Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plice do tlacenky?

Od: impeona odpovědí: 6 změna:

Zdravím prosím poradí mě někdo zda mužu dát vepřové plíce do tlačenky .Diky Hela

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já už se lekl že tam chcete dát svoje plíce...to ne! To už by jste nemusela rozdýchat..:)

celp*
hodnocení

0x

Zdarec.Za posledních 40 let co pamatuju jsme plíce do tlačenky nedávali.Pouze do jelítkového prejtu.

hodnocení

0x

Do tlačenky lépe maso a třeba játra, ale dříve se to kazí. Také jsme vždy dávali plícce jen do prejtu, do tlačenky bych se bála.

lidus*
hodnocení

0x

Plíce jen do jelit, někdo dává do tlačenky srdce ale je pak tmavá. Tlačenka-obrat hezké maso, jeden větší ovar, talíř namletých kůží, velká hrst česneku, 4 cibule, pepř, sůl, vývar z masa podle toho jak je hustá, horší maso pomlet hezké dávat docela velké kousky, ovar na kostky, naplnit, zavázat a jen nechat trochu povařit ve vývaru než vyplavou pak dát na plechy do chladna a otáčet aby nebyl rosol jen na jedné straně. Snad jsem to napsala všechno.

arakain77*
hodnocení

0x

Plíca dejte psovi a do tlačenky jen to nejlepší z ovaru.Vnitřnosti nedoporučuji totiž žádné.Jestli si ji uděláte libovou,nebo s kousky laloku(pdbradku)to už záleží na vás.Játra a ledvinky můžete přidat,ale radši také ne.Tlačenka je ze samého masa nejlepší.

barbakan*
hodnocení

0x

Do tlačenky se plíce nedávají a pokud vložím uvařená a nakrájená játra,je potom krásná mozaika!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]