Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krevní hematom v těhotenství

Od: starena* odpovědí: 3 změna:

Od počátku těhotenství (nyní třetí měsíc) mám krevní hematom. Lékař říká, že je vše v pořádku Vesměs ležím, nic nedělám, ale když jdu na krátkou procházku, ten den nebo další krvácím. Jaká je Vaše zkušenost? Poznám potrat?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

moxa*
hodnocení

0x

Zkušenost nemám, snad vám lékař radí dobře - předpokládám, že o krvácení ví. Potrat poznat vůbec nemusíte. Já bych možná na vašem místě raději ležela, tím nic nezkazíte. *mala*

tofi*
hodnocení

0x

Hematom je v zacatku tehotensvti velice casty problem. Nepiste jeslti jsme na zacatku tretiho mesice nebo jsme ukonceny treti mesic. Vetisnou se to vyresi prave v otm prvnim trimestru.

Osobni zkusenost mam u prvniho tehotenstvi. Asi v 7 tt mi doktor potvrdil tehotenstvi ja to oznamila rodine a den na to jsme zacala velmi silne krvacet, ale opravdu tak, ze jsme myslela, ze jsme potratila. Ani jsem nechtela jet do nemocnice s tim, ze to nema smysl. Manzel me nakonec premluvil. I sam primar kdyz videl tolik krve tak to moc nadejne nevidel, ale kazdopadne me vystril a rikal, ze vse je v poradku, ze se jedna jen o hematom. Dostala jsem na to nejake leky (i kdyz v soucasnosti se rika, ze je to spis platcebo nez, ze by to melo nejakou ucinost...) Kazdopadne jsme byla tri dny v nemocnici a krvaceni prestalo. Tak jsem mela radost, ale bohuzel asi za tydne oc jsme byla doma a opravdu poctive lezela jsme zacala krvacet znovu. No a takto se to opakovalo az asi do cca 14 tt pak to uplne prestalo a ja dokonce zacala chodit do prace. Chlapecek se mi narodil 10 dni pred terminem (takzevlastne v terminu) a je naprosto v poradku - uz jsou mu 4 roky :)

Takze pokud doktor rika, ze vse je vp oradku a ze to je jen hematom, tak se nebojte - je to opravdu velmi casty problem v zacatk utehotenstvi a opravdu to krvaceni vetsinou do konce 3 mesice skonci. Jasne, ze se setrete nic nenoste. moc se nenamahejte, ale urcite to bude dobre :)

Potrat jsme nastesti nikdy nezazila, ale asi tezko to poznate - nekdy to muze byt dost nenapadne, ale vetisnou bych rekla, ze jsou bolesti a krvaceni, ale ani to nemusi byt pravidlem. Ale na to vubec nemyslete urcite to bude v poradku :)

eulalie*
hodnocení

0x

Potrat většinou provází i křečovité bolesti břicha...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]