Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chchi se zeptat před týdnem jsem chytila průvan na zuby, bolelo mě horní patro pravá strana a dolní patro taky pravá strana - bolest byla střídavá - chvíli horní pak dolní a furt dokola. Po pěti dnech bolest vymyzela, bylo to dost nepříjemné. Ráno jsem se probudila a bolela me strašně čtyřka napravo - první stolička - mam ji plombovanou - plomba přes půl zubu - mám jí tak 2 roky. Už to bolí 3 den, dotek jazyka a skuz je nepříjemná bolest. Mám zdání, že se stoločka nepatrně kejve. Zítra jdu sice k zubaři. Nestalo se někomu něco podobného? Nebudu mít pod zubem zánět z toho průvanu? Zevnitř je dáseň u zubu nepatrně nateklá, při zmáčknutí teče málo krve. Děkuji za vaše odpovědi.
dasen me neboli, jen pri natlaku na zub ze zhora.
doplněno 25.04.11 22:14:citlivý je pouze 3 dny, to uz muze byt mrtvy?
Prvada, po kazdem trhani osmicky se nasazuji antibiotika a zanet je temer jisty ve vsech pripadech... holt moudrost je mrcha
Tak jsem byla u zubaře,,,, ještě, že mám fajn zubaře a soucítí se mnou... Šikula a sympaŤÁK V JEDNOM. Zub mi nevytrhl, prý to není zapotřebí. V zubu se mi začal dělat zánět. Pročistil kanálky, nechal otevřený zub, a za 14 dní jdu na plombu. Injekci mi dal, vše ok, nic nebolilo. Jen jsem se strašně bála, bylo to nepříjemné ale jsem rada, ze jsem v tom kresle sedela!
Zdravím, teď prožívám to samé, a nevím jestli s tím rovnou do nemocnice nebo k zubaři, mám vyražený zub vpravo nahoře a tam to bolí dost a taky se to střídá s moudrákem , a špičákem též vpravo dole. Občas do toho bolest ucha... Je tedy dobré jít k zubaři nebo do nemocnice? Pozn.: (u toho vyraženého zubu chybí kořen který při úrazu ustřelil dovnitř nad horní čelist , takže bolí jakoby za nosem, celý rok od úrazu to nebolelo ale teď ten ´´ustřelený kousek´´ který se nachází mimo čelist působí nesnesitelnou bolest co mi tedy poradíte? myslím že se stejně bude muset rozříznout kůže někde a někudy ten kus vyndat) Děkuju za radu
Jééé, slečno to by jsme byla dvojka.Plné kalhoty strachu.A nebojte se on vám to nebude trhat,dokud to není umrtveno důkladně.A Až budete sedět v křesle,tak si vzpomente,že děda čibuk je vedle vás a když to bude přece jen bolet ,tak kopněte,já to vydržím.
.Tak hodně odvahy a neboj te se.Já se také nebojí.
Tak jsem přišel s křížkem po funuse.Ale to nevadí tak pro příště,až budete mít zase strach.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.