Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chchi se zeptat před týdnem jsem chytila průvan na zuby, bolelo mě horní patro pravá strana a dolní patro taky pravá strana - bolest byla střídavá - chvíli horní pak dolní a furt dokola. Po pěti dnech bolest vymyzela, bylo to dost nepříjemné. Ráno jsem se probudila a bolela me strašně čtyřka napravo - první stolička - mam ji plombovanou - plomba přes půl zubu - mám jí tak 2 roky. Už to bolí 3 den, dotek jazyka a skuz je nepříjemná bolest. Mám zdání, že se stoločka nepatrně kejve. Zítra jdu sice k zubaři. Nestalo se někomu něco podobného? Nebudu mít pod zubem zánět z toho průvanu? Zevnitř je dáseň u zubu nepatrně nateklá, při zmáčknutí teče málo krve. Děkuji za vaše odpovědi.
dasen me neboli, jen pri natlaku na zub ze zhora.
doplněno 25.04.11 22:14:citlivý je pouze 3 dny, to uz muze byt mrtvy?
Prvada, po kazdem trhani osmicky se nasazuji antibiotika a zanet je temer jisty ve vsech pripadech... holt moudrost je mrcha![]()
Tak jsem byla u zubaře,,,, ještě, že mám fajn zubaře a soucítí se mnou... Šikula a sympaŤÁK V JEDNOM. Zub mi nevytrhl, prý to není zapotřebí. V zubu se mi začal dělat zánět. Pročistil kanálky, nechal otevřený zub, a za 14 dní jdu na plombu. Injekci mi dal, vše ok, nic nebolilo. Jen jsem se strašně bála, bylo to nepříjemné
ale jsem rada, ze jsem v tom kresle sedela!
Zdravím, teď prožívám to samé, a nevím jestli s tím rovnou do nemocnice nebo k zubaři, mám vyražený zub vpravo nahoře a tam to bolí dost a taky se to střídá s moudrákem , a špičákem též vpravo dole. Občas do toho bolest ucha... Je tedy dobré jít k zubaři nebo do nemocnice? Pozn.: (u toho vyraženého zubu chybí kořen který při úrazu ustřelil dovnitř nad horní čelist , takže bolí jakoby za nosem, celý rok od úrazu to nebolelo ale teď ten ´´ustřelený kousek´´ který se nachází mimo čelist působí nesnesitelnou bolest
co mi tedy poradíte? myslím že se stejně bude muset rozříznout kůže někde a někudy ten kus vyndat) Děkuju za radu
Jééé, slečno to by jsme byla dvojka.Plné kalhoty strachu
.A nebojte se on vám to nebude trhat,dokud to není umrtveno důkladně.A Až budete sedět v křesle,tak si vzpomente,že děda čibuk je vedle vás a když to bude přece jen bolet ,tak kopněte,já to vydržím.
.Tak hodně odvahy a neboj te se.Já se také nebojí.
Tak jsem přišel s křížkem po funuse.Ale to nevadí tak pro příště,až budete mít zase strach.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.