Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dělá ze mě blbce

Od: robertwert odpovědí: 14 změna:

deset večer,vracím se domů,doma není.volám jí-odpovídá,že je v lesíku,říkám,že tam pro ní jedu,a´t nejezdím,trvám na to je tma.

není tam ,volám kdeje,odpovídá že u babi ve vesnici asi 20 km-říkámže tam jedu, a´t nejezdím zase ona.nechávám jí na handsfree a celou cestu žadoním o pravdu-je jasné,že zase kecá.říkám že babi zavolám-že prý spí. dorazím k paneláku -ptám se kde je,že v obíváku a babi spí-blbost. volám babi nebere to-prý má tel v obíváku,jdu okolo ať odzvoní. Je na druhé straně-najednou. udělá scénu. potom druhý den že jela vlakem- zase to nesedí.není to prvně.

jak mám věřit a čemu? je vhodné plánovat rodinu? dělá ze mě blbce? jjak se mám cítit? dík za reakce

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

annyfi*
hodnocení

4x

Nevím kolik je Vám let, takže těžko soudit. Píšete jestli plánovat rodinu - NE! Myslíte si, že se kvůli rodině změní-nezmění, ba možná i naopak. Nenechte ze sebe dělat pitomce a ignorujte jí, najdete mnohem lepší lásku, se kterou budete plánovat...Tahle za to evidentně nestojí. Ikdyž píšete, že jí milujete, jak dlouho vám to vydrží? Kašlete na to, zasloužíte si trochu úcty a vztah a rodina je o kompromisu a ne o tomhle.

robertwert
hodnocení

chodíme do poradny, pomůže to? chtěl sem aby si přečetla názory zde- nepřečetla- že se babram v hovnech.nezdá se mi důvěra hovno. co?

Roberte, velice mi připomínáte mého bývalého švagra. Taky se obracel na všechny kolem sebe a dopodrobna popisoval, co všechno mu švagrová dělá "naschvál", jak mu lže a podobně, a dovolával se podpory celého zbytku rodiny... Nepochopil, že NIKDO z nás nemá na její chování vliv, že je svéprávná a dospělá. Že s ním prostě jenom nechce být a nemá dost rozumu, aby s ním jednala narovinu. To ovšem taky nebylo možné - on by to nepřipustil. Nechtěl pochopit očividnou skutečnost. Přes všechno, co tak halasně proklamoval (že ji miluje, že si chce rozumně promluvit, že se dohodnou) se rozešli a pak jí několik let neustále dělal peklo - např. jí polil auto vteřinovým lepidlem (velmi dětinské). Zkrátka choval se jak magor a ona taky. Ti dva očividně k sobě nepatřili. A připadá mi to u Vás velmi podobné. Když jí nevěříte, rozejděte se a najděte si někoho, komu budete důvěřovat (pokud někdo takový existuje). Nemyslím si, že by čemukoliv pomohlo, kdyby si Vaše partnerka přečetla naše názory. Nemohou ji zajímat a nezajímají ji, jako nic, co se týká Vás - podle mě už jste ji ztratil.

martinaa*
hodnocení

0x

Predpokladam, ze mluvite o pritelkyni. Jedina otazka - nechate ze sebe toho blbce delat dal? Odpovezte si sam a mate i odpoved na svoji otazku. Nebo muzete zit ve lzich a toho blbce ze sebe delat dal.

robertwert
hodnocení

miluji jí,co teda?

buss

to je jen pocit, ten vyprchá

krkovicka*
Od milování jen krůček k nenávisti.Líbí se Vám to?Prosím,tak teda zůstaňte na pozici dvě a zajděte do myslivny pro parohy...Hodlám si doopravdy tvrdit,že někoho má.Sledujte její chování.Jestli jí až moc hlídate,kontrolujete mobilem-tak se slečně omlouvám.
robertwert
hodnocení

náhody,nejsem moc hlídací, víckrát jen tušímže lže-neprověřuji

martinaa*

Milujete ji tak, ze ji odpustite vsechny lzi, ze z vas dela blbce a pravdepodobne Vas podvadi? To byste byl korunovy vul (bez urazky). Takovou zenskou bych vykopla a nasla si nejakou, ktera me bude mit rada, budu ji moci verit, nebude mi lhat a podvadet me.

Vas vztah je o nicem, nezlobte se. Odejdete dustojne hned, abyste za cas jeste vice nelitoval.

krkovicka*
hodnocení

0x
Přítelkyně má asi důvod vám takhle lhát.Nechápete jen proč vám nepoví rovnou kde je a ským.Pokuď Vám takhle lže a má z toho psinu,že vás přesouvá z místa na místo-zeptejte se jí kde doopravdy byla,neříkejte ji že jste jel,tam a tam.Jakmile zalže ukažte ji kufr a dveře.Nemá to smysl.Opravdu z Vás děla blbce.

1jara*
hodnocení

0x

Když si teď tohle dovolí, co bude dělat za pár let? To už nebudete je blbec ale i paroháč.

lucinkaf*
hodnocení

0x

s ní bych si v této situaci rozhodně rodinu neplánovala. Buď tomu dát ještě nějaký čas a doufat, že se usadí, nebo vzít nohy na ramena, což bych udělala já. K druhým se snažím chovat tak, jak chci aby se chovali oni ke mně, nemám ráda, když jeden dělá z druhého blbce a myslí si, že to je vše OK. Ona podle mě není vyzrálá, a na vztah už vůbec ne.

kacenkav*
hodnocení

0x

rychle to ukončit. Už jí nepředěláte a dokud nemáte rodinu, tak vždy si můžete sbalit kufry a odejít, ale s dětmi to už je pak těžší. A jak se říká: pro jedno kvítí slunce nesvítí :)..příjde jíná a určitě lepší!

jerrysek*
hodnocení

0x
Žádnou rodinu neplánovat a rychle vzít nohy na ramena. Já vím, že je to těžké, když ji milujete, ale po tom všem to pro vás nakonec bude vysvobození. Najdete si mnohem lepší slečnu, která Vás bude milovat tak jako Vy ji, budete si důvěřovat a nebude Vás vodit za nos. Pak se to bude plánovat samo ;) Tenhle vztah se s největší pravděpodobností už nezlepší, naopak by to mohlo být postupem času ještě horší... Držím palce, uvidíte, že s někým jiným budete mnohem šťastnější :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]