Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za jak dlouho vyprchá jedno pivo?

Od: akr* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, dal jsem si v 16:45 jedno pivo 500 ml mělo 12% Myslíte že již v 21:15 můžu vyjet a být bez obav že v sobě nemám ani kapku alkoholu? Mám vyšší tělesnou hmotnost zda-li je to důležité vědět.

Děkuji za odpovědi!

doplněno 30.04.11 21:09:

Možná stoho nejde pochopit co jsem myslel tím 12% takže to upřesním bylo to nějaké silnější (budvar) které mělo 12 procent. (Tak mi bylo řečeno)

Za jak dlouho vyprchá jedno pivo?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Jedno půl litrové pivo 12° vyprchá přibližně za 4 hodiny, po 4 hodinách můžeš frčet.

krkovicka*
hodnocení

0x
Najezte se a do 6h od požití 1 pivo nenadýchate, už bude dávno vyprchané. Díky této otázce jsem si šla dýchnout do domácího alkohol testu. Dnes jsem měla v 15h 2dl červeného, vaječný koňak v kávě, 3dcl piva. A NIC! Jsem žena a u nich je prý spalování delší.

akr*
hodnocení

Dle Vámi doporučené stránky mi vyšlo v 20:00 takže již asi můžu ne? Taková velká odchylka by neměla být.

6 hod.? to je asi už ale jistota.

Díky.

Když vyšly 4 hodiny, tak 5 hodin je bezpečná 25% rezerva. Pivo je bezpečně z vaší krve vyprchané.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]