Nejste přihlášen/a.
Já mám to štěstí, že se u mne bolest hlavy objeví zcela výjimečně. Ovšem dcera tím trpěla už jako děcko a také vnučka má smůlu, že ji často bolí hlava. Bolestí hlavy může organismus reagovat na únavu, stres, úlek, pokles energie. To může být váš případ. Ovšem ve vašem případě asi není možné v případě bolesti hlavy se alespoň na 1 - 2 hodinky někam "zašít"do klidu, případně usnout. Myslím si, že je potřeba odhalit příčinu bolesti. Pokud je to třeba od páteře, zkusit i masáž a uvolnit krční obratle. U dcera se jedná převážně o migrénu, vnučka zase trpí nízkým tlakem a velmi citlivě reaguje na změnu tlaku. Vím, že někdy pomůže i pevně uvázáný složený šátek přes čelo okolo hlavy. Zkusit se zklidnit a pokud to jenom trochu půjde, trochu víc odpočívat.
Pročtěte si tyto stránky: bolest-hlavy.info/...
Pít neperlivou vodu, hodně spánku při stažených roletách aby byla tma a když nepomůže ani to tak já sahám po Valetolu. Manžel vyměnil polštář za jakýsi z paměťové pěny a bolest hlavy zmizela. Hledejte příčinu, může to klidně být od páteře.
Nedostatek spánku dělá hodně problémů, spát by se mělo minimálně tak těch 7 hodin denně, ideál je 8, 9. Pak není divu, že hlava bolí. Nejde to s tou prací nějak vyřešit?
K tomu, co už řekli kolegové přede mnou, můžu jen doplnit, že bolest hlavy způsobuje nedostatek HOŘČÍKU. Kupte si jej a dopujte se, předávkovat se nejde. DDD pro dospělého člověka je cca 400 mg, když bolí hlava mě, jím i 1000 mg horčíku. Přírodní hořčík je v banánech, fazolích atd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.