Nejste přihlášen/a.
Nechala jsem si v jednom studiu obarvit řasy a už toho lituji. Nedělá mě to na očích dobře, Dá se to nějak šetrně odstranit?
BOhuzel, ta barva se do ras "zazere", ale postupne, jak rasy dorustaji, mizi. Prumerne mesic. Jen se zeptam - co znamena "nedela mi to dobre"? Nechapu to z toho duvodu, ze barva je fixovana na Vase vlastni rasy, tudiz neprekazi, nejsou zadne nanosy jak u rasenky.
Ja chodim na barveni oboci a ras kazde tri tydny a zadny problem nemam. A co zmenili typ barvy, ve ktere je daleko setrnejsi peroxid, uz to ani nepali, takze parada.
V tom pripade je mozne, se Vam kosmeticka poradne nevytrela z oka vsechnu barvu. Ja jsem se svou kosmetickou kamaradka, proto vi, ze svoje oci si nejlepe vytru ja sama Zkuste odlicovaci vodou bez alkoholu poradne vytrit oci, jako byste je odlicovala, nebo je vyplachnete ocnimi kapkami (Visine, Ophthalmo-Septonex aj). Melo by to pomoci. Pokud ne, muzete mit alergii na nekterou ze slozek barvy.
A pro priste si vyber salon, kde pouzivaji nove rakouske barvy. Ty o oku pri aplikaci ani po ni nestipaji.
Díky za radu, tak asi se hodně koupat, aby barva dříve slezla. A salón vybírat pečlivěji, to je pravda, toto jsem zakoupila na internetu voucher ve slevě, ale lituji. Nabízeli něco jiného a dělali také a reklamace prý jen u majitelky, která je mimo Prahu. Tak jen pro druhé Studio Ilona v Praze nebrat, jde jim jen o peníze a né o zákazníka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.