Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký spolehlivý těhotenský test?

Od: denqa odpovědí: 8 změna:

Potřebuji rychlou a potřebnou pomoc! Je to nutné, problém vám napíšu když mi oděpíšte že mi pomůžete. Prosím. Děkuji předem...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

Většina lidí co tu jsou Vám odepíše a poradí podle svého svědomí co nejlépe.

patronka*

Pozor, denqua nepotřebuje radu, ale POMOC. Třeba potřebuje půjčit peníze. Patronka

pravdomluvny*
hodnocení

1x

Důsledně doporučuji už v názvu dotazu naznačit alespoň rámcově problém, pak je větší naděje, že se do něj podívají lidé, kteří k němu mají co říci. Ostatně je to i v pravidlech poradny. Výkřiky do tmy jsou k ničemu...

tlapka*
hodnocení

0x

Pomůžeme, pokud to bude v našich silách. Což ale jaksi nemůžeme vědět, posoudit a slíbit vám to, když nevíme, o co jde. *nevi*

ano*
hodnocení

No, jak dlouho musím počkat, aby mi těhotenský test ukázal jestli jsem v tom. A jaký je spolehlivý ...Děkuji

pravdomluvny*

Těhotenské testy i s popisem použití třeba zde:

lekarna.cz/...

Přítomné dámy se jistě vyjádří odborněji.. :)

moxa*

Já z doslechu i vlastní zkušenosti mohu doporučit Mamatest. Spolehlivě určí těhotenství 14 - 21 dní po styku.

Reklamě typu "těhotenství odhalí už po pěti dnech" nevěřte. Je to nesmysl a může to platit u jedné ženy z padesáti, ale většina z nás si stejně musí aspoň těch 14 dní počkat. U mne konkrétně se objevil výsledek už 10 dní po styku, ale to jsem čekala výsledek POZITIVNÍ. Pokud si chcete být jistá NEGATIVNÍM, chce to ty tři týdny.

krkovicka*
Spolehlivy jsou ,,všechny".Po zpoždění menstruace jsem si nakoupila 3 testy v některých jsou dva papírky,počůrala podle návodu a všechny vyšli pozitivně,kromě jednoho papírku,tam ta druhá čárečka byla nepatrná.Byla jsem v 5týdnu těhu.Jinak na testu se to zhruba projeví až za dva týdny od početí.krevní test už za týden(vím to od zdrav.sestry)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]