Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi 21 let. Mám hodně nerovnoměrnou plet,horní víčka mam velmi tmavá, na obličeji různé pigmentové skvrny (světlejší a tmavější místa) a nedávno jsem narazila na malé tenké viditelné žílky v oblasti líček. Mám hnědé oči a hnedé vlasy,každé léto mi pih přibývá víc. Donekonečna musím používat dobře krycí make-up abych trochu vypadala sjednoceně,nemohu vyjít jen tak ven obličej opravdu nevypadá hezky.Co byste mi poradila?
prosím o brzkou odpověď.
Dobrý den, já bych Vám doporučila návštěvu profesionální kosmetičky, ta asi poradí nejlépe, pleť zkoukne zrakem odborníka, ošetří ji a poradí co dál. A ještě přidám TIP!
Najděte si na slevových stránkách slevu na návštěvu kosmetičky a ještě ušetříte stovku až dvě. Podobné akce tam bývají často
Jestli máte sklony k pihám, tak hlavně nevycházet ven bez ochranného krému s vysokým faktorem, a na to teprv make-upu. Nejhorší je hned ostré jarní sluníčko. Zajděte za dobrou kosmetičkou, která Vám poradí. Dobré jsou různé peelingy, ovocné kyseliny. Ale nejdříve to chce pleť vidět a diagnostikovat jaká vůbec je. Takhle se to poradit nedá.
Holky, chci se tu zeptat, mate z vas nekdo zkusenosti pri odstranovani pigm, skvrn po akne, coz me take trapi, s bio kosmetikou z konopi? Znama jej pouzivat na lupenku a ekzem, tak by to mohlo jit i na totok ne?![]()
Ahoj, ja si spolu s mamkou objednavam z netu vyžuvující a regeneracní krem znacky dr.cannabis, je uzasny, pouivam jej jako nocni krem jiz na vycistenou plet.
Mohu doporucit.![]()
A opravdu pomaha? Jak dlouho ho pouzivas? Take se mi delaji jizvicky ve forme pigmentovych skvrn, po nejake dobe, ale dlouhe sami zmizi, ale kdyby to slo rychleji byla bych rada! ![]()
Holky na pifmentove skvrny jako takove delaji osetreni frakčním laserem, diamantova mikrodermabraze a i ty chemicky peelingi, tak nato bych se urcite zamerila.
Melo by to urcite byt take zamereno na pigm, skvrny co se delaji jako jizvy ![]()
Pro takovyhle typ pleti, kdy ti po akne zustavaji pigmentove nehezke skvrny bych urcite znovilila nejaky chemicky peeling, posledne jsem se s kamaradkami bavili o chem. peelingu Renophase, je jak na jizva po akne tak i pigmentove skvrny jako takove. Plet by ti mela obměnit az do hlouby, a tak uz po par sezenich by si mela videt viditelne vysledky, urcite bych do toho sla.
Zvlaste pokud mas opravdu nerovnomerne probarvenou plet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.