slib, a já ty své plním. :)

Suzymon, díky za odpověď - aspoň někdo se k otázce vrátil *placni* Já zase pro změnu zkouším tím zázrakem mazat metličky na kotnících, na obličej smí jenom modrá indulona, tam neexperimentuji :D. Taky se ozvu, jestli se stav mých žilek zlepší.

krkovicka*
Inzenyrko jak se vůbec jmenuje ta mast prosím.Abych si v lékarně o ní řekla.Chci to taky zkusit na ty žilky na kotnících?funguje to?děkuji.

Mast se jmenuje Faktu, a jestli to funguje? zatím nevím, ale z hlediska logiky bych nějaké účinky očekávala. Vydržať. Jsem odhodlaná mazat tak měsíc, než se na to vykvajznu.

des*

Na žilky na nohách,tedy i na kotnících ,funguje sprchování ledovou vodou,je to i na křečáky,studená-teplá,,,,příšel na to už dávno,nějaký Priessnitz a doporučují to dva ze tří lékařů.

Když mně je na nohy pořád zima... nechci si na ně pouštět ještě studenou vodu...

des*

Já si je potom rozehřeji,samozřejmě to zkraje dělá potíže,ale dá se na to zvyknout.Mimoto je konec rýmy a nachlazení.

Tak já se přemluvím. Jestli nebude fungovat ta mast na hemeroidy. Přemlouvání asi nepomůže, jak se znám, tak si teda rozkážu. Dík za tip.

karamelka*
hodnocení

Jestli můžu poradit,tím spíš že je Vám pořád zima byste měla nohy co nejčastěji sprchovat střídavě teplá - studená,nohy se prokrví a krásně zahřejou.Čím víc je budete hřát,bude to mít opačný účinnek,mozek to pochopí tak,že jste celá v teple a cévy na nohách rozšíří,aby se lépe ochlazovaly,vydáte i ten zbytek tepla co v nich máte ven.Zkuste dva tři dny fakt střídat extrémní teploty a uvidíte;)

Taky existuje Mastu, oba názvy znám, ale víc o nich nevím.(A asi jsou i další.)

Ano, milá(ý) "karta-binec", protože já používám mast, s názvem Preparation H. Je v ní, mimo jiné, i výtažek ze žraločích jater. Na hemeroidy spolehlivě zabíral, znám tu mast už dlouhá léta. Teprve nyní jsem ji začala používat na ten nos, a vlastně si s ní mažu celý obličej, jak už jsem uvedla zhora. Teď jsem svůj nos zkoumala, a mám dojem, že modré žilky opravdu ubývají. Rozhodně v tom míním pokračovat. Ahoj všem. :)

Suzymon, dík za zprávu o stavu žilek, u mých kotníků zatím změny nepatrné, budu se snažit dál.

Pěkně prosím inžinýrko, mohla bys mi dát mou první "zelenou hokejku", za dobrou odpověď, alespoň Ty? Jiak co se týče mého nosu, vidím na něm opravdu pozitivní změnu. Modré žilky ustupují! Ale ještě jednou opakuji, že používám Preparation H. V těch mastích, budou určitě rozdíly nejenom v názvech, ale i ve složení, i když jsou určeny na stejný problém. Je to ovšem jenom můj laický názor, nebrat doslova! Já jsem si její složení našla na Netu, a je v ní ten výtažek ze žraločích jater. Také si teď začínám mazat i ty "větvičky" na nohách, ale já už je mám hodně dlouho, a jsou dost tmavé. Jestli to bude působit i na ně, tak je to podle mne zázračná mast. Na ty totiž žádné mastě nezabraly, a to mi byly předepsány flebologem. :)

Mrzí mě to, ale v této otázce už jsem 3x hodnotila a počtvrté mi to systém nedovolí. Držím palce (sobě i Tobě), abychom se těch prašivých metliček zbavily a neboj, někdo Ti "Dobrou odpověď" určitě dá...

doplněno 18.05.11 18:20:

Každopádně jsem dala "dobrou" na Tvoji odpověď obsahující slovo génius.

Aha, tak to jsi byla Ty. Tak děkuji! Suzymon.*ua*

ladinpraha*

Pro Suzymon:

Pravidlo Z9 na poradte.cz/...

krkovicka*
Inzinyrko,jak pokracuje mazání?Taky mažu žilky už 5den a nic?Mám vůbec pokračovat,má to cenu?

hm... nic moc... ale já jsem tvrdohlavá a ještě chvilku vydržím.

drdlaha

Jestli to smrdi, tak jestli to nebude treba proto, ze ta mast byla uz jednou pouzita na puvodni ucel. Ale to by taky mohla fungovat jako samoopalovaci, ne?

buss
hodnocení

0x

A jde mast na řiť použít na oči?

doplněno 26.05.11 13:40:

bože, co jsem to psal, opačně - oční na řiť.

hodnocení

0x

Mne praskaly zilky u nosu a kolem oci,leta me to trapilo a pak nahodne jsem zobala vitaminy skupiny B na neco uplne jineho a ejhle zilky jsou pryc i ty bolave ,popraskane do krve.

kuklikkovina
hodnocení

0x

No, já jsem docela zajímavej článek našla tady: spektrumzdravi.cz/...

Zkusím pár rad, ale moc nadějí si nedělám, nic mi nepomáhá už x let. Asi jsem jedna z těch, co to mají geneticky. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]