Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám léčitele z okolí Hradce Králové

Od: disperanda odpovědí: 90 změna:

Dobrý den, mám zdravotní problémy, poraďte mi prosím, kdo má dobrou zkušenost s jakým léčitelem z okolí Hradce Králové či Pardubic. Předem děkuji Alča

90 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cibuk*
hodnocení

2x

Jste-li rozhodnuta jíti touto cestou,tak si vyzkoušejte:MUDr Willant Akoš Svitavy tel.461541331.Zabývá se alternativní,holistickou a homeapatickou medicínou,také biorenezanční terapií.Velice dobré výsledky.Ale raději si tam předem zavolejte.Dokáže vám i poradit po telefonu,pokud je to akutní.Ale čekací lhůta není tam dlouhá při objednání.Je tam i jeho manželka.Jsou to vystudovaní lékaři,kteří jen opustili klasickou medicínu a věnují se této medicíně.A máte jistotu,že vám neřekne bludy.

hodnocení

1x

Milá Disperando, záleží na tom, jakého rázu jsou Vaše zdravotní potíže. Pokud jde o něco vážného, úpřimně Vám doporučuji se na léčitele nespoléhat. Vím, že se to stalo "postrevoluční" módou, zrovna tak, jako kartářky a všelijací "mágové", kteří z Vás jen vyždímají peníze. Holt nám to bylo celá desetiletí zakazováno, a tak jsme se "rozjeli" ve velkém, a inklinujeme k víře v chiméry. Pokud se Vám podaří sehnat někoho, kdo nebude až tak zkažený, a který Vás pošle k odborníkovi, když si uvědomí vážnost Vašeho zdravotního problému, tak by to zase nebyl takový problém, jenomže já vím o případech, kdy tito lidé, zavinili velice těžké, a mnohdy nenapravitelné zdravotní důsledky, svou lehkovážností a hlavně neznalostí.

"Léčitel", není lékař! Netvrdím, že každý lékař se chová tak, jak by se to od něho dalo, a hlavně mělo, očekávat, to ne. Jsou mezi nimi také výjimky, bohužel. Ale pokud máte opravdu zdravotní problém, který se Vám zdá vážný, konzultujte jiného odborníka, to už je nám, snad, v dnešní době, umožněno. :)

hodnocení

1x

řeba mi někdo vysvětlí, jak může léčitel pomoc po telefonu? Nebo léčitel dělá školení ostatním lidem, za určitou částku, tyto lidé po školení už mohou pomáhat a léčit? *smich*

Novodobé léčitelé si už určují ceny, objednávají si vás na kontroly. *smich* V jednom rozpadajícím se domečku se zarostlou zahradou žil muž s dítětem a manželkou. Najednou muž pocítil, že v rukou má zázračnou sílu. Dal si inzerát, léčitel pomůže zdarma. Začali se sjíždět lidé, zdarma přikládal ruce na nemocné části těla. Hlavně předával energii do hlavy. Nic za to nechtěl, jen měl u dveří mísu s poklopem, kdo chtěl, mohl mu přispět, na elektřinu, vytápění, protože musel vyklidit pokoj, aby měl kde pacienti přijímat. Bylo potřeba vždy přijít nejméně jednou, nebo dvakrát, aby síla energie, kterou předává, byla dostačující. Nyní má jednopatrovou vilu, bazén s krytou střechou, je vyčerpán, musel přestat léčit, všechnu energii rozdal. *smich*
Když to slyším vyprávět, musím se smát, protože lidi ho ještě litují. Víra hory přenáší. Připravuje lidi o peníze.

Viky, škoda, že nemohu přidělit deset zelených hokejek. Jak ráda bych to udělala. Hezky jsi to napsala. Opravdu je to přesně tak. Ale i kdyby si to přečetli všichni lidé v této zemi, stejně by tomu porozumělo velice nízké procento z nich. Pro ty ostatní by ses stala protivnou, štvavou a dokonce závistivou osobou.

denisa41

Četla jsem tu hanobení léčitelů, také jsem kdysi nevěřila léčitelům, ale nikdy jsem je neodsuzovala. Dnes jsem jiného názoru, ozvala jsem se jednomu léčiteli na této stránce ( lekpri@seznam.cz ) a nelituji toho. Jak se říká nikdy neříkej nikdy.

Deniso,muzu se zeptat odkud je ten lecitel a s cim vam pomohl?Take potrebuji pomoci.

lenkak*

Ahoj, nevím odkud jste, na to, že potřebujete pomoc jsem narazila náhodou . Nic však není náhoda. Můžete mi zavolat nebo napsat a uvidíme, co se s tím dá dělat. Zabývám se pohyb.aparátem, vnitřními orgány a duchovními příčinami nemocí. můj email centrumdiagnostika@seznam.cz , mob. 732570490 . Pracuji holisticky, propojení prvků klasické a alternativní medicíny.

Lenka

adamaeva

hlavně že ty jsi nepochopila vůbec nic. Závist dokáže zablokovat kdeco, srdce, i mdlý rozum, záda, přivodí lecjakou nemoc. Léčitel je pak opravdu krátký. Kdo by si také na sebe tahal závist jedné ženské, to by musel být blázen nebo šarlatán. A tak ženská jde s tíhou zvětšující se závisti životem dál, shrbená,skřivená, vzteklá. Spílá těm šarlatánům, dacanům jedněm. A nevidí jednoduchou věc - závisti se můžeš zbavit jen ty sama. Když ji budeš prskat kolem sebe jako smyslů zbavená, všichni akorát uskočí. Nebo mávnou rukou a půjdou rychle dál. Přestanou s tebou mluvit, někteří se ti budou záměrně vyhýbat. Až zjistíš, že tě nikdo nezdraví. Nikoho už nebaví poslouchat tvé závistivé řeči. Jseš sama, s kamarádkou závistí. A ta už je větší než ty, a jen tak se tě nepustí.

a není tě ani proč litovat. Cos v sobě živila, to máš. A tak to bývá každým dnem.

Pro adamevu. Dlouho jsem se na tuto otázku nedívala, až nyní a žasnu nad Vaší odpovědí. Vy budete mít nějaký vážný problém. Co to melete? Kdo tady prská jako smyslů zbavený? Musím se smát. Vzteklá, shrbená, zkřivená :D. To mluvíte o sobě? Celý Váš příspěkek mi zní v uších jako křik postřelené husy. Je to přísloví. "Postřelenená husa křičí".

limetka*
hodnocení

1x

Já bych se ráda zeptala všech, kteří píší...pomohl při prvním sezení, zbavil potíží...jezdíme k němu už dva roky...a proč tam proboha jezdíte, když jsou tak zázrační - copak oni něco při prvním sezení neuhodli a nevyléčili? Lidi zlatí, neutrácejte peníze zbytečně - NIKDY vám opravdu nepomůžou, mám bohužel bohaté zkušenosti a věřte, že jsem ty peníze ráda oželela, ale bohužel jeden podvodník za druhým a pokud i mají nějakou tu sílu...odkud asi bude? Zlý udělá cokoliv, aby mu lidé sloužili...důsledky si už lidé pak třeba nespojí...neznám nikoho, komu by léčitelé OPRAVDU pomohli.

martinaa*

Také mám bohaté zkušenosti, ale opačné. Svoji léčitelku už jsem tu párkrát zmiňovala. Léčitel většinou nevyléčí rakovinu, jak si mnozí mylně představují, ale odblokuje čakry, vpustí do těla energii, čímž se problémy znatelně zmenší, mohou i zcela vymizet - to však není podmínka. Má léčitelka (reiki, shambala) pomohla spoustě lidem i z mého okolí - v pár případech viděno na vlastní oči.

"a proč tam proboha jezdíte, když jsou tak zázrační?" Protože tělo se po nějaké době znovu zablokuje a je potřeba sezení opakovat - pokud máte třeba potíže se zády z práce jako moje máma, nestačí, aby zašla jednou. Po čase je opět zablokovaná, zatuhlá a zanesená všelijakým hnusem z práce, proto k léčitelce jezdí pravidelně. Výrůstky na páteři, kvůli kterým měla jít na operaci, se zmenšily. Protože celý den sedí u komplu, dostala od léčitelky tip na minerály, které v jejím případě pomohou blokovat škodlivé energie - třeba prsten z hematitu, který za dva týdny praskl. Nebo úlomek křišťálu, který za čtyři měsíce ztmavnul do tmavošedé barvy. Já nosila přívěsek z nebeského topazu - po půlroce už nebyl nádherně průzračně modrý, ale matný, šedý, nijaký. Ve všech třech případech se v kamenech hromadily negativní energie, které po čase kámen zničily. Sice to není přímo práce léčitele, ale lehce s ní souvisí.

Podvodníků je mnoho, více, než léčitelů. Kvůli jednomu úlomku drahokamu je ale třeba přemístit mnoho a mnoho tun obyčejné hlíny.

doplněno 12.06.13 12:24:

"Jo, minerály - to jsou přesně ty blbosti, kterýma vás budou léčitelé krmit".

Nebudu se snažit přesvědčit již přesvědčeného. S kameny pracuji docela dost let, takže vím svoje:)

doplněno 12.06.13 12:33:

Plus bych se ještě ráda zeptala, jak byste chtěla upravit "životosprávu" v případě, že 8-12 hodin denně sedíte u počítače natočená bokem na stranu, protože máte vedle sebe skříň a nohy pod sebe nenacpete. Masáže jednou týdně nepomohly, denní cvičení speciálních cviků také ne. Objevily se výrůstky u krčních obratlů, doporučená operace. Jak to dopadlo, to jsem popsala výše.

Pochybuji, že změna životosprávy by s tímto něco udělala.

limetka*

Jo, minerály - to jsou přesně ty blbosti, kterýma vás budou léčitelé krmit...osobně si myslím, že kdyby člověk dříve než zázračné léčitele použil zdravý rozum a upravil životosprávu podle signálů, které jeho tělo vysílá (bolest, blokády, atd.), nemusel by pak mnoho problémů vůbec řešit ani hledat "zázraky". Což ale možná mnohdy pod taktovkou léčitele stejně podvědomě udělá...a přičte to schopnosti toho člověka...a úžasná pověst léčitele je na světě...pak už se to nabaluje geometrickou řadou... Ale v případě vážné nemoci (rakovina, apod.) stejně žádný léčitel nepomůže, kdežto stará dobrá medicína často ano.

pt®

Marti, možná je dobré něco si načíst a získávat informace, než něco podniknu. Já bych nikdy nechtěla být závislá na něčí energii, já jsem já a tečka. Tedy Reiki způsobuje hlavně energetické problémy.

Co se zasvěcení do Merkaby týče, bývají to rodinné problémy. - Rozvody, hádky, konflikty.

,,Mistři"vám tyto problémy vysvětlí jako následky ,,energetického čištění", což je ale do nebe volající lež!

- Když si lehnete v přírodě do trávy, automaticky se vám čistí zablokované energetické kanály, odchází z vás destrukce a jste nabíjeni a léčeni. - Toto čištění provází příjemné pocity, nikdo u toho nebrečí, nikdo se nesvíjí v bolestech a nikdo se nerozvádí!

Léčba vztahů a energetických bloků prochází nenásilnou formou, ne cestou bolesti! - Pokud změny v životě doprovází bolest a ne pocity uvolnění, je to špatná cesta!

karolinaloskotova.blog.cz/...

martinaa*

Pt, asi jste to špatně pochopila, ale léčitelka mi nedodává energii ze sebe. Odblokuje čakry a energie se čerpá z okolí, ze země, vzduchu... Taktéž jsem nikdy od léčitelky neodcházela s bolestí. Pokud se při léčení objeví slzy - občas o tom léčitelka hovořila - jde o slzy uvolnění, smíření, vyřešení vnitřního konfliktu. Nikdy ne bolesti.

S Merkabou nemám zkušenost, nemohu hodnotit.

limetka*

Martino, ale přesně o tom mluvím - úprava životosprávy je změna tohoto způsobu života, všemi těmi problémy na vás tělo křičí - "Ubližuješ mi! Změň to! Cvič! Neseď celou dobu v poloze skrčence!" Protože pokud k tomu nedojde, žádný léčitel vás nevyléčí. Já vím, že všechno změnit naráz reálné není, ale přizpůsobit si trochu pracovní místo, aby tam člověk mohl sedět ...no jako člověk, to by snad šlo. A stejně tak nevěřím, že nepomohlo denní POCTIVÉ cvičení. Většinou to člověk začne šulit, hned jak se mu trochu uleví (vlastní zkušenost), a pak řekne - nepomohlo.

martinaa*

Upravit pracovní místo nelze, řeší se to už rok. Je tam prostě skříňka, takže sedět přímo čelem k pc se prostě nedá:( Máma není sama, kdo takhle blbě sedí, stěžují si, ale na UP je to všem šumák, údajně letos mají tedy po 7 letech dostat nad skříňky nové. *zed* Holt když je šéf debil, trpí celý tělo... Máma chodí 2x týdně na zumbu, jednou na břišáky a fakt každý večer na podložce cvičí, ale 10 hodin denně u PC to zřejmě nenahradí. A tančí celý život, zumbuje tak 10 let určitě, břišáky taky nějak tak. Fakt to nefláká;)

doplněno 12.06.13 17:31:

Jojo, sama bych tam nedělala ani, kdybych měla hlady chcípnout. Podmínky příšerný a ještě na sebe nechat řvát cigány a příživníky...*blee*

limetka*

Tak to je mi maminky moc líto, protože pak to nemá schůdné řešení... a o práci je nouze, takže radit změnu zaměstnání je blbost...jedině soustavný tlak na šéfa...snad...časem... víš jak je to s tou kapkou a hloubením do kamene...

pt®

Vidím to přesně, jako "limetka". - pt

ewka69*
hodnocení

0x

a myslíte, že léčitel vám pomůže?

disperanda
hodnocení

Věřím, léky mi nepomahájí a věřím, že je potřeba najít příčinu a pročistit nějak organismus a s tím si sama neporadím..

ewka69*

určitě bych dala přednost přírodě před chemií. pokud léčitel = osoba užívajících přírodních prostředků k vyléčení je tzv. babka kořenářka či bylinkářka a netýká se to léčení pomocí zázračných dotyků rukou či jiných prostředků, vzhůru do toho:)

klara44*

Já znám léčitele který pomohl mě i známým a dokonce léči i na dálku. Moc jsem nevěřila léčitelům, ale on je fakt zázračný. Doktoři si mě házeli sem a tam, léčitel mě s toho dostal za pár dnů. Dnes jsem zdravá a na léčitele nedám dopustit.

Pokud chcete se sním spojit tady Vám dám email: lekpri@seznam.cz

ond
Pane "léčiteli", proč cpete svůj email lekpri@seznam.cz do každé diskuze? Každý stejně pozná, že sám sobě děláte reklamu a vydáváte se za údajné pacienty.
jenomja

Je zvláštní, že tato doporučení na léčitele i s e-mailovými adresamy se opakují skoro navšech webech, že by si sami zazrační léčitelé dělali reklamu a doporučovali sami sebe? To není zázrak to je jen hra pro blbce. Zde to je:

Já znám léčitele který pomohl mě i známým a dokonce léči i na dálku. Moc jsem nevěřila léčitelům, ale on je fakt zázračný. Doktoři si mě házeli sem a tam, léčitel mě s toho dostal za pár dnů. Dnes jsem zdravá a na léčitele nedám dopustit.

dostal s toho... dá se léčit negramotnost?

jenomja

Je zvláštní, že tato doporučení na léčitele i s e-mailovými adresami se opakují skoro navšech webech, že by si sami zazrační léčitelé dělali reklamu a doporučovali sami sebe? To není zázrak to je jen hra pro blbce. Zde to je:

dostal s toho... dá se léčit negramotnost?

tutanova
Pan "léčitel" sám sobě dělá reklamu a píše o sobě pochvalné posudky a vždy dá odkaz na svů email: lekpri@seznam.cz To je tak trapné a ubohé jednání, že se musím smát. K takovému "léčiteli" bych nikdy nešla.

remember
hodnocení

0x

U nás nedávno otevřel krámek Dědek kořenář, je odněkud od Pardubic dedekkorenar.cz/..., ale zkušenost nemám

disperanda
hodnocení

Děkuji za tip, až si pročtu jeho stránky budu moudřejší. Ale hledám hlavně někoho na doporučení. Každopádně ještě jednou děkuji. A.

Dědka kořenáře (pana Nového) Vám mohu doporučit, moje kolegyně k němu jezdí se zdravotními problémy svými a své rodiny, léčí i zvířata, je trochu svérázný, ale podle všeho velmi dobrý.

hodnocení

0x

Zkuste pana Misaře v Krucemburku. Je to vyhlášený léčitel a mnoha lidem pomohl. Je to asi 50 km od Pardubic, okres Havlíčkův Brod. Dopoledna v sobotu bere bez objednání. Internetové stránky nemá.

disperanda
hodnocení

Možná se tam rozjedu, jen se bojím, že bude mít hodně lidí a třeba to ani nebude stíhat, pokud je vyhlášený a bere bez objednání. Každopádně děkuji za tip A.

ewa*

Jsem podrobně seznámena s touto metodou, dokáže zázraky: autopatie.cz/...

Léčí se opravdu příčina(na principu klasické homeopatie). V okolí vašeho bydliště si můžete najít poradce, kteří absolvovali kurs, nebo nejlepší zajet rovnou k p.Čehovskému. Kontroly bývají za několik týdnů, takže to zas není tak časově náročné.

kacenkaslunicko*

Ahoj, taky doporučuju zkusit autopatii. Má bezvadné výsledky. P. Čehovský více na zmíněném odkazu www.autopatie.cz

bena*
hodnocení

0x

DObrý léčitel je v Trutnově, jmenuje se Kraus nebo pak za Kopidlnem je nějaká léčitelka, kam jezdí známá.

sim*

Nevite kontakt na pana Krause? Predem dekuji

aprilovejdenseznamcz

Telefon na p.Krause je 499815971, ordinuje v rod.domku nedaleko trutnovské nemocnice.

michalov*

Ta léčitelka "za Kopidlnem" působí v Bartoušově.

evajs*

Dobrý den,prosím nemáte kontakt na p.Krause? Děkuji za odpověd Eva

hanka*
hodnocení

0x

Dobrý večer.Náhodou jsem našla váš příspěvek,ve kterémhledáte léčitele. MOHU DOPORUČIT pana MARKA Šlechtu ze STOLAN .Jezdilajsem několik let s dcerou po ortopedech s tím ,že nemohla vydržet bolesti krční páteře ,nic nepomáhalo,doporučili 3krát denně ibalgin,což mi přišlo pro14ti letou dívku dost hrozný.Nakonec jsem volila po dlouhém váhání léčitele o kterém mi známá dávno říkala a musím říct že je to anděl.Bolesti ji zbavil hned na prvním sezení,našel příčinu a již rok a půl tam jezdíme já i moje dvě dcery každý měsíc. Jezdí tam i moje rodiče a opravdu nám všem vždy pomůže.Zkuste a uvidíte že budete nadšená. S pozdravem Hanka

disperanda

Děkuji za vaši odpověď, místo jsem na mapě našla,neměla byste na pana Marka také kontakt. Pokud ne tak nevadí, nějak se zařídím. Hezký den

ladislavkoc*
hodnocení

0x

Dobrý den,můj známý je léčitel s velmi dobrými výsledky a třicetiletými zkušenostmi.Tento pán bydlí v Litvínově,pokuď máte zájem a chcete se dozvědět více,napište na můj e-mail v.pasta71@seznam.cz

klara44*
hodnocení

0x

ivik*
hodnocení

0x

Mohu doporučit léčitele p.Jukla ze Sádku u Poličky, v poličce má obchod s bylinami a lze zde zjistit i ordinační hodiny, neobjednává se, ale musíte jet brzy ráno a čekat, až ne vás přijde řada.

misa*

Nemáte na něj číslo? Mamce se nějak šprajcly záda a strašně jí bolí klouby. Kdyžtak e-mail: Muzikova38@seznam.cz Díky moc! :)

hodnocení

0x

Milá Dišperando - Alčo, já na léčitele nevěřím. Ale vím, že když je nejhůř, shání člověk pomoc všude, i tam, o čem dříve pochyboval. Ve Svratouchu byl vyhlášený pan Paseka, bohužel, již zemřel. Ve Starých Čivicích byl pan Nový - při hlavní silnici, kousek od hospody U Benešů, nevím ale, zda to dosud provozuje. Také prý vynikající léčitel je v Zámrsku, jméno však nevím. A známému loni onemocněla dcera rakovinou. Jezdil za ní léčitel z Heřmanova Městce. Jméno Vám mohu sehnat, můj manžel s tím pánem pracuje. Jenže ten léčitel nebyl v tomto případě nic platný, děvče ve věku 32 let zemřelo. S rakovinou nelze bojovat, na tu jsou i léčitelé krátcí. Přeji Vám, ať Vám zdravotní potíže odejdou i bez léčitelů. *placni*Jaga.

doplněno 28.09.11 08:04:

Jinak v Zámrsku i v tom Městci byste se jistě i doptala sama, takového člověka tam jistě všichni znají.

disperanda

Děkuju dodatečně za doporučení, poptám se. Přeju hezký den Al.

Ahoj Jagi. Dovolím si přidat poznámku: Hlavně v případě rakoviny, jsou léčitelé krátcí. Možná, že na tu migrénu nějak zapůsobí. Ačkoliv... Znám několik lidí, kteří léčitele navštěvovali, Zezačátku to byla taková psychologická euforie, jak jim pomohl, že přímo cítili, jak do nich proudí zázračná energie a dali by za něho ruku do ohně. (A víra tvá tě uzdravila.) Známý fenomen. Po několika měsících si však byli nuceni uvědomit, že vlastně mají stále stejné problémy, jen si to odmítli připustit, protože věřili na zázrak. Neznám jediného z nich, který by o tom nyní chtěl mluvit. Když se zeptám, mávne rukou a je na něm vidět, že by se k tomu nerad vyjadřoval. Ale stopro vím, že už za žádným léčitelem nechodí. Zrovna mně to do očí nepřiznají, protože si dobře pamatují, jak jsem je od toho zrazovala a za pravdu mi dát nechtějí. Asi mají pocit, že bych "byla na koni". No a já to stejně vím, protože se v malém městě mezi sebou lidé znají a také povídají.

monika*

Dobrý den mohu poprosit o kontakt na toho léčitele z Heřmanova Městce.Je dobrý?

Dobrý den, Moniko, dozvěděla jsem se, bohužel, smutnou zprávu. Ten pan léčitel z Heřmanova Městce prý nějak loni umřel. Jaga.

vlastana
hodnocení

0x

Ahoj Alčo,

skus pana Romana Šlechtu - 606911435, nebo Bedřicha Šlechtu - 603246330

Já k němu jezdím každý měsíc a pomáhá.

Jezdí po celých Čechách, zavolej mu a domluv se. Doufám, že jsi již zdravá a můj odkaz již nebudeš potřebovat.

Ahoj

disperanda

Děkuju za doporučení, už jsem s ním dokonce mluvila, jen jsem pak nemohla přijet, tak to zkusím znovu.ještě nebyla. Jde o obyčejnou migrénu, ale občas mě úplně vyřadí z provozu a to si nemůžu moc dovolit a ani nechci jen tak . Tak ještě jednou děkuju Al.

pt®

Milá "disperando", já Vám radím jedno, žádného léčitele a už vůbec ne po telefonu nebo na dálku. Stejně Vám trvale nepomůže, začnete být na takovém léčiteli závislá a jste v začarovaném kruhu. Ať Vás lékař/ka pošle na magnetickou rezonanci hlavy, mohli by najít příčinu. - stařenka

klara44*

pt: Říkáš že žádného léčitele po tel. nebo na dálku? Já zase říkám proč ne, také jsem tomu nikdy nevěřila, ale dnes věřím. Mě lékaři moc nepomohli, ale od té doby co jsem se svěřila jednomu léčiteli se můj stav začal zlepšovat a dnes jsem na 99 procen zdravá. Také jsem se sním setkala a mohu říci, že je velice milí. Moje známá mu svěřila syna který hubnul, lékaři klučíka léčili několik měsícu. Léčitel mu pomohl za měsíc a půl a klučík začal přbírat na váze, dnes je klučík naprosto zdáv. Nebo sousedka, ta si nevěděla rady s manželem, on chudák dva roky ležel doma a když jsem jí dala kontakt na mého léčitele okamžitě se sním spojilan a po třech měs. soused chodí zahradu Jak už jsem řekla, nedám na mého léčitele dopustit a věřte že nejsem sama. Ten co říká že mu léčitel nepomohl, mohl narazit na podvodníka nebo neposlouchal jeho rad.

pt®

"klaro44", "tvá víra tě uzdravila". Dnes byl v televizi pořad na primě "Soukromá dramata", také o jednom léčiteli, neléčiteli. Takže radím NE. - stařenka

klara44*

stařenka: Říkej si co chceš, ale ja mám svého a jsem sním spokojená a ne jenom ja. Koukla jsem na internetu o těch dramatech co jsi psala. Podvodíci jsou a budou všude a ne jenom v lečitelích, ale ja svého léčitele znám a tak vím že podvodník není. Ty asi nevěříš léčitelům, nikdo ti je nenutí. Neměla bys je všechny házet do jednoho pytle, ale je to tvůj názor. Já říkám že můj léčitel podvodník není a můžeš si říkat co chceš.

Milá Kláro, také se přikláním k názoru "stařenky". Člověk se chytá i příslovečného stébla, když potřebuje pomoc, ale ve skutečnosti jej uzdravuje právě ta víra. Ale záleží na člověku, jaká je to osobnost. Setkala jsem se osobně s panem Pasekou, když ještě žil a i když na léčitele nevěřím, to setkání na mě udělalo veliký dojem. Ale: byla jsem tam s 5 letým synkem a stejně mu nepomohl s jeho problémy. Odezněly až věkem. Dneska je z něho zdravý a pěkný 32 letý chlap.

Jako ve všech ostatních odvětvích, jsou i tady pěkní šarlatáni a vykukové. "Léčitel" z HK objížděl supermarkety, na parkovištích ženy nutil se svlékat v jeho autě, prý kvůli diagnóze *smich* a pak natáhl ruku o 1000 Kč. Tomu se říká léčení! Užil si, podíval se a ještě za to dostal zaplaceno. Z rodiny s těžce nemocným mladým mužem vytahal 180 tisíc a tvrdil jim do očí, že to nic není, že ho z toho dostane. Ještě měsíc před smrtí toho mladíka! Takovou měl v sobě drzost. A když se o něj začala zajímat policie, neustál to a teď v neděli prý spáchal sebevraždu. Takový to byl srabík, nedokázal se ani zodpovídat ze svých činů.

Kdoví, třeba někomu pomůže už jen ten pocit, když jde k léčiteli. Já jdu raději k doktorovi. I když mnozí jsou také pěkní fiškusové. Ale vůbec nejlepší je, KDYŽ JE ČLOVĚK ZDRAVÝ.*palec* A to přeji všem. Jaga.

doplněno 09.11.11 07:08:

Je to prostě v každém z nás, nakolik jsme ovlivnitelní a zda se s námi dá lehce manipulovat. Moje známá zase navštěvuje kartářku a věštkyni a nepomáhá, když jí tvrdím, že jenom zbytečně vyhazuje peníze. *cert*

renata38*

Dobrý den.

Hledala jsem lečitelen a bála se že narazím na podvodníka, na této stránce jsem se ozvala na jednoho lečtele kterého doporučovala Klára. Opravdu měla pravdu že pomůže, jsem ráda že jsem se mu ozvala, dnes po dvou měsících jsem konečně zdravá a to jsem churavěla dva a půl roku.

martin81

Taky se musím přidat když to tady tak čtu. Měl jsem docela závažné zdravotní problémy a když jsem zjistil, jaká by byla moje budoucnost s mojí diagnózou, tak jsem začal hledat jinde a rozhodně nelituju. Samozřejmě člověk narazí na léčitele, kteří moc nepomůžou, ale taky na ty, kteří pomůžou hodně, u doktorů platí to samé. Takže např. Marka Šlechtu rozhodně doporučuju, jezdíme k němu s celou rodinou a dost nám pomohl a pomáhá.

PS: placebo aneb věř a víra tvá tě uzdraví taky docela dobře funguje, ale co např. u malých dětí, kteří ani nevědí, proč se s nimi k onomu léčiteli jezdí? U nich asi o nějakém placebu zatím nemůže být ani řeč, ... názor si udělejte každý svůj :)

leyla

hlavně musí jeden bedlivě sledovat televizi. To co tam řeknou je svatá pravda a ne jinak. Kolik bylo těch co věřili komoušům a jejich zinscenovaným procesům. A taky v televizi mluvili o zrádcích, vrazích apod. A někteří se ne a ne poučit. To že někdo víc řve,má víc peněz, moc a vleze do televize - ještě přece neznamená, že má pravdu. Že si třeba z nějakého důvodečku něco nevycucal z prstu, něco nepřibarvil, malinko nepozměnil anebo mršky peníze mu za to stály a bláboly za pravdu vydával. No jo to už se stává, pořád a stále.

Měl bych jeden takový dotaz: co to znamená, být na 99% zdravá? To je zcela konkrétní kvantitativní údaj a předpokládá nějaké jednotky zdravosti nebo prostě něco, co lze měřit a následně kvantifikovat.

Rozuměl bych, dejme tomu, tvrzení, že někdo má 99% úspešnost, prostě pomohl 99 lidem ze sta (i když někdo by se mohl ptát, co znamená "pomohl", ale to neřešme). Ale to je jiná věc.

evareikiseznamcz
hodnocení

0x

Dobrý den -jeli Váš inzerát stále aktualní ,napište mi prosím co Vás trápi ,event.zavolejte na tel .606425644 Zelená Eva

majdobe
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud stále hledáte léčitele, napište mi, ráda vám poradím. Sama jsem se pomocí bylinek vyléčila z trápení, které jsem měla více jak 5let, za pár měsíců. magdalena.dobesova@email.cz

1jara*
hodnocení

0x

Dobrý den, šarlatán Jaromír Štěpán e-mail: sarlatn@jmsw.cz

tina*
hodnocení

0x

Nevím jak léčitelé a ostatní šarlatáni, ale náhodou jsem dostala kontakt na paní, která mi pomohla pomocí bylin. Z vlastní zkušenosti mohu jen doporučit!

mrnousek*
hodnocení

0x

Já mám strýce kouzelníka. Ale fakt! Babička si myslí, že je magor, ale on opravdu umí léčit.

Vezme zapalovač a místo na těle vamá zahřeje. Pak musí mít klid, sedne si vedle vás a dělá takový zvláštní pohyb rukou. Bolest ustane. Takhle umí léčit i po telefonu. Problém je v tom, že je z městečka poblíž ústí nad labem.. Ale po tom telefonu by to šlo. Chcete na něj číslo?

ppav*

rád bych tel. na dobrého léčitele děkuji

ppav*

ZDRAVÍM, JESTLI UMÍ LÉČIT TAK MI POŠLETE TEL. DĚKUJI

hodnocení

0x

Muzu se zeptat?Vy vite co vam je od lekaru,nebo to nezjistili a spolehate na lecitele?

sunlight
hodnocení

0x

Dobrý den, taky bych prosila kontakt na dobrého léčitele, nejlépe Morava. Děkuji.

shons

Dobrý den, můžete zavolat Centrum diagnostika - Ing. Lenka Kočicová, mob. 732570490 , nebo email centrumdiagnostika@seznam.cz . Působí ve Zlíně, Brně, Veselí nad Moravou a Hodoníně.

Hezký den.

rione

Dobrý den, psala jsem už jako komentář k celému přízpěvku kontakt na sebe (R.Drahoslava@seznam.cz). Léčím pomocí energie a mohla bych se pokusit Vám pomoci, případně Vás zkontaktovat na jiné léčitele. Já studuji v Brně a nemám problém dojet za Vámi nebo se domluvit, kde se sejdeme. Přeji pěkný den.

mumin
hodnocení

0x

Tři dny jsem měla čtyřicítky teploty a čůrala krev. Pak přijel Šlégl z HK, zamával rukama a pružinkou a do dvou hodin to ustalo. Jestli chcete jeho číslo, napište mi na mail, sice už to nějaký ten rok nedělá za profesi, ale je skvělej.

mumin

Kdyžtak pište na radost.radost@seznam.cz

hodnocení

0x

V HK či PU a okolí nevím.Známá jezdí za léčitelem-LÉKAŘEM- do TA (Tábor) pro upřesnění je to opravdu lékař,pochází z číny ,jeho postupy se liší v podstatě jen tím že nedává (pkd není nutné) chemii,tj leky v tabletách,léčí hlavně čaji,které míchá sám dle vyšetření toho kterého pacienta přímo na jeho potřeby!Je sním hooodně spokojená,ale pro Vás je to asi daleko!Pkd ne,tak písněte pro odkaz na SZ!

marina*
Dobry den. Mohla bych dostat kontakt na pana lecitele? Diky

rione
hodnocení

0x

Dobrý den,

jsem léčitelka a léčím pomocí energie. Abych zjistila, zda Vám mohu pomoci, chtělo by to asi znát více podrobností, ale pokud budete mít zájem, určitě mě kontaktujte, pokud si s tím sama nebudu vědět rady, mohu Vám dát doporučení na pár známých, kteří se léčitelstvím zabývají. Z okolí Pardubic nejsem, ale nedělá mi problém dojet nebo se domluvit. Jinak píšu to sama za sebe, takže doufám, že se na mě nikdo nebude zlobit, že si dělám reklamu. Snažím se pomáhat lidem s jejich problémy, neříkám, že jsem všemocná, to rozhodně ne, ale pokud mohu aspoň trochu pomoci, udělám to ráda. Co se týče jiných léčitelů, dobré ohlasy jsou např. na pana Emila Václava Havelku (ten se zabývá také hodně bylinkami a má své pobočky různě, museli byste se podívat, kde všude) nebo Vás mohu případně zkontaktovat na své známé, kteří také léčí pomocí energie.

Takže přeji pěkný den a v případě zájmu pište na R.Drahoslava@seznam.cz

marcelacyprichova
hodnocení

0x

Dobrý den mám výborné skušenosti s paní Marcelou Kunz. Mě i mé rodině vždy pomohla, léčí na dálku pomocí shambally. Nemá to chybu a není drahá. pokud chcete klidně jí zavolejte a odkažte se na mne. její tel 608722744

hodnocení

0x

disperando,mozna by jste mela vyzkouset akupunkturu.Myslim ze s migrenou by si meli poradit .U nas jsem chodila 1x tydne za 150kc.

62
hodnocení

0x

Napište mi na email lecitel62@seznam.cz

evaave
hodnocení

0x

Četla jsem zde několik příspěvků a mé pocity jsou různé...nebudu k nikomu směřovat. Každý chápe pojetí víry po svém. To zda existuje "něco mezi nebem a zemí", zda lze působit kladně energií na jiného člověka na dálku nebo po telefonu mohou posoudit, ti, kteří to zažili, také mezi ně patřím...

Po velmi těžkém období jsem nakonec dospěla do fáze, kdy působím v Hradci Králové v masážním salónu a v Chrudimi v poradně.

Zabývám se diagnostikou zdravotních potíží, jejich příčinami, poradenstvím, masážemi relaxačními, reflexními, kladným působením energie na člověka. Ano touto zprávou upozorňuji na své působení, ale nepíši, že léčím, tam kde a v jakém rozsahu je mi povoleno zasáhnout,pomůžu jak nejlépe mohu k uzdravení. Dle mého názoru, na to aby se člověk prohlásil léčitelem, je moc malý pán ve Vesmíru...

Se srdečným pozdravem všem

Eva

e - mail: masazeuevicky@seznam.cz

TEL: 773 546 759

evaave

Oprava e - mailu: masazuevicky@seznam.cz

rybickastepan

Jen jsem chtěla poznamenat, že tím, že o sobě říkám, že se zabývám léčitelstvím (možná jsem napsala i to, že jsem léčitelka), rozhodně nemíním, že dokážu vše vyléčit. Velmi dobře si uvědomuji, že jsem "malý pán ve Vesmíru", ale snažím se s pomocí svých schopností lidem co nejlépe pomoci. Myslím, že člověk, který se zabývá těmito věcmi delší dobu (mezi tyto lidi si dovolím zařadit i sebe), si musí uvědomit, že je jenom malý pán. Ale i s tím, co člověk dokáže, může ostatním dobře pomáhat. Uznávám, že jistě existují lidé, kteří jsou schopnější než já, ovšem snažím se učit a využívat toho, co dokážu, co nejlépe. Souhlasím, že člověk může pomoci jen do té míry, do které je mu to dovoleno a plně to respektuji. Ale zřejmě máme jiný názor na to, co to znamená léčitel. Dle mého skromného názoru je léčitel ten, co se snaží léčit a pomáhat. A to jsem. Jinak Vám přeji hodně štěstí v životě.

evaave

(rybickastepan)

Děkuji. I já Vám přeji v životě hodně štěstí, lásku a oporu...

mirco*
hodnocení

0x

Dobrý den Alenko. Velice rád bych Vám pomohl s Vaším problémem. Ozvěte se mi na mob.,702 530 619.,event.email. bennasi.bross@seznam.cz . Jsem z Brna. Mohu pomoct i na dálku. S pozdravem Mirco

23pavlik*
hodnocení

0x

sdělte prosím , zda jste ochoten léčit případ onemocnění po štípnutí klíštětem - postupném ochrnutí .
děkuji V.Pavlík

stirecek*
hodnocení

0x
Se nestačím divit, kolik je tady najednou léčitelů. Taky se nestačím divit, kolik lidí je ochotno svěřit svůj život do rukou "odborníků" a jeste k tomu za peníze. Přitom stačí změnit stravovací návyky, pak se váš stav opravdu zlepší k lepšímu doslova během pár dnů. Tělo má neskutečně silný imunitní systém a poradí si se vším. Jde jen o to, aby ten systém dostal to, co potřebuje.

martin1965*
hodnocení

0x

Velice doporučuji přečíst si knihu od Kateřiny Tučkové " Žítkovské bohyně". To mě tenkrát docela dost otevřelo oči na téma léčitelů. Autorka přesně popsala komu tento druh léčby sedí a komu ne. A velice dobře popsala metody románové léčitelky Surmeny. (to byla zkušená žena naučená životem a svými předky, která uměla dosti lidem pomoci). A po přečtení této knihy jsem fakt dostal dojem, že takoví lidé jsou opravdu mezi námi. Mají asi nějaké citlivější vnímání a dokáží poznat, co nás každého trápí a podle toho nařídit terapii a a způsob léčby (vzpomenete si na film Dařbuján a Pandrhola?). Samozřejmě v každém oboru se točí podvodnící. Jak je ale jen poznat?

honzmalatny*
hodnocení

0x

Dobrý den,omlouvám se jestli už to někdo psal přede mnou,ale upřímně se mi nechce číst všech 88 příspěvků. Co vím a máme v rodině dobrou zkušenost je pan Nový alias dědek kořenář. Na netu ho najdete.

pacient*
hodnocení

0x

varování před léčitelem Jaroslavem Spurným - léčí pouze nahé lidi a ženám sahá do vagíny a nabádá je, aby to nesdělovaly partnerům

balzerka
hodnocení

0x

info@centrum-regenerace.cz. Jsou v Praze, ale radí i po telefonu. Napsat jim, poradí, pracují podle metod, které v Německu proplácí pojišťovna, u nás ne. Jde o řízené odkyselení a očistu organismu podle typu klienta. Není to drahé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]