Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mastné vlasy vs mytí každý den

Od: zoubek* odpovědí: 3 změna:

Myslíte si, že vadí když si myju vlasy každý den? Jinak je mám celkem dost mastné.. *plac* Používám šampon HeadShoulders. Vlasy pak nechávám normálně usušit na vzduchu, nefénuju, nekulmuju, nežehlím, nebarvím... *smich* Jinak je prostě nijak netrápím. Může to pak mít nějaké následky, jako např. že by mi pak začaly vypadávat nebo lámat se? *sok* Předem díky za odpovědi...Je to pro mě dost důležité.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Žádné následky to mít ani nemůže.V reklamě propagují-pro každodenní mytí! :) doporučila bych ale kopřivový šampón,nebo odvar z kopřiv proti mastným vlasům.

martinaa*
hodnocení

0x

Zalezi, zda je mate mastne nebo mastne s lupy. A take jak dlouho to tak mate. Pokud cely zivot, muzete to ovlivnit tak leda stravou a smirit se, ze kazdy clovek ma neco jineho (jine slecny zase maji suche lamave vlasy). Pokud to mate v posledni dobe, nebylo by od veci skocit za dermatologem, ktery muze objasnit pricinu. Muze to byt banalita, ale taky porucha neceho - pokud se Vam opravdu takto hodne masti.

zoubek*
hodnocení

No...Ono to bude asi pouze přechodné.Jsem v pubertálním věku *smich* Jinak lupy nemám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]