Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s vlasy?

Od: chickenman odpovědí: 9 změna:

Zdravím Vás (hlavně) dámy. ;) Asi se divíte co dělám v rubrice v podstatě pro ženy *smich*

Mám na vás dotaz. Co děláte se svými vlasy že je máte krásně hladké, lesklé, tak šmrncovní že jenom díky nim se do vás chlap zakouká *smich*

Jde mi o to, že je mám jak "suchou slámu". Mám vlasy středně dlouhé, tak 15 cm. Zkoušel sem různé kondicionéry, tužidla, laky, ale pořád to vypadá "strašně", jako bych prošel roštím, nemůžu je ukočírovat.

Poraďte ženský co s tím ještě děláte a co ještě používáte?

Díky ;)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Ostrihat:) Mate je suche, nebo jen rozcepyrene? Take zalezi, jak kvalitni mate strih. Ja mam vlasy hodne jemnounke, porad nekde poletuji - pouzivam objemovou tuzici penu a lehce je zafixuji silnym lake. Vosky, gely ani nic podobneho nepouzivam, pokud toho nanesete moc a je to nekvalitni, ve vlasech Vam to akorat udela lupy a bordel:)

Holt kazdemu neni shury dano, aby mel krasne dlouhe vlasy. Vzdyt i spousta zen ma kratke. Zajdete do panskeho salonu a zeptejte se kadernice, co by Vam doporucila.

chickenman
hodnocení

Díky za reakci.

No když já to ostříhat nechci *smich* Nemám vlasy dlouhé a nechci je mít, ale ani je nechcí mít krátké, protože mi to prostě nesedí *smich* Ale holt si s nimi neumím poradit. Také mám jemné vlasy, jak říkáte, každý vlas na jinou stranu a když to ulížu a učešu vypadá to děsně zle *smich*

No asi bude fakt nejlepčí se osobně domluvit s odborníkem.

Ale děkuji ;)

martinaa*

Cim vic na ne budete placat veci, tim hur. Na velmi jemne vlasy by v zadnem pripade nemely prijit vosky ani gely, ty rovnou vyhodte:) Navic kluk, ktery by si vlasy lakoval, je pro me proste divnej:)

Smirte se s tim, ze Vam vlasy poletuji okolo hlavy jako svatozar:) hodne holkam se to libi. Max. je po umyti a uschnuti stahnete na chvili do velke gumicky, at chytnou nejaky zakladni tvar.

chickenman
hodnocení

No ted zkouším jen to tužidlo, ten lak byl spíše ze zoufalství *smich* Už sem prostě nevěděl co s tím mám dělat.

Zkrátka mi není jedno že vypadám jak drozdí hnízdo *smich*

eulalie*
hodnocení

0x

No nebarvím se umělými barvami, nepoužívám gely, laky... Občas, když mě to popadne a mám potřebu se zkrášlit, použiji na vlasu Hennu - ona totiž ty vlasy i regeneruje, používám takovou, která mi vlasy nijak zvlášť neobarví, jen zvýrazní moji vlastní barvu. A jako šampony či balzámy na rozčesání vlasů po umytí používám ryze českou kosmetiku za pár korun. Ty drahé zahraniční mi připadají na nic a mým vlasům tedy rozhodně neprospívaly.

asminkam*
hodnocení

0x

Tužidla a laky nepomůžou... (nemám to ráda a vlasy jsou po tom divný).

Zkus si koupit nějaký vitamíny na vlasy (Panthenol, Biosil). Pak zkus Hennu (bezbarvou), s tou mám vynikající zkušenosti, dodá vlasům vitalitu, hebkost a lesk. Já sama jsem byla překvapená a nechtěla jsem uvěřit, že to jsou moje vlasy :D No a taky si najdi šampón, který by ti vyhovoval. Mě třeba vyhovuje na mastný vlasy od elséve, ač jsem je měla po barvení vysušený. A gliss kury - masky na suchý vlasy, mi nadělaly paseku, měla jsem po nich škaredý vlasy :) Je to individuální, ale rozhodně to chce výživu zevnitř (vitamínky), regeneraci zvenku (hennu) a možná trochu zastřihnout konečky.

chickenman
hodnocení

Dobře, díky všem za rady ;)

Ale co to vlastně ta Henna je? Je to spray? Barva? Koupím to normálně v obchodech nebo jen v lékárně? Hledal jsem v googlu, ale našel jsem jen cosi společného s barvou na vlasy a 1,5m vysokým keřem *smich*

Jinak co se týče šamponů, fakt nevím, je toho taková škála že najít jeden který je ten nej, teď používám kopřivový od Palmolive. Ale nevím, nějak nesleduju změny. *smich*

Tož příští týden zaskočím ke kadeřnkovi, seženu Hennu a zkusím s tím něco udělat.

Díky holky *palec*

asminkam*

Henna... prodává se jako prášek ;) Ten se zaleje vodou (tak těch 90 stupnů), zamíchá - vznikne kaše (lepší je udělat ji trochu hustější) a pak se nanáší na vlasy, ale to vše je tady henna.eu/... . Tady je odkaz na tu regenerační henna.eu/... A tahle Henna se zrovna dá koupit v dm drogerii. Pak jsou ještě jiný henny, ale tahle podle mě stačí, já po ní měla hezký vlasy ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]