Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pritel BDSM

Od: rolnicka odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

žádám o radu nebo se chci možná jen někomu svěřit a nemám komu.Na seznamce jsem se seznámila s jedním moc milým klukem.Psali sme si dlouho,dobře si rozuměli.Pak sme měli první rande,dobře sme si povídali,rozuměli si,prostě fajn bych řekla.On mi dýl nepsal,pak mi napsal že to bylo dle něho taky dobrý ale pak na mě vybylil že sme od sebe moc daleko a že on je BDSM.to sem na to hleděla jak vyoraná myš na ten pc :) to bych do něj neřekla.A on že co já?Já že mi to nevadí,že když se dva milují tak nic není překážka,a že vyloženě Ne neříkám na to,ale že všechno je risk,každý vztah a že to chce se víc poznat.No a on mi pak napsal že to nemá chut to risknout a to je znamení že se mnou chodit nechce.Napsala sem mu ok,zároven mu už psát nebudu pokud ne on mě.Reagovala jsem ok?jak byste reagovali ostatní?takové věci se řeší po prvním rande?prostě čekám jakékoli ohlasy lidičky :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

4x

Ocenila bych, že vám to řekl na začátku a dal vám tedy šanci si promyslet, jestli byste to snesla a zkusila. Otázkou je, proč to udělal, když on zájem nemá. Není možné, že si to vymyslel, aby vás odradil a ukončila byste to vy? *nevi*

Myslím, že jste reagovala dobře. Snad budete mít příště víc štěstí. ;)

hella*
hodnocení

3x

Myslím, že jste reagovala dobře, i když osobně bych to napsala bez toho dovětku "pokud ty mi nenapíšeš". Kromě toho si neumím představit, že byste si "zvykla" na jeho založení - to se nedá lámat přes koleno, ani když se dva milují... a velmi pravděpodobně by to nakonec byl stejně důvod vašeho rozchodu.

martinaa*
hodnocení

2x

Rolnicko, pripojuji se k Tlapce - to od nej vypada jako utek pryc, jinak by po tom rande napsal. Nebo by Vam o sve uchylce rekl uz drive, takhle najednou je to moc podezrele. K tomu ta dalka - to predtim nevedel, nebo co? Nee, tento nema zajem a protoze nedokazal na rovinu rict promin, ale nepadli jsme si do oka, nebylo to ono... tak si radi vymyslel pohadku o dalce a BDSM.

Berte to jako vyresenou vec, kontakt smazte, zapomente a koukejte se do lepsich zitrku!:)

rolnicka
hodnocení

Děkuji strašně moc za odpovědi,také jsem na to po dvou dnech přišla a už mi to došlo,Věděl kde bydlím já,kde on,předtím nic nenamítal najednou to viděl jako problém,to s tím BDSM si myslím že by to vytáhl taky dřív a nebo pozdějc.Je to asi VÝMLUVA. Mě se líbil a bude těžší zapomenout,ale smažu ho,a sbohem.

Vaše odpovědi mě dokázali podpořit,děkuju!

martinaa*

Vymluva je to stoprocentne:) A i kdyby se Vam libil stokrat, porad to bude vul. Preji Vam hodne stesti v hledani nekoho dospelejsiho, kdo si Vas zaslouzi:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]