pro Paaja, krkovička, Buss: proč tolik jízlivosti, nebo arogance, já nevím jak to nazvat. Proč si nepřipustíte, že by dotaz mohl taky někdo myslet vážně? A taky mu podle toho odpovědět, nebo si alespoň odpustit poznámky. Copak jste nikdy nebyli mladí a nezkušení? Už jste zapomněli?
krkovicka*
Že nemůže?může!ale taky nemusí!kdyby si ručku umyl a nebyl hrrr tak se může hodit do klidu.Za sebe jsem začla sexualně žít až jsem byla na to zralá a zodpovědná.To to není sběr zkušeností,jednou a končíte.
paaja*
Můžeš mě poučit co je jízlivé nebo arogantní na slově "může"? předem děkuji
Je to nepravděpodobné, ale je to možné. Před podobným nebezpečím příště chránit omytím či alespoň olízáním prstů. Po olízání svých prstů ovšem partnerku pouze prstit, nevylizovat!
Vzhledem k tomu, že sperma na vzduchu rychle zasychá a hyne, je to velmi, VELMI nepravděpodobné, ale ne nemožné.
krkovicka*
Nemusím tady poučovat o sexualní výchově,od toho jsou jiní.Ale pokuď mám sperma(a to i nějak setřený)a zajedu s prstama dovnitř tak otěhotnět může.tak 50na50.Ale rovnou tady nebudu vylučovat,že ne...
petr123*
50 na 50? Hmm, a kde ty spermie vezmou rychlost a správný směr aby se dostaly tam kam mají? Děti, tohle přece není jako práce s busolou!
krkovicka*
Nebojte,trefí.Vás neučily že se nemáte otírat o genitálie partnerky?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.