Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kandidoza a řepík lékařský

Od: lala7* odpovědí: 4 změna:

Lidičky, je tu někdo, kdo má zkušenost s kandidozou..? Momentálně je to můj velký problém a nevím, jestli je vhodné si dělat výplachy odvarem z řepíku lékařského..? nemám momentálně nic jiného po ruce...děkuji za každý názor..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No řepíkem se vyplachují ústa je dobrý jako čaj na žaludek. Jestli máte tea trea olej, tak pár kapek do vody a výplachy tím, ale určitě zítra k lékaři. Jinak jsou ještě volně prodejné léky, třeba Canesten.

hodnocení

0x

Zkuste si pocist tady:

prosym.symbinatur.com/...

doplněno 21.03.11 01:38:

Na kandidozu jenom repik urcite stacit nebude.

martinaa*
hodnocení

0x

Kandodozu jsem pred casem mela pravidelne a byl mi doporucen prave repik. A bylo po problemech. Takze: v lekarne si kup irigator na vyplach, ja mela tento gynekologicke-vytoky.heur/.... Uvar repikovy caj, pockej az zchladne (ne uplne) a pridej dve luice jablecneho octa. Ten pusobi proti kvasinkam svou kyselosti a je zdravi naprosto neskodny. Takhle jsem delala vyplachy ob den, nezapomen pvzdy irigator velmi dobre umyt horkou vodou a nechat oschnout. Me to pomohlo hodne:) a je to levnejsi nez kdejaka chemie z lekarny.;)

limetka*
hodnocení

0x

Pokud je to opravdu kandidoza, tak si kupte Gynopevaryl Combi pack, jsou tam tři globulky na zavádění a mastička a budete mít po problémech za tři dny, ten řepík můžete používat po léčbě jako podpůrný prostředek, ale nejprve ty kvasinky musíte zlikvidovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]