Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co říkate na proactiv?

Od: diva* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat.Viděla jsem reklamu na MTV na Proactiv solution-reklamu dělá např.Katy Perry,Avril Lavigne,Mandy Moore...Používáte i vy Proactiv?Jestli jo ,tak pomohl Vám nebo jen ta reklama z ní přesvědčivě?Proactiv obsahuje i benzoylperoxid,a už ten název z ní ,že by ta látka měla zničit moji pleť.Bojím se proto ho použít.Tato kosmetika je totiž určena na akne.Prosím o rady,tipy a zkušenosti ohledně tohoto výrobku.!A kde jste ho zakoupili,jestli v Americe nebo tady?Děkuji moc za odp. Diva

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Chápu tvoje obavy, posledně jsi se tu na tuto látku ptala v souvislosti s bělením pigmentů... poradte.cz/...
zadal jsem heslo benzoylperoxid do Google, našel jsem velmi zajímavé a protichůdné věci...
...léky s benzoylperoxidem jsou u nás vydávané jen na lékařský předpis...
... používají se na akné... jako léky tu pleť vlastně zlepšují a léčí...
doporučil bych pročíst si na internetu články zaměřené na ten benzoylperoxid, je jich tam mnoho a jsou mezi nimi i odborné, kde se o této problematice dozvíš podstatně více, než tady na poradně... mnoho lidí tu může psát o tom, jak jim to pomohlo, další budou psát o tom, jak jim to poškodilo... obě skupiny mohou mít pravdu... lékař, který se tím zaobírá, sem většinou nepíše, píše do odborných časopisů... tvůj kožní ti určitě řekne a poradí podstatně více, má zkušenosti a hlavně vědomosti... také mnoho kosmetiček je v této oblasti doma...
reklamu na cokoliv dělají celebrity zřejmě za peníze, a není jisté, že se s reklamovanou věcí vůbec někdy fyzicky potkaly... reklama by měla být přesvědčivá, existují i studijní odbory, jak dělat profesionálně reklamu...

jen jako perličku:
Benzoylperoxid (Dibenzoylperoxid)
Vzorec: C6H5-CO-O-O-CO-C6H5
EXi Symboly nebezpečnosti: E, Xi
R-věty: R 2-36-43
Nebezpečí výbuchu při úderu, tření, ohni nebo působením jiných zdrojů zapálení. Dráždí oči. Může vyvolat senzibilizaci při styku s kůží.
S-věty: S 3/7-14-24-36/37/39
Uchovávejte obal těsně uzavřený na chladném místě.
Uchovávejte odděleně od ... (vzájemně se vylučující látky uvede výrobce).
Zamezte styku s kůží.
Používejte vhodný ochranný oděv, ochranné rukavice a ochranné brýle nebo obličejový štít.
použité z lipoland.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]