Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím odstranit dlouhotrvající rtěnku

Od: iva61 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, koupila jsem si dlouhotrvající rtěnku. Je opravdu dlouhotrvající, Ráno ji nanesu, večer ji ještě mám. A to je paradoxně ten problém! Nevím, čím ji bezbolestně odstranit, protože doposud jí dřu různými tampony a odličovadly, ale potom mám rty v jednom ohni! Máte nějakou radu? Díky Iva

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

0x

Zkusila bych Bbiodermu sensibio H2O. Je to drahá záležitost, ale doporučil mi ji dermatolog na moji pleť, která nesnese vůbec nic, takže jsem byla ochotná investovat už téměř do čehokoliv. Je to sice pleťová voda, ale píší tam i na odličování. Tak jsem to zkusila - a nemůžu vynachválit. Řasenka pustila okamžitě hned, a to jsem ji předtím svým běžným odličovacím mlíkem musela vždycky stírat. Ne dlouho, ale přece. Byla donedávna akce 1+1 velké balení zdarma, zkuste pohledat na netu, ještě by mohla běžet. A kdybyste do toho šla, pak doporučuji na tampon, nechat chvilku (půlminutu) působit a pak setřít. Věřím, že rtšnka pustí *placni*

doplněno 06.04.11 23:05:

Biodermu, oprava za dvě "Bb".

doplněno 06.04.11 23:09:

Zdá se, že to balení 500ml (a 500ml zdarma) je všude vyprodáno, ale našla jsem aspoň toto: chytra-lekarna.cz/... . Jinak ještě: já jsem si vyzvedávala nákup přes internet v lékárně Krakovská (P10), a tam měli toto balení i normálně na prodejně (to jsem předtím nevěděla). Tak jestli jste z Prahy, zkuste tam...

doplněno 07.04.11 21:27:

Coci, nemám *nevi* Moje pleť nesnese vůbec nic, takže jsem dodnes vděčná arimas (?), která sem chodívala, za doporučení obyčejného olivového oleje na mazání a právě na čištění jsem nemhla dlouho nic, pak mýdlo dove, ale to zase ničilo svrchní buňky...no a teď jsem právě na doporučení přešla na Biodermu. Krém nemám odvahu... A co se očí týká, taky nesnesu jen tak co, protože pracuji celé dny u počítače a mám chronický zánět spojivek *zed* Ale tahle pleťová voda mi fakt vyhovuje, tak snad bude i tazatelce *slunce*

cocinkamichalka*

Pu, taky mám tuhle biodermu, ale trochu mě z ní pálí očíčko *plac* Máte podobnou zkušenost? (jinak já ji kupovala 250ml v nějakém časopise asi za 90 Kč - jako příbal) Ale s odličováním jsem taky spokojená...

iva61
hodnocení

Díky moc za radu. Už mám objednáno. Iva

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]