Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obleceni na krtiny

Od: gecitka odpovědí: 10 změna:

Prosim o radu, co si obleci na krtiny; budou zacatkem kvetna, je me 25let a navic jdu za kmotru. Kalhoty by zrejme neprosly, takze jedine saty nebo sukni, ale v jakych barvach? At nevypadam usedle, ale ani naopak... Pokud mate nejake fotky, odkazy, budu za ne moc vdecna! Preji vsem pekny den.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Co tak ale extra?Krtiny ,jak píšeš ,jsou v kostele,tam je zima jak v psírně.Takže nějaký flaušák,pod to sukni a svetr.Na oslavě to postupně shodíš a jsi v pohodě.Pokud stím bude mít někdo problém,jeho věc.Pomluví tě stejně.

myse*
hodnocení

0x

Jaké pak ciráty - prostě slavnostní oblečení - něco určitě máte...

eulalie*
hodnocení

0x

Jojo, do kostela jedině se obléci tepleji, křtiny nejsou záležitost několika minut. Černou a bílou barvou opravdu nikdy nic nezkazíte, to je elegantní pro každou příležitost.

sebod*

No, na KRTINY jedině v kalhotkách. :D Přece jako krteček a kalhotky ;)

patronka*

Sebod, já si taky lámala hlavu jakou má souvislost oblečemí s KRTINAMA. Co udělá jedna absence maličkého háčku. Patronka

buss
hodnocení

0x

Slušně..., též mezi koho jdu ...

tofi*
hodnocení

0x

Ja jsem na krtinach svych deti byla vzdy v sukni a to jednou jsme krtili v dubnu a podruhe v cervnu. Je tam sice chladneji, ale da se to vydrzet. Kazdpadne pokud chcete jit v kalhotech tak si mylsim, ze to vubec neni problem - tedy je jasne, ze to nebudou dziny, ale nejake spolecenske kalhoty - je uplne jedno jestli budou cerne, bile, bezove nebo v nejake decentni barve.

Ja jsem na jednich krtinach mela bilou dlouhou pletenou sukni a nahore jsem mela pletene spolecenske ponco. Na druhych jsem mela satovy kostymek v tmave modre barve.

Pokud to nebude neco vystredniho ci v kriklavych barvach - tak si myslim, ze si muzete vzit temer vse. Podstate nej abyste se v tom dobre citila.

annyfi*
hodnocení

0x

Nedělejet si s tím velkou hlavu, buď se domluvte s ostatními, jak jdou oblečeni, ať zbytečně nevynikáte nebo černé kalhoty a nějaký hezký top či halenku a kabát. V podstatě o nic nejde. Dneska je tolik možností, jak z obyč denního oblečení udělat slavnostnější.

vaclavstraka
hodnocení

0x

Je mi 52 ,ted pro mě vyvstal problém,co na vlastní křest,ale pozor,jsem XXL 2m /160kg.Takže to asi nebude jednoduché.

Cokoli alespoň trochu společenského. U nás ve farnosti si ale křtěnci oblékají (přes oděv) ministrantské alby.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]