Nejste přihlášen/a.
Lidičky, je tu někdo, kdo má zkušenost s kandidozou..? Momentálně je to můj velký problém a nevím, jestli je vhodné si dělat výplachy odvarem z řepíku lékařského..? nemám momentálně nic jiného po ruce...děkuji za každý názor..
Kandodozu jsem pred casem mela pravidelne a byl mi doporucen prave repik. A bylo po problemech. Takze: v lekarne si kup irigator na vyplach, ja mela tento gynekologicke-vytoky.heur/.... Uvar repikovy caj, pockej az zchladne (ne uplne) a pridej dve luice jablecneho octa. Ten pusobi proti kvasinkam svou kyselosti a je zdravi naprosto neskodny. Takhle jsem delala vyplachy ob den, nezapomen pvzdy irigator velmi dobre umyt horkou vodou a nechat oschnout. Me to pomohlo hodne a je to levnejsi nez kdejaka chemie z lekarny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.