Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zuby - bolí vytrhnutí zubů s injekcí?

Od: vendulka87* odpovědí: 9 změna:

Děsně mě bolí zub a přemýšlím, že to bude bolet... Hodlám si dát injekci. Strašně se bolesti od zubaře bojím.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Nebolí. Injekce umrtvíí dásně, dokonce i jazyk bude zdřevěnělý, špatně se vám s ním bude hýbat. Samotné trhání pak cítíte jen jako nějaký tlak v ústech, ale bolest nikoliv. Pozor. Jakmile injekce odezní, to jest možná 2-3 hodiny po zákroku, dle síly injekce, asi pak bolest ucítíte. Holt je to rána do kosti to trhání zubů. Ale vše se dá vydržet.

binka*
hodnocení

0x

Já si ani neumím představit trhání bez injekce *ee* před rokem mi zubařka vytrhla obě osmičky a vůbec to nebolelo, jen jsem ucítila trošku křupnutí a bylo to. A to jsem taky posera, radši bych šla znovu rodit *smich*. Moje zubařka má zlatý ruce!

krkovicka*
hodnocení

0x
Nebolí.jen to je nepříjemný.Po dvou hodinách od vytržení Vám trochu nateče dáseň,ale to je méně bolestivý.zaženete to práškem.Mě pomáhal Nurofen RAPID-tam to ucinkuje do 10minut,taky je dobrý VALETOL,nebo Panadol extra.
doplněno 26.04.11 09:35: Jo! A nechte si rozpustit zmrzlinu v puse,aby otok splaskl.

lidus*
hodnocení

0x

Nebudu strašit ale bolí a ještě víc až to příjde k sobě. Jsou ale jiné daleko větší a nepříjemnější bolesti a i ty se dají vydržet.

krkovicka*
Lidus,kde jste to byla?Jestli v nemocnici,kdy to trhaj jak na bezicím páse ještě k tomu medici,studenti,tak bych tomu i věřila.Nebo máte nízkej práh bolesti a nevydržíte ani pomyšlení,že Vám něco úřaduje v puse?Mě trhali všechny osmy a šestku nahoře a poslední dvě osmičky medici v nemocnici a jak jsem mohla jim při otevřené hubě,ještě k tomu anglicky říct že to bolí?že injekce ještě nezabrala?Myslela jsem že je tam skopu.Už nikdy bych na sebe studenta nevzala.
cyril*

Také bych na sebe studenta nevzal, ještě tak studentku! ;)

lidus*

Krkovičko naštěstí mám ven jen 8 v pravo dole-ostaní zuby mám celkem v pořádku, tu bolest si pamatuju, zubaře se fakt bojím ale není to o bolesti s tou mám zkušenosti víc než dost. Včera byla trhat zub maminka a před obědem volala jak že se jmenuje ten super prášek co jsem ji jednou dala, má smůlu je na předpis.

gabrielinka*
hodnocení

0x

Injekci si určitě nechte dát. Mám super spray, když mi vytrhnou zub, nastříkám si to přímo do rány a je po bolesti.

georges*
hodnocení

0x

S injekcí to vcelku nebolí, trochu až pak. Ale potom bych doporučil zakoupit Stopangin na dezinfekci ústní dutiny, kvůli zánětu, a kloktat a kloktat. I proti bolesti to trochu pomáhá. Jinak je na bolest dobrá vodička s propolisem - znecitlivý bolest jako po vykloktání slivovicí, ale člověk je i po častějším kloktání použitelnej.

Pokud máte z trhání chorobný strach, zkuste si v nejbližším okolí najít nějakého zubaře který používá tzv. analgosedaci. Sice je to dražší špás vhodný k větším výkonům, ale když Vám vytrhají všechny zuby, ani o tom nebudete vědět. Aspoň nějakou dobu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]