Nejste přihlášen/a.
To je fakt nějaký trend moderní doby, že každá holka musí už v 11 letech mít kluka? V 11 jsme ani nevěděly, co to "mít kluka" znamená... Opravdu hrůza.
O uši se tolik nezajímej, kluci na ně moc nekoukají. Spíš hledají pěkný úsměv a celkovou symetrii. Pokud nemáš sloní plachťáky, tak si toho ani nikdo nevšimne.
Každá druhá ti stejně kecá a taky žádného neměla. A co to je mít? Chodit s ním měsíc?
Přesně si pamatuju ze základky, že s námi chodila v šesté jedna holka, která nebyla moc pěkná, ale nebyla hloupá. Měla hlavně dobrou kámošku, takže si z ní holky moc neutahovali. Teď jí je 22 a vůbec bych jí nepoznal, jak je pěkná.
Takže dej tomu čas a netrap se tím
Přesně, jak píše Paw. Obě moje děti, syn i dcera, byli s oušky v nemocnici, když jim bylo asi 6 - 8 let. Malý řez za ušima, popotáhnout kůži, asi 2 stehy. Asi za 4 dny byli doma. Zhruba týden nosili takové sítěné čepičky, aby ouška pěkně přilehla k hlavě a zvykla si.
Je to už hodně let, do 18 se za to nic neplatilo, po 18 ano, prý už to byl kosmetický zákrok.
Jinak ve 12 vůbec nemáš zmeškáno. Já jsem se sblížila s prvním klukem až v tanečních. Takže máš ještě spoustu času. Stejně Ti plno holek kecá. Každá se tváří důležitě, jak má kluka a zatím? :DNesmíš všemu věřit.
Když se Tě budou zase ptát, řekni klidně, žes jich měla 5 - Davida, Martina, Honzu, Radka a...to si prostě vymyslíš. A budeš mít od nich pokoj.
Být na Tvém místě, nevzrušuju se kluky ani ušima, ale raději bych se věnovala učení. Když už o sobě tvrdíš, že nejsi hezká, tak buď aspoň chytrá. To Tvoje VIPADÁM NEVYPADÁ pěkně. Jaga.
holky. Toto téma jsme tu už řešili xkrát. Dolní půlka hlavy vám roste rychleji, než horní a uši se časem připlácnou k hlavě. Tak nepropadejte mindrákům, protože i ty odsávají uši mají pro kluky svoje kouzlo. Když se podíváte na tu krásně ušatou Arwen z Pána Prstenů nebo rovnou královnu elfů Galadriel, no není to nádhera?
Hned by se jeden s těma jejich ouškama poňuňával. Tak vám radím, nepropadejte depkám a beznadějím. Je to paráda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.