Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřebovala bych jít na labioplastiku ale gynekoložka mi řekla ať jdu na soukromou kliniku že v nemocnicích s tím pacientky nejsou spokojeny. Problém je že jsem studentka a nemám 20 tisíc abych si to mohla zaplatit. Nevíte jesti by to nešlo nějak přes pojišťovnu?
Já bych řekla, že pokud jde o labioplastiku v případě, že Vám tvar dané části těla nějak fyziologicky brání, tj. např. omezje odtékání menstruační krve, snad i neumožňuje bezbolestný styk, hrozilo by nebezpečí u porodu apod., pak se jedná o zákrok nutný z hlediska zdravotního, tedy o operaci nutnou pro (zlepšení, udržení) zdraví jedince, a pak by se do jisté míry na zákroku pojišťovna podílet měla.
Pokud nejste jen spokojená s tím, jak "tam dole" vypadáte, pak je to čistě Vaše přání a Vaše touha vypadat jinak, zákrok tedy kosmetický - a v tom případě nevidím jediný důvod, proč by Vám na něj měl byť halířem přispívat kdokoliv z těch, kdo pojištění hradí, tedy všichni pracující... To máte jako plastiku čehokoliv jiného, očních víček, rtů, odsávání tuku...proč by na to měla probůh přispívat pojišťovna? Takhle by ty peníze skutečně nikdy neušetřila... Zdravotní pojišťovna hradí úkon, který je nutný ze zdravotního, nikoliv z estetického hlediska.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.