Nejste přihlášen/a.
Ahojte,prosímvás koupila jsem si barvu od schwarzkopf essential color,středně plavou.Nicméně je dost tmavá,odstín před ní je zase příliš světlý.Nezkoušeli jste někdy smíchat dva po sobě jdoucí odstíny?Myslíte že výsledná barva bude odstín mezi nebo mi vypadají vlasy?Mám blond vlasy,vyšisované prameny jsou téměř bílé,chci je trochu ztmavit ale nemůžu najít správný odstín
Středně plavá je dost tmavá, jaké je to číslo? Tuším 6? Jsem kadeřnice barvy míchám běžně. Vlasy určitě nevypadají, vždy volím světlejší odstín, ale každému chytá barva jinak .Středně plavá je ale spíše světle hnědá.
Je to 215 V podstatě před ní už byla jen blond řada a ty zase byly moc světlé,tak mě právě napadlo že bych koupila od každé jednu a smíchala,vím že se to v kadeřnictví dělá ale tohle přece jen nejsou profesionální barvy... Já jsem doted používala od Loreal casting Ledovou blond,krásná barva,studenej odstín,téměř mi nejde do zrzava,ale v létě mi to jde strašně do běla,vlasy mi hodně šisujou
Nevím co to bylo za barvu je to moc let ale když mi bylo 16 smíchala jsem dvě barvy a měla na hlavě rajskou omáčku a ještě nestenoměrně červenou.Doma se mě lekli. Moje kadeřnice ale běžně barvu míchá i ze tří tub a efekt je vždy dobrý. Zkuste to, dnes jsou přece jen barvy lepší ale dobře míchejte.
Však jsem psala že chci smíchat dva za sebou jdoucí odstíny essential color,už jsem to udělala,barva byla opravdu mezi Je to pěkná vonavá barva,přirozenej odstín,nejde moc do zrzava nicméně jako jakákoliv jiná bara bez amoniaku neobarvila pořádně odrosty,vypadá spíš jako přeliv než barva a tuším že se za pár mytí vymyje,nedoporučuju!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.