Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dieta Lenky Kořínkové

Od: kocourovec* odpovědí: 5 změna:

Prosila bych, jestli někdo držel dietu Lenky Kořínkové a má recepty na něco sladkého. Já už dietu držela a co se má jíst, to vím dobře, ale sladké mně chybí. Peču jen štrúdl, na ten mám recept, ale ten nebudu pořád dělat. Na stránkách této diety akorát pořád ukazují knížku, kde ty recepty jsou, ale napsaný jsem žádný na stránkách nenašla, kupovat to nechci, děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Mám doma kuchařku Lenky Kořínkové, kdysi jsem po dietě zhubla 12 kg za 3 měsíce.

Palačinky podle L:K:

200ml sój. mléka, 10g ovocného cukru, lžíce včelího medu, 120g hl. mouky, 2 menší oloupaná jablka, pomerančová šťáva. Může se přidat i trochu pomeranč. kůry. Uděláme těsto, ale nastrouhaná jablíčka jemně zamícháme naposledy. Na teflonové pánvi potřené jen slabounce olejem a osmažíme slabé palačinky. Potřema dia džemem, nebo jen trochou medu a skořící, nebo ořechy, nebo je jíst i samotné.

Rýžový nákyp.

300g rýže, 0,5l söjového mléka, 2 lžíce medu, 300g sezónního ovoce, skořice, vanilkový, ovocný cukr, rostl. tuk na vymaz. pekáče.

Rýži vaříme v sój. mléku s medem do poloměkka. Nechte vstřebat a dojít, promíchejte s čerstvým ovocem, a skořicí a fruktózovým cukrem a dáme zapéct, asi 20 min.

Já, když mě honila mlsná na sladké, jsem si dala jablíčka - nakrájená, posypaná skořicí a medem, přidala rozinky a dala chvíli do trouby, nebo jen do mikrovlnky až se rozpečou. Nebo bezvaječné těstoviny uvařit, posypat mletým mákem a medem, nebo frukt. cukrem a rosl. máslo, nebo ždibec sój. smetany. Tak ať se Vám daří.

doplněno 23.03.11 07:04:

Zeptejte se v knihkupec. na knihu Hrníčková kuchařka - HUBNEME NAD PLNÝM TALÍŘEM od Jaroslavy Pechové. Kdysi to byl hit, jsou tam recepty Lenky Kořínkové a myslím, že by mohla být i ve slevě. Já ji mám z roku 1995, tehdy stála 70 kč.

lidus*
hodnocení

0x

Víte jak Lenka vypadá? Opravdu myslíte, že ta její dieta byla účinná?

binka*

Dieta Lenky Kořínkové je účinná, já jsem s ní zhubla 12 kg. Je to normální dělená strava. A to, jak Lenka vypadá, je dáno jejím až moc kladným přístupem k alkoholu.

moxa*

Leckterá dieta je účinná, ale to by se musela držet pořád. Pokud si paní věří, že to nenabere zpět jako pí. Kořínková, tak proč ne. To, že ji pí. Kořínková nedodržuje, ještě neznamená, že nefunguje *smich*

kocourovec*
hodnocení

Já jsem touto dietou (Kořínková) zhubla před 4 lety 20 kg (za 1/2 roku) a to si udržuji, jen když se ukáže nějaké kilo navíc, tak jdu po tom a kila jdou pryč, ale teď mám navíc 4kg, tak to beru Kořínkovou. Já už mám s tím zkušenosti, takže to dělám, ale mně jde opravdu jen o nějaký ten recept na něco sladkého.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]