Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla bych se zeptat někoho, kdo má zkušenosti s výrobou keramiky. Na internetu jsem nic užitečného nenašla.
Vyrábím hova*inky - figurky apod., připojím fotku, aby bylo vidět, jak je to nepatrné. Používala jsem dříve fun-clay hmotu, což není na škodu, ale je to docela nákladné a chtěla bych něco, co vydrží déle a je bytelnější.
Nedavno jsem použila hlínu pro výrobu keramiky, ovšem velkoprůmyslovou hmotu, takže se po uschnutí myška celá rozpadla.
Mohl by mi někdo poradit, co by se mi mohlo hodit, s čím se dobře pracuje v domácím prostředí?
Neumím posoudit rozdíl v ceně, ale vyráběla jsem teď nožičky a ručičky k marionetám a použila jsem KERA tmel. Obal jsem už vyhodila, rozměr balíčku byl cca 10 x 5 x 2 cm, cena 40,- Kč. Vyrábí se v bílé a "přírodní" barvě, schne na vzduchu. Koupila jsem ho v potřebách pro výrvarníky. Patronka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.