Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi 21 let. Mám hodně nerovnoměrnou plet,horní víčka mam velmi tmavá, na obličeji různé pigmentové skvrny (světlejší a tmavější místa) a nedávno jsem narazila na malé tenké viditelné žílky v oblasti líček. Mám hnědé oči a hnedé vlasy,každé léto mi pih přibývá víc. Donekonečna musím používat dobře krycí make-up abych trochu vypadala sjednoceně,nemohu vyjít jen tak ven obličej opravdu nevypadá hezky.Co byste mi poradila?
prosím o brzkou odpověď.
Dobrý den, já bych Vám doporučila návštěvu profesionální kosmetičky, ta asi poradí nejlépe, pleť zkoukne zrakem odborníka, ošetří ji a poradí co dál. A ještě přidám TIP! Najděte si na slevových stránkách slevu na návštěvu kosmetičky a ještě ušetříte stovku až dvě. Podobné akce tam bývají často
Jestli máte sklony k pihám, tak hlavně nevycházet ven bez ochranného krému s vysokým faktorem, a na to teprv make-upu. Nejhorší je hned ostré jarní sluníčko. Zajděte za dobrou kosmetičkou, která Vám poradí. Dobré jsou různé peelingy, ovocné kyseliny. Ale nejdříve to chce pleť vidět a diagnostikovat jaká vůbec je. Takhle se to poradit nedá.
Holky, chci se tu zeptat, mate z vas nekdo zkusenosti pri odstranovani pigm, skvrn po akne, coz me take trapi, s bio kosmetikou z konopi? Znama jej pouzivat na lupenku a ekzem, tak by to mohlo jit i na totok ne?
Ahoj, ja si spolu s mamkou objednavam z netu vyžuvující a regeneracní krem znacky dr.cannabis, je uzasny, pouivam jej jako nocni krem jiz na vycistenou plet. Mohu doporucit.
A opravdu pomaha? Jak dlouho ho pouzivas? Take se mi delaji jizvicky ve forme pigmentovych skvrn, po nejake dobe, ale dlouhe sami zmizi, ale kdyby to slo rychleji byla bych rada!
Holky na pifmentove skvrny jako takove delaji osetreni frakčním laserem, diamantova mikrodermabraze a i ty chemicky peelingi, tak nato bych se urcite zamerila. Melo by to urcite byt take zamereno na pigm, skvrny co se delaji jako jizvy
Pro takovyhle typ pleti, kdy ti po akne zustavaji pigmentove nehezke skvrny bych urcite znovilila nejaky chemicky peeling, posledne jsem se s kamaradkami bavili o chem. peelingu Renophase, je jak na jizva po akne tak i pigmentove skvrny jako takove. Plet by ti mela obměnit az do hlouby, a tak uz po par sezenich by si mela videt viditelne vysledky, urcite bych do toho sla. Zvlaste pokud mas opravdu nerovnomerne probarvenou plet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.