Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může holka otěhotnět, když jí to dělám prsty?

Od: davidgru odpovědí: 16 změna:

Dobrý den může holka otěhotnět když jsem měl na rukou už otřený sperma a pak jsem ji vyprstil? Děkuji za odpověd

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lui*
hodnocení

3x

Nemůže.

pro Paaja, krkovička, Buss: proč tolik jízlivosti, nebo arogance, já nevím jak to nazvat. Proč si nepřipustíte, že by dotaz mohl taky někdo myslet vážně? A taky mu podle toho odpovědět, nebo si alespoň odpustit poznámky. Copak jste nikdy nebyli mladí a nezkušení? Už jste zapomněli?

krkovicka*
Že nemůže?může!ale taky nemusí!kdyby si ručku umyl a nebyl hrrr tak se může hodit do klidu.Za sebe jsem začla sexualně žít až jsem byla na to zralá a zodpovědná.To to není sběr zkušeností,jednou a končíte.
paaja*

Můžeš mě poučit co je jízlivé nebo arogantní na slově "může"? předem děkuji

paaja*
14.03.11 10:15
hodnocení

2x

Může

buss
hodnocení

1x

Jistě ..., och ti naivové...

petr123*
hodnocení

1x

a) Pokud máš takové otázky tak se do podobných "věcí" nepouštěj, máš na ně dost času. A ona nejspíš taky *frajer*

b) Je to hodně, hodně, hodně, hodně nepravděpodobné. Spíš na vás přitom spadne meteorit a oba vás zabije než aby z tohohle mohla otěhotnět *smich*

pecenkav*
hodnocení

1x

kdyz mohla Panna Maria otehotnet i bez tech prstu, tak asi jo:)

hop®
hodnocení

1x

Je to nepravděpodobné, ale je to možné. Před podobným nebezpečím příště chránit omytím či alespoň olízáním prstů. Po olízání svých prstů ovšem partnerku pouze prstit, nevylizovat! :)

krkovicka*
hodnocení

0x
Pokuď jsou potvůrky dost šikovný tak ano-může.

cyril*
hodnocení

0x

Pokud byla na fotce v časopise, tak asi těžko.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že sperma na vzduchu rychle zasychá a hyne, je to velmi, VELMI nepravděpodobné, ale ne nemožné.

krkovicka*
Nemusím tady poučovat o sexualní výchově,od toho jsou jiní.Ale pokuď mám sperma(a to i nějak setřený)a zajedu s prstama dovnitř tak otěhotnět může.tak 50na50.Ale rovnou tady nebudu vylučovat,že ne...

petr123*

50 na 50? Hmm, a kde ty spermie vezmou rychlost a správný směr aby se dostaly tam kam mají? Děti, tohle přece není jako práce s busolou! *frajer*

krkovicka*
Nebojte,trefí.Vás neučily že se nemáte otírat o genitálie partnerky?
cyril*

Droždí je i v sušeném stavu a pak stačí dostatečně vlhká jamka a dělá to divy! :D

hop®

Jj, pak to kyne a kyne... *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]