Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych poradit. V pondělí jsem poprvé začla brát HA a nevím,kdy začne působit tak jak má. Kdy prostě budem moc mít s přítelem sex bez jiné ochrany. Někde jsem se dočetla že za měsíc,jinde za týden..Jak to tedy prosím je? Děkuji
Pokud vím, udává se, že je bezpečná od prvního dne užití, pakliže začnete užívat první den menstruace a od týdne, pokud začnete užívat v jiné fázi cyklu. Přesně byste to ale měla mít napsané v příbalovém letáku vašich pilulek
Lesi má pravdu, záleží na fázi cyklu,kdy jste první pilulku užila.
Pořád ale žasnu, že někdo polyká jakékoli prášky, aniž by si přečetl příbalový leták. Já si čtu leták každého léku který užívám a už jsem si tím ušetřila spoustu nepříjemností. Např. moje matka se minulý týden přiotrávila léky, které jí buď špatně napsal lékař, nebo jí je v lékárně špatně vydali. V letáku je např. řada kontraindikací, které bohužel nikdo kromě nás samotných nekontroluje
Příbalový leták si čtu...Jen je to tam vysvětleno dosti polopatě a tak jsem se chtěla ujistit. První prášek jsem si vzala v první den cyklu...Věřte mi,že s prášky mám zkušenosti. Jsem nemocná a po příchodu z nemocnice jich mám už jen 12 denně...Takže nežádoucí účinky znám a snad u každejch prášku se mi minimálně jeden objeví...Ale děkuji za odpovědi.. A s tou vaší mamkou mě to mrzí...Bohužel se najdou i takový lékaři..
V pohodě, řekla jsem to jen proto, že je tady taková otázka každý druhý den .
Takže sexu zdar a ať Vás rychle vyléčí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.