Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Rád bych se zeptal jaký druhy sýra je vhodnější na smažení. 45% nebo 30% nebo nějáký jiný? děkuji.
Moje chuťové buňky mi jasně říkají, že to, co má méně než 40% nebrat. Pokud máš na mysli Eidam 30%, to není sýr, ale umělá hmota.
doplněno 22.04.11 19:15:Eidam 45% je pro mě nouzovka. Většinou kupuji Madeland nebo Krolewski.
Tedy Láďo, to můžu potvrdit a beze lhaní opravdu kupuju tyhle dva druhy. Přitom nechápu, že Krolewski na to, jak je výborný, není ani drahý. A je to mňamka.
K tomu smažáku. Já ho dávám obalený na chvíli do mrazáku, protože pak mi nevyteče. A zkuste si někdy naprostou lahůdku. Nastrouhejte sýr, posypte ho na teflonovou pánev v tenoučké vrstvě a usmažte do zlatava. Pozor na to, jakmile zhnědne víc, je hořký. Vzniklou placičku ještě horkou dejte na misku, otočenou dnem vzhůru a za tepla opatrně vytvarujte podle té misky a nechte vystydnout. Pak to sundejte a máte mističku. Do ní dáte zeleninový salát (bez zálivky) a po salátu sníte i tu misku. Je to výborné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.