Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pocení v podpaží u muže

Od: libornik odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se poradit. Jsem muž a hodně se potím v podpaží, samozřejmě že mám chlupaté podpaží. Nevíte čím bych mohl pocení zmírnit nebo se ho zbavit? Mám stále propocené kruhy v podpaží u oblečení.

Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asminkam*
hodnocení

3x

Doporučila bych antiperspirant, ale říká se o nich, že nejsou vůbec zdraví prospěšné. Taky jsem někde četla, že šalvěj zmírňuje pocení, tak možná zkusit pít jeden dva šálky šalvěje denně a nebo se poradit v lékárně, jestli na to něco neni. Jinak nevím

marenka*
hodnocení

0x

Antiperspirant, ale ten je účinný na pokožce, takže bych doporučovala oholit se. Proč ne? ;)

Já se holím v podpaží již několik let a manželka si to nemůže vynachválit i já se cítím víc v pohodě ;)

lady*
hodnocení

0x

Ohol to...

24.03.11 19:32

*palec*

binka*

Přesně tak, oholit. Můj manžel sice antiperspirant používá, ale na neoholené podpaží a děsně se diví, že to nepomáhá *smich*

jikrman*
hodnocení

0x

Každopádně oholit a pak Driclor.Používám ho přes léto už několik let a velká spokojenost.Běžné antiperspiranty z drogerie nejsou moc účinné. lekarna.cz/...

martinaa*

O dricloru je zde nekolik diskuzi, na netu je jich fura. Nedoporucuji nikomu. Je lepsi se potit, nez si zadelavat na velke zdravotni problemy. Zadejte si do vyhledavace acne inversa a uvidite.

libornik
hodnocení

Když se oholím, budu mít hustší chlupy v podpaží když si je tam později nechám ne? Jde se holit i žiletkou nebo jen strojkem?

Nesmysl, holením chlupy nezhoustnou. Holte se čím chcete, mně přijdou nejpohodlnější takové ty hrabičky.

ann*

Husté pak nebudou a navíc, jak si zvyknete, už si je narůst nenecháte a nebo jen na zimu *smich* A také doporučuji nosit prodyšné svršky a žádně uměliny!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]