Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepředražené značkové boty

Od: marenka* odpovědí: 15 změna:

Dobrý den. Potřebuji poradit, kde sehnat (internetový obchod) levné (někdy jsou rozdíly ve stovkách korun), ale značkové boty. Originál. *modla* Nemáte někdo zkušenost? Nebo doporučenou značku? Poslední Adidasky mě docela zklamaly, podrážka je sešláplá za 2 roky a Alpine Pro mi vydržely dokonce jen půl roku. *zed*

Děkuji moc.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

limetka*
hodnocení

2x

Nike - třeba v Hervisu, ale vyzkoušet, na netu bych to nekupovala, všechno se dnes šije v Číně, i značkovky a pár od páru může být jiný i u stejného modelu. Já jsem pajda šmatla s ostruhami na obou patách a v těch Nike mne nohy nebolí. Ten Hervis má zajímavé slevové akce, takže kolem 1000,- už se občas zadaří koupit.

marenka*
hodnocení

Díky. Tak jsem dneska zabrousila do místního obchodu a vybrala si. Neznám tu značku, je to Rieker antistress. (jé, to budu vysmátá *smich*). Jsou kožené, šité, měkoučké.. uvidím no. Ale nechala jsem tam 1200,- *zed* Jediné, co mě uklidnilo, že po hledání na netu jsem zjistila, že je to normální cena tohoto výrobce, tak alespoň tak.. A ještě že jsem nekupovala přes net. Mám 39 nohu, ale tady jsem si zkusila vel. 38 a padnou jak šité na míru. Dokonce mám ve špičce ještě 0.5cm místa. *sok* Z mých 39 bych asi vypadla. *smich*

patronka*

Mařenko to je kauf. Nebýt to tak daleko, už si pro ně běžím. Já loni koupila Rieker za 1750 a to jsem myslela jak je to levné (proti Martens). A k tomu ještě antistress. Černé mi snad nějakou dobu vydrží, ale chtěla bych k tomu ještě jedny světlé. Mám zas o čem přemýšlet. Díky. patronka

doplněno 08.04.11 19:41:

Tak jsem se dala do hledání a skutečně jsem našla mokasíny Rieker ve světlé barvě za 1450,-. Pak jsem otevřela botník a tam mám přesně ty samé ( jenže už dost sešlé), které jsem před lety koupila v Hypernově za 300,- a ještě mi dali 10% slevu. Koupila jsem si dvoje a hodně dlouho vydržely, jenže ne na věky. Uvnitř mají napsáno Perrucci. Mám zas po náladě. :( Patronka :(

marenka*
hodnocení

Jé, Patronko, vidíš, já mám světlé a radši bych černé. *smich* Měli i černé, parádní, elegantní a přesto sportovní, jenže za 1999 a to by mě manža asi umlátil čepicí. *frajer* Já jsem spokojená, jsou nazouvací, místo tkaniček gumička a mají dírky, takže na léto super. Já hlavně moc elegantní nemůžu, protože kolikrát nemám ani čas se přezout (spíš náladu) a lítám s pejskama po trávě, takže hlavně musí vydržet a být pohodlné. Tak snad mám zas na 5 let pokoj. *modla*

krkovicka*
hodnocení

0x
Víte proč?levný matroš.Dnes už vše je šité horkou nití.Vzpomeňte si na džíny z dovozu!Dnes už ani Wranglerky se k nim ani zdaleka nepřiblíží-li.
doplněno 08.04.11 11:38: Goldenky nebo koldenky se jim říkali,když se namočily-stály v pozoru.Dnes v pozoru stojím já,při pohledu na cenu za kus hadru :)
marenka*
hodnocení

Jj, to vím. A proto sháním levné, tak do tisícovky max. Za originál to dám. Pořád lepší než od vietnamců za 500. *modla*

raadek*
Ja si kupuju boty raději osobně, ale asi před čtyřmi lety jsem mamince koupil sportovní Nike, protože je to taková pajdalka s umělou kyčlí. Zatím žádná závada a prý se jí v nich výborně chodí. R.
marenka*
hodnocení

No právě že Nike se dají sehnat od 800 dál, to víte že jdu po akcích a výprodejích, jen mi jde o pravost eshopu. *plac*

krkovicka*
Mařenko mám pocit,že chcete víc muziky za málo peněz.Do tisícovky original vydrž boty neseženete.Leda tak dětskou obuv :-D Jsem svoje černé NIKE kupovala za 1300 a to byly ještě slevněné z 1700kč.
marenka*
hodnocení

Krkovičko, já ty Ády co mám fakt koupila za 800,- Kč. Byly zlevněné z 1200,- Kč, ale co do toho obchodu chodím, už dlouho akci neměly. *plac*

martinaa*
hodnocení

0x

Me take Nike drzi, mam nekolikery. A take se primlouvam za Mustangy a Merrelly, tez paradni kvalitni pevne boty.

krkovicka*
hodnocení

0x
Co kamenný obchod Outlet?Tam prý mají vše ,,levně" nebo si zadejte do vyhledavače.Jinak s NIKE jsem taky spokojená,chodím v nich od jara do podzimu,teď už zas jaro a drží!
marenka*
hodnocení

Krkovičko, já bydlím v takové zádi naší republiky, že cesta do nejbližšího kamenného outletu by mě vyšla stejně draho, jakopředražené botky od Adidasu. *zed* Ale dík za snahu. Fakt. *pusa*

martinaa*

Zkuste aukro. Ja tam nakupuji vsechny boty. Pokud jsou nove a od spolehliveho prodejce (to ale musite samozrejme vyzkoumat), byvaji kolikrat o pulku levnejsi nez v obchode. A drtiva vetsina prodejcu uvadi stelku, takze si staci zmerit nohu a nemuzete se netrefit do velikosti.:) Samozrejme strih je neco jineho, ale vsechny dostupne miry Vam velmi pomohou.

mamen1
hodnocení

0x

outletcenter.cz/...

outlet-sport./...

mrkni na tyhle odkazy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]