Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho mohu skladovat bilkovou polevu

Od: tofi* odpovědí: 4 změna:

Mam takovy dotaz, jak dlouho mohu skladovat ozdoby z bilkove polevy.

O viknedu jsme zdobila pernicky - klasickou bilkovou polevou (bilek, mouckovy cukr, trochu citrunu) no a hodne mi ji zbylo a bylo mi to lito vyhodit a tak jsme si z tho udelala ruzne ozdobicky s tim, ze bych to casem pouzila na nejake susenky na ozdobeni, ale jde mi o to jak dlouho to asi vydrzi a take jak to mam skladovat mam to skladovat nekde v chladu nebo normalne se spizi.

Dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Perníky zdobené touto polevou se u nás vždycky skladovaly celá léta a pořád byly jedlé. Skladovaly - resp. vystavovaly - se normálně v místnosti a vydržely jedlé roky.

tofi*
hodnocení

Dekuji za odpoved. Take jsem si rikala, ze perniky maji dlouhou zaruku - jen mi tam porad nesedel ten bilek, ale asi kdyz je suchy, tak je to jedno. Ja stejne planuji, ze to tak do cca mesice spotrebuji, ale prislo mi to jako dobry napad i do budoucna kdyz mi zbyde poleva .

Takze dekuji.

zajixxx*
hodnocení

0x

Se samotnou polevou na skladování to bude horší, jen zaschlá poleva má tu "vysokou" trvanlivost, tekutá nikoliv...

tofi*
hodnocení

Ona prave je zaschla. Ja jsem z toho zbytku udelala na pecici papir kyticky nechala je zaschnout a pak je sloupla takze to vvypada jako ty cukrove ozdoby co se prodavaji v obchode.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]