Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problematická pleť - pigmentové skvrny

Od: biedronca odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, je mi 21 let. Mám hodně nerovnoměrnou plet,horní víčka mam velmi tmavá, na obličeji různé pigmentové skvrny (světlejší a tmavější místa) a nedávno jsem narazila na malé tenké viditelné žílky v oblasti líček. Mám hnědé oči a hnedé vlasy,každé léto mi pih přibývá víc. Donekonečna musím používat dobře krycí make-up abych trochu vypadala sjednoceně,nemohu vyjít jen tak ven obličej opravdu nevypadá hezky.Co byste mi poradila?
prosím o brzkou odpověď.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

claire*
hodnocení

2x

Dobrý den, já bych Vám doporučila návštěvu profesionální kosmetičky, ta asi poradí nejlépe, pleť zkoukne zrakem odborníka, ošetří ji a poradí co dál. A ještě přidám TIP! ;) Najděte si na slevových stránkách slevu na návštěvu kosmetičky a ještě ušetříte stovku až dvě. Podobné akce tam bývají často :)

hodnocení

0x

Jestli máte sklony k pihám, tak hlavně nevycházet ven bez ochranného krému s vysokým faktorem, a na to teprv make-upu. Nejhorší je hned ostré jarní sluníčko. Zajděte za dobrou kosmetičkou, která Vám poradí. Dobré jsou různé peelingy, ovocné kyseliny. Ale nejdříve to chce pleť vidět a diagnostikovat jaká vůbec je. Takhle se to poradit nedá.

andyss*
hodnocení

0x

Holky, chci se tu zeptat, mate z vas nekdo zkusenosti pri odstranovani pigm, skvrn po akne, coz me take trapi, s bio kosmetikou z konopi? Znama jej pouzivat na lupenku a ekzem, tak by to mohlo jit i na totok ne?:)

bambaal*

Ahoj, ja si spolu s mamkou objednavam z netu vyžuvující a regeneracní krem znacky dr.cannabis, je uzasny, pouivam jej jako nocni krem jiz na vycistenou plet.:) Mohu doporucit.:)

terouneek*

A opravdu pomaha? Jak dlouho ho pouzivas? Take se mi delaji jizvicky ve forme pigmentovych skvrn, po nejake dobe, ale dlouhe sami zmizi, ale kdyby to slo rychleji byla bych rada! :)

hanahah*

A není na plet moc hutnej? Vzdy jsem mela problem pri vyberu kremu, pripadali mi hutny a plet se mi po nich akorat leskla!=(

anita*
hodnocení

0x

Ahojky chtela bych se tu poradit, uz jsem toho vyzkousela mnoho, mam problematickou plet ale take je spise smisena, tak si s tim nevim rady, jako jizvicky se mi delaji pigmentove skvrny ktere nejsou nijak zahojit.:(

renatkaret*
hodnocení

0x

Holky ohledne pigmentovych skvrny, myslim ze nato nic neni tak ucinejsi jako je chemicky peeling, to vam to kuzicku jako opiluje a udela se vam nova, takze to jde az do hloubky. Ja bych sla spise do tohoto, v dnesni dobe kremum uz moc neverim.

romankarom*
hodnocení

0x

Holky na pifmentove skvrny jako takove delaji osetreni frakčním laserem, diamantova mikrodermabraze a i ty chemicky peelingi, tak nato bych se urcite zamerila.:) Melo by to urcite byt take zamereno na pigm, skvrny co se delaji jako jizvy :)

anita*

Holky a co z toho by jsme doporucili na plet slecne, která dela kazdy den v kancelari a musi nejako vypadat, da se plet po tom zahojit k nepoznani prez vikend?

vendulkaem*
hodnocení

0x

Pro takovyhle typ pleti, kdy ti po akne zustavaji pigmentove nehezke skvrny bych urcite znovilila nejaky chemicky peeling, posledne jsem se s kamaradkami bavili o chem. peelingu Renophase, je jak na jizva po akne tak i pigmentove skvrny jako takove. Plet by ti mela obměnit az do hlouby, a tak uz po par sezenich by si mela videt viditelne vysledky, urcite bych do toho sla.:) Zvlaste pokud mas opravdu nerovnomerne probarvenou plet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]