Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hubnutí po anestezii - je to pravda?

Od: molina odpovědí: 4 změna:

Ahoj, slyšela jsem že se po anestezii hubne, je to pravda? Připadá mi to jako blbost

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

1x

No neco malo clovek zhubne, preci jen vam pred a po nedaji najist, me drzeli o hladu 2 dny a pak se divili, ze jsem slaba a mota se mi hlava a kupodivu ze jeste nebyla zadna stolice. Nemocnicni strava take neni zadny zazrak a kdyz k tomu pricteme jeste to, ze cloveka nenechaji chvili v klidu, protoze rano v 5 prijdou zmerit teplotu, pak neja injekce, infuze, do toho vizita, pak rychle na povel nasnidat, cely den zdravotnicky personal neda cloveku pokoj, jakmile usne, zas nejaka injekce a teplotu jsou schopni merit i o pulnoci. Zatim jsem byla v nemocnici 3x, nejdele tyden a za sebe rikam, byt nucena tam stravit delsi dobu, nejen ze zhubnu, ale zemru na vycerpani organismu.

sebod*
hodnocení

0x

Všeobecně to není pravda.

lidus*
hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že jsem po úrazu a následných operacích měla těch anestezií vícero tak kdyby to pravda byla jsem dnes průsvitná.

des*

Blbost,neblbost,já jsem zhubnul po anestezii za týden7kilo,ale nejspíš tím že se v nemocnici nežere ,ale, je obyčejně dieta.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]