Mám problém. S přítelem se snažíme už rok o mim inko, ale nejde to, co mám dělat? Doktor mi řekl, že to chce čas ale já už nechci čekat... Co mám dělat?
Přehnaná snaha obvykle působí kontraproduktivně. V mém okolí je celkem dost párů, kteří, když se přestali přehnaně snažit, dospěli k cíli daleko rychleji.
Nevěšte hlavu. Zkuste se obrátit na jiného lékaře který vám kromě čekání doporučí i něco lepšího. Rok je už celkem dlouhá doba. Jinak se zkuste podívat na tyto odkazy: www.rodina.cz www.neplodnost.cz
tilka
Myslím si, že čím se budete víc snažit, tím to bude horší... Příroda ví, kdy má zasáhlout. I když ono se to dobře radí... Možná si o mně pomyslíš, že jsem bláznivá ženská, ale zkuste si s přítelem zajít za nějakým dobrým astrologem, který vám poradí termín... Kdybych neznala ve svém okolí dvě ženy, které už málem žádaly o adopci a na základě astrologické předpovědi opravdu otěhotněly a mají vytoužené děti. /Jeden pár si na to musel vzít i dovolenou, protože kromě dne to mělo být v době od 9,00 - 10,00 hod./ Věř nebo nevěř...
-eda-
Ta astrologie - to je blbost. Nemá partner mrtvé spermie? To dnes není zas tak
Dobrá je taky změna polohy při milování, změna prostředí, nemyslet jen na otěhotnění, ale taky na lásku, pohodu, příjemno. Vyšetření na plodnost Vás obou předpokládám máte za sebou, ale radím asi jako ostatní. Ta změna polohy se nám vyplatila, také jsme čekali a teď máme dva kluky rok po sobě. Nezoufejte, všechno bude dobrý, ale ne hned, nic se nemá v tomto případě uspěchat, fakt to máme vyzkoušený.
Winndi nepíšeš jaké vyšetřní jste oba prošli,v první řadě musí vyšetření podstoupit přítel, a budeli v pořádku, musíš ty nedej se odbít jedním lékařem,ty musíš podstoupit veškerá vyšetření,vš.vaječníku, profuk.vaj.Budešli ještě něco potřebovat obrat se na mě, já nemohla otěhotnět 13. let, ráda ti pomůžu jak dál.SO.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.