Nejste přihlášen/a.
Párkrát jsem to zkoušela, ale je to jen pročištění střev, a nastartování třeba na případné držení další diety. Je u toho potřeba hlavně hodně pít, a já jedla i jablka celý den. Takový picí den neškodí i jindy, nemusí být úplněk. Jednou za čas je to pro tělo prospěšné. Za ten den můžete vážit i o 2 kila méně, ale není to zhubnutí, jen vyprázdnění a propláchnutí střev. Ale po úplňku, při úbývání měsíce se lépe hubne.
Já osobně věřím v to, že když měsíc ubývá, tak se z těla lépe vyplavují škodliviny a celkově se tělo všeho snadněji zbavuje. Opačně zase při přibývajícím měsíci lépe tělo přijímá. Proto je podle mne lepší od úplňku do novu, kdy je vyvrcholení, tělo čistit a hubnout. No a od novu do úplňku zásobit prospěšnými látkami. Do toho zbavování patří i depilace a do nabírání i třeba vlasové či pleťové masky. Doporučuji kalendář Krásné paní.
Takže dietu doporučuji na úplněk spíše proto, aby člověk tolik nepřibral a na nov proto, aby opravdu účinně zhubl. Porozuji to na sobě už opravdu dlouho, že na úplněk jsem taková kulatější
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.