Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám spíše tmavě hnědé husté dlouhé vlasy o které bych nerada přišla =/ ale přesto bych chtěla vyzkoušet jak by mi slušel blond. Samozřejmě jen šampon, ale i přes to, myslíte že by to vlasům moc uškodilo a po smytí šamponu by neměly stejnou barvu jako dříve?
Pokud se chcete obarvit na blond, tak to urcite nepujde jen samponem to je skutecne budete muset odbarvit kyslicnikem jinak blond nedocilite. Takze zasne umyti barvy nepujde budete muset pockat az vam proste odrostou a pak budou mit stejnou barvu. Jestli si jen chcet na chviku vyzkouset jak budete vypadat blond tak si kupte nebo nekde vyzkousejte paruku.
Jo a pokud byste se preci jen rozhodla odbarvit , tak poroz jeslti jste tmavsi typ tak nekdy je potreba treba odbarvit i oboci apod, aby to vypadalop rirozene. Jedna znama od prirody temer cernovlaska se dobarvila a vypadalo to priserne nebot mela upne cerne oboci a fakt to k otmu neslo.
twity, jestli by Vám slušela blond, tak to nejdříve zkuste vyzkoušet v jakémkoliv obchodě s parukama. Je to rychlejší, bepracné, zadarmo a není to nevratné. pro základní rozhodnutí to úplně stačí. Protože pokud se odbarvíte a pak byste usoudila, že se chcete vrátit ke své původní barvě, žádná kadeřnice nikdy netrefí přesně Váš přirozený odstín.Takže stejně nakonec budete muset nechat vlasy odrůst.Karina
Dobrý den, šampon Vám bohužel neudělá nic, natož blond. To samé počítejte i u barev. Nejlepší by bylo dojít ke kadeřnici a zkonzultovat s ní šetrný způsob odbarvení, popř. nějakou kúru po zákroku. Každé barvení je v podstatě nápor na vlasy. Z mojí zkušenosti - mám hnědé vlasy, pokaždé barveny od hnědé, přes červenou až černou ) Také jsem dospěla k názoru, že musim vyzkoušet blond a tak postupně jak mi odrůstají dobarvuji světlými barvami a teď jsem objednaná na mělír. Chce to postupně a pak bude výsledek snad dobrý
)
změna barvy vlasů z černé na blond je dost radikální. Píšete, že chcete vědět, jak byste v blond vlasech vypadala? Rozhodně bych tedy nejdříve navštívila obchod s parukami, tam si tu blond vyzkoušela a možná od toho rychle ustoupíte. Pokud ne, potom bych raději volila návštěvu u kadeřníka, abyste si vlasy touto radikální změnou barvy neponičila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.