Nejste přihlášen/a.
Prosim o radu, co si obleci na krtiny; budou zacatkem kvetna, je me 25let a navic jdu za kmotru. Kalhoty by zrejme neprosly, takze jedine saty nebo sukni, ale v jakych barvach? At nevypadam usedle, ale ani naopak... Pokud mate nejake fotky, odkazy, budu za ne moc vdecna! Preji vsem pekny den.
Jojo, do kostela jedině se obléci tepleji, křtiny nejsou záležitost několika minut. Černou a bílou barvou opravdu nikdy nic nezkazíte, to je elegantní pro každou příležitost.
Ja jsem na krtinach svych deti byla vzdy v sukni a to jednou jsme krtili v dubnu a podruhe v cervnu. Je tam sice chladneji, ale da se to vydrzet. Kazdpadne pokud chcete jit v kalhotech tak si mylsim, ze to vubec neni problem - tedy je jasne, ze to nebudou dziny, ale nejake spolecenske kalhoty - je uplne jedno jestli budou cerne, bile, bezove nebo v nejake decentni barve.
Ja jsem na jednich krtinach mela bilou dlouhou pletenou sukni a nahore jsem mela pletene spolecenske ponco. Na druhych jsem mela satovy kostymek v tmave modre barve.
Pokud to nebude neco vystredniho ci v kriklavych barvach - tak si myslim, ze si muzete vzit temer vse. Podstate nej abyste se v tom dobre citila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.