Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřebuju pomoct už dva měsíce jsem nedosla menstruaci ale pred dvouma měsícema jsme kalily s kamarády.. A newim co se tam stalo ale podle kámošu jsem tam nic němela znikim nevim co stim mám dělat
Pokud si sama nepamatujete, co jste delala, mohlo se stat cokoli, i nejaky grupensex. Kamaradi si treba chteli uzit a tezko Vam to budou vykladat. Udelejte si tehotensky test, po teto dobe uz by mel byt skoro s jistotou pruzkazny. Pokud byste dite nechtela a nahodou byla tehotna, mate nejvyssi cas, interrupce se provadi pouze do 12.tydne tehotenstvi.
Nějak se zde vytratila přesně položená otázka. Nejlépe se to řeší po 9 měsících po vynechání. To se koupí zavinovačka a dalších milion věcí. Ale to jste asi slyšet nechtěla. Takže, protože jste nám nenapsala svůj věk, se to řeší ( teoreticky) pokaždé jinak. Něco jiné je, pokud je vám 16 a menstruace vám ještě nenabrala pravidelný cyklus a neco jiného pokud je vám 22, ale to byste se tak už asi neptala. Nejdivnější je, že vás to děsí až po dvou vynechaných cyklech. Jak píšou nahoře, udělejte si těhotenský test. Kupte dva různé od různých značek a pokud oba vyjdou shodně máte 99.99% jistotu ( dle mne 100%) . Druhý den si jej zopakujte. V dnešní době je to perfektní metoda ověření. Pravě proto postrádám otázku typu : Nedostala jsem to, mám pozitivní test - co ted´? Pokud vyjde pozitivně hurá na gynekologii, kde si proberte možnosti s lékařem/kou . Pokud vyšel negativně, což doufejme, tak si z toho udělejte poučení a kalte méně do němoty
Pokud je Ti 14 a 100% jsi s nikým nic neměla nenínto nic jiného než přirozená věc. Nikdo nemá většinou od prvního cyklu už po celý život pravidelnou periodu. Většina mladých dívek začíná ve věku ( bohužel ) již od 12 let až do rozmezí 17 let. Z počátku je cyklus hodně nepravidelný, některá má po prvním cyklu vynechávku třeba rok. Většinou je to jeden až čtyři měsíce, a do jednoho roku se to ustálí na periodě 26- 30 dní. Při hormonální antikoncepci se cyklus ustálí na správných 28 dnech, někdy s přesnosti na hodiny. Na 28 dní se ustálí ovšem i bez HA, ale chvíli to potrvá ...
Plně souhlasím s "pooh". Ve 14 letech mejdany, chlastání do němoty /viz. nevím, co bylo, prý jsem s nikým nic neměla/. Ale naučit se dobře česky - ó jé, to už je tvrdý oříšek. Kdybys raději seděla u učení, děvče! To Ti dá víc do života, než sex a chlast ve 14 a nebudeš muset řešit tyto problémy.
Druhá možnost je, že si "opice" z lidí vystřelila a teď se směje, jak se jí to povedlo, jak čtenáři naletěli na špek a jak radí. Kdo ví, kde je pravda. Jaga.
Nechci moralizovat, ale jestli kalíš s kamarády natolik, že si pak nic nepamatuješ, tak to tě fakt lituji. Jo, jsi borka, vážně. Opíjet se v tak mladém věku, co myslíš, že to udělá s tvým tělem. Ale nechci moralizovat, je to tvůj život. No ale k tvojí otázce. Existuje něco jako těhotenské testy, existují dokonce i ženští lékaři-gynekologové, se kterými je možné tvůj problém probrat. Jsi-li v rozpuku mládí, tak se občas stane, že holt menstruace není pravidelná jako hodinky. Stane se ti to možná víckrát a nebude to znamenat nic významného. Máš-li obavu, že bys mohla být eventuálně těhotná (ale s kým, že?), tak si udělej těhotenský test, je běžně k dostání v lékárnách a ani příliš nezatíží tvoji peněženku. A chceš-li mít úplnou jistotu, zajdi za gynekologem, ten tě prohlédne a zjistí, na čem jsi. Případně ti píchne injekci na vyvolání menstruace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.