Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám trochu neobvyklej dotaz, ale už dlouho si chci pořídit kecky od Converse, tak na internetu prohlížim různý ceny v aukcích, bazarech a online shopech, ale nikde nic přijatelnýho. Až dneska jsem narazila na skvělou cenu, jenže mě zarazilo, že takovej ten znak converse je na vnitřní straně a to se mi moc nezdá. Možná je to normální, moc se v tom nevyznám, ale adidas, nike nebo puma si taky nedávaj přece ten nejdůležitější znak do vnitřku boty...Co si o tom myslíte vy?
S tím znakem originálu (jak píšete R v kroužku) to není úplně pravda. Tento znak se pod hvězdičku mezi nápisem All Star používal u tenisek do roku 2008. Od roku 2008 už pod hvězdičkou znak "R v kroužku" není!. Pokud se díváte na tenisky All Star zezadu, vodítkem je pro určení originálu i to, že šití směřující kolmo k podrážce má mít u originálu vždy barvu shodnou s teniskama, ne bílou. A teď babo raď!
Muzu Vas ujistit, ze o original jde Conversky mam doma asi ctvery a specialne tato znacka umistuje sve logo VZDY na vnitrni stranu. Schvalne se podivejte po lidech ve meste, kdo Conversky maji
Ja je koupila na aukru, par z Ameriky bez krabice za 280 + 250 postovne. Coz je luxusni cena. A budu kupovat dalsi
Neplati to samozrejme pro vsechny boty takze to vzdy beru zpet
A i kdyby to byl padelek, rozdil stejne nepoznate, pac se to sije v jedne tovarne
zde aktualni nabidka vsech produktu converse
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.