Nejste přihlášen/a.
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
www.rodina.cz
www.neplodnost.cz
tilka
Myslím si, že čím se budete víc snažit, tím to bude horší... Příroda ví, kdy má zasáhlout. I když ono se to dobře radí... Možná si o mně pomyslíš, že jsem bláznivá ženská, ale zkuste si s přítelem zajít za nějakým dobrým astrologem, který vám poradí termín... Kdybych neznala ve svém okolí dvě ženy, které už málem žádaly o adopci a na základě astrologické předpovědi opravdu otěhotněly a mají vytoužené děti. /Jeden pár si na to musel vzít i dovolenou, protože kromě dne to mělo být v době od 9,00 - 10,00 hod./ Věř nebo nevěř...
mil®
0x
mil®
0x
nensy*
0x
Winndi nepíšeš jaké vyšetřní jste oba prošli,v první řadě musí vyšetření podstoupit přítel, a budeli v pořádku, musíš ty nedej se odbít jedním lékařem,ty musíš podstoupit veškerá vyšetření,vš.vaječníku, profuk.vaj.Budešli ještě něco potřebovat obrat se na mě, já nemohla otěhotnět 13. let, ráda ti pomůžu jak dál.SO.![*srdce* *srdce*]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]