Nejste přihlášen/a.
Děsně mě bolí zub a přemýšlím, že to bude bolet... Hodlám si dát injekci. Strašně se bolesti od zubaře bojím.
Nebolí. Injekce umrtvíí dásně, dokonce i jazyk bude zdřevěnělý, špatně se vám s ním bude hýbat. Samotné trhání pak cítíte jen jako nějaký tlak v ústech, ale bolest nikoliv. Pozor. Jakmile injekce odezní, to jest možná 2-3 hodiny po zákroku, dle síly injekce, asi pak bolest ucítíte. Holt je to rána do kosti to trhání zubů. Ale vše se dá vydržet.
Nebudu strašit ale bolí a ještě víc až to příjde k sobě. Jsou ale jiné daleko větší a nepříjemnější bolesti a i ty se dají vydržet.
Krkovičko naštěstí mám ven jen 8 v pravo dole-ostaní zuby mám celkem v pořádku, tu bolest si pamatuju, zubaře se fakt bojím ale není to o bolesti s tou mám zkušenosti víc než dost. Včera byla trhat zub maminka a před obědem volala jak že se jmenuje ten super prášek co jsem ji jednou dala, má smůlu je na předpis.
S injekcí to vcelku nebolí, trochu až pak. Ale potom bych doporučil zakoupit Stopangin na dezinfekci ústní dutiny, kvůli zánětu, a kloktat a kloktat. I proti bolesti to trochu pomáhá. Jinak je na bolest dobrá vodička s propolisem - znecitlivý bolest jako po vykloktání slivovicí, ale člověk je i po častějším kloktání použitelnej.
Pokud máte z trhání chorobný strach, zkuste si v nejbližším okolí najít nějakého zubaře který používá tzv. analgosedaci. Sice je to dražší špás vhodný k větším výkonům, ale když Vám vytrhají všechny zuby, ani o tom nebudete vědět. Aspoň nějakou dobu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.