Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomůžou mi rovnátka ve 24 letech?

Od: vendulka87* odpovědí: 10 změna:

Zdravím, chci se zeptat na vaše zkušenosti... Známá mi povídala, že její kamaráce doporučil zubař rovnátka ve třiceti letech , a že se jí zuby docela srovnali...Nosila je na noc. Co vy? Mám křivější zoubečky na horním patře a nerada se směju, mám z toho mindráky...:(

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Dneska uz jsou rovnatka takovy modni doplnek, ja je mela v 14, bracha je dostane behem roku, nosi je i muj triatricetilety kamarad a nejspis si je necha dat i mama ( k 50). Kdyz chces mit krasne rovne zuby, chvilka mindraku a nepohodli se prezije. A kdybys je nosila na noc, zadny mindrak z toho mit nemusis:) Co je pro tebe vetsi mindark - cely zivot krive zuby, nebo dva roky s rovnatky, ktere ma dneska kdekdo a nasazuji si na ne vesele barevne gumicky?

vendulka87*
hodnocení

Děkuji, zítra jdu k zubaři, jsem zvědavá co mi poví... Jdu k němu poprvé:) Změnila jsem zubaře.

vendulka87*
hodnocení

Mám mindrák z křivých zubů, ne z rovnátek:)

martinaa*

Lepsi jsou rovnatka natrvalo, jak se pise nize. Na noc nemaji takovy efekt a stejne tak nejake pulrocni, o nich jsem tedy jeste neslysela. Rovnatka napevno je nutno nosit minimalne rok a pote zhruba pul roku ty nocni, pokud se totiz rovnatka sundaji moc brzy a nebo se nedodrzuje kazdonocni nasazeni, po nejakej case se zuby mohou opet "rozjet", protoze jim trva delsi dobu, nez se milostive usidli na novem miste.

Proto se cca jednou za mesic, za dva utahuji, aby si zuby zvykaly:)

durancea*
hodnocení

0x

Kámoška nosila v dospělosti, teda i přes den, a myslím, že to pomohlo.

hodnocení

0x

Pomůžou, jeden kolega je má v 26, další ve 28. Ale mají ten typ, co je natrvalo (rozumějte nesnímací, prý je to snad na půlrok)

krkovicka*
Promiňte že se takhle blbě zeptám,to sněma i jí jídlo?Jak?vždyť se tam to jídlo musí zachytávat ne?nebo jsou šikovně udělaný?nebo je to klasická mřížka?
martinaa*

Take zalezi jak jake jidlo, zakazany jsou tvrde potraviny, ktere by mohly rovnatka poskodit - bonbony, topinky, i treba mrkve a jablka. Ja mela zakazane i zvykacky.

Samozřejmě, že se s nimi jí, měly by se po každém jídle čistit důkladně zuby.

hodnocení

0x

Pomůžou, když pomohly mojí kolegyni v 55 letech*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]