Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přístroj na hot dog-zkušenosti

Od: kmacek* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, uvažuji o koupi přístroje na hot dog (nádobka na párky + trn na rohlíky), dívala jsem se na internet, jaké výrobky jsou na trhu a všechny levnější přístroje nemají ostrý trn na rohlíky, ale zaoblený a já bych se ráda zeptala, kdo s tím máte zkušenost, zda jdou rohlíky v pohodě napíchnout i na tyto zaoblené trny nebo nedoporučujete... Děkuji za odpověď. Martina

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

patronka*
hodnocení

5x

Tenhle přístroj v domácnosti většinou skončí po počátečním nadšení někde v horní polici ve špajzu. Dcera ho má, ale jak často si doma děláte hot dog? Pokud na ně dostanu občas chuť, rozkrojím podélně rohlík, vydlabu vnitřek, potřu máslem a pikantní hořčicí, vložím párek a rohlík zas zaklopím. Ovážu papírovým ubrouskem, položím na talíř a dám na cca 2 min. do mikrovlnky. Je to dokonce chutnější a jsou i jiné způsoby. Ačkoli mám moc ráda různé kuchyňské elektrické vychytávky, do tohodle bych nešla. Patronka

marenka*

*palec*Přesně tak. Já když někdy, cca 1 za rok, tak díru do rohlíku udělám vařečkou, nebo delším úzkým nožem.

A přikláním se k názoru odložení na poličku. Stejně u nás dopadl sendvičovač. Na bohaté náplně stejně pořád nejsou finance a naopak občas zbude gumový rohlík. Je lepší než sendvič. Rozkrojím ho napůl, pomažu máslem, hořčicí, na to salám, sýr a zprudka zapeču až sýr na povrchu zezlátne a udělá křupavé bubliny. *ua*Ještě se mi tu válí mlýnek na maso, ponorný mixér, fritéza a domácí pekárna. *zed*

kmacek*
hodnocení

marenko s tím tak docela nesouhlasím - na mlýnku na maso melu játra na zavářku, sendvičovač a ponorný mixér u nás má nezastupitelné místo, to bych nedala za nic. Vy dáváte na ty gumové rohlíky podobné ingredience, které já na toastový chleba :)- tavený sýr, salám a navrch plátkový sýr. Moc se mi nechce kvůli pár toastům rozehřívat celou troubu ...

doplněno 30.03.11 11:43:

Ale je pravda, že rozpečený zlatavý sýr v troubě má něco do sebe *palec*

kmacek*
hodnocení

Dobrý tip na to rozříznutí rohlíku a vydlabání vnitřku *palec*. Já jsem zkoušela udělat do rohlíku díru, dle některých rad, vařečkou, ale ta je úzká a akorát jsem rohlík potrhala a párek tam stejně nešel narvat :). Slyšela jsem, že to je jen další krám do baráku, ale říkala jsem si, že by to bylo dobré třeba, když synovi přijdou kamarádi, tak aby měli co k zakousnutí, ale udělat to Vámi popsaným způsobem je taky možnost ...

alf*
hodnocení

0x

souhlas s patronkou.

Proč bych doma měl jíst hotdog? Když už nezdravý párek a nezdravý rohlík tak si ho normálně ohřátý dám na talířek, přidám hořčici či kečup a sním v klidu a ne na útěku. Osobně bych tedy, když už, volil místo párku talijána a místo rohlíku (celozrnný) chléb.

kmacek*
hodnocení

Můžu se zeptat, co je to taliján? Sojové maso?

cyril*

Ještě štěstí, že strůjce této masové delikatesy již nežije, jinak by jej po tomto přirovnání musel zcela jistě "trefit šlak"! *frajer*

lidus*
hodnocení

0x

Super věc na zavazení v kuchyni. Párek v rohlíku se dělal první měsíc skoro denně když to bylo nové, nyní tak 5x do roka.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Máme doma takovýhle. Po cca dvou měsících občasného použití upadl v zapomenutí a pár leet už je někde na skříni. Máme s tímhle hrotem, oblý hrot jsem neviděl. Díra do rohlíku se stejně nejlíp udělá prstem. Daleko větší využití v domácnosti má toustovač, protože se do něj dá nacpat všechno, co je po ruce a více to připomíná teplé jídlo.

doplněno 30.03.11 17:55:

.

Přístroj na hot dog-zkušenosti

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]