Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zabarvené prostěradlo

Od: poseidon* odpovědí: 5 změna:

Před chvílí jsem vyndal prádlo z automatické pračky a vidím, že se mi obarvilo prostěradlo od červeného ručníku. Teplota byla 90 stupňů. Lze to nějak zachránit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tofi*
hodnocení

2x

V dorgerii se prodava odbarvovao nachtelen obarveneho pradla. Ale tusim, ze se ma pouzit hned . Takze netusim jeslti by fungoval i treba po te co pradlo jiz uschne. Zkuste se po tom kouknout co pisi na navodu a kdyztak zkuste. No a jeslti je prosteradlo bile pouzila bych savo perex.

hodnocení

2x

možné je zkusit odbarvovač, ale pro příště, když jsou dáván y do pračky rozdílné barvy, tak vložit spolu hadřík, který zabrání obarvení, vše je možné zakoupit např v drogeriích DM, Schlecker, Rossman. Když si nejsem jista, že některý barevný kus nepouští, vždy ho vložím a výsledek je zaručen.

hodnocení

2x

Odbarvovač to odstraní, a příště - barevné prádlo prát na 60 stupňů, a jen bílé na 90 stup. A když není moc znečištěné, tak stačí také na 60...

patronka*
hodnocení

1x

Přikupte k tomu růžové povlečení třeba s kytičkama nebo srdíčkama a máte novou soupravičku. Tohle je takové mužské specifikum. Když jsem před mnoha lety požádala manžela aby vypral plenky, měli jsme je někdy růžové, někdy světle modré., podle toho jaká ponožka byla poblíž. Nejspíš se tím jistil, abych od něj podobné úkony nepožadovala. Když to nepustí odbarvovačem, bude to prostě zajímavě jiné. Patronka

hodnocení

0x

Druhá možnost je naopak prostěradlo obarvit na červeno, ale něčím, conepouští, jinak nastane analogie jojo efektu kombinovaná s dominovým efektem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]