Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úplňková dieta?

Od: vendulka87* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, máte zkušenost s úplňkovou dietou? Kolik jste shodili?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Párkrát jsem to zkoušela, ale je to jen pročištění střev, a nastartování třeba na případné držení další diety. Je u toho potřeba hlavně hodně pít, a já jedla i jablka celý den. Takový picí den neškodí i jindy, nemusí být úplněk. Jednou za čas je to pro tělo prospěšné. Za ten den můžete vážit i o 2 kila méně, ale není to zhubnutí, jen vyprázdnění a propláchnutí střev. Ale po úplňku, při úbývání měsíce se lépe hubne.

georges*

Máte pravdu, picí den neškodí nikdy. Když ho mám já, nehledím na to zda je úplněk. Ale on to spíš bývá picí týden. Pak teprv by se hodil ten úplněk na odplavení škodlivin. A zhubnu taky, docela dost.

vanilka81*
hodnocení

0x

Já osobně věřím v to, že když měsíc ubývá, tak se z těla lépe vyplavují škodliviny a celkově se tělo všeho snadněji zbavuje. Opačně zase při přibývajícím měsíci lépe tělo přijímá. Proto je podle mne lepší od úplňku do novu, kdy je vyvrcholení, tělo čistit a hubnout. No a od novu do úplňku zásobit prospěšnými látkami. Do toho zbavování patří i depilace a do nabírání i třeba vlasové či pleťové masky. Doporučuji kalendář Krásné paní.

Takže dietu doporučuji na úplněk spíše proto, aby člověk tolik nepřibral a na nov proto, aby opravdu účinně zhubl. Porozuji to na sobě už opravdu dlouho, že na úplněk jsem taková kulatější :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]