Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Parfém pro muže

Od: ihavenewjob odpovědí: 7 změna:

Jaký byste doporučili pánský parfém (toaletní vodu), který nejen že hezky voní, ale hlavně který je cítit delší dobu, bez nutnosti se v něm "koupat"? *smich* A za rozumnou cenu. Mně se třeba líbí Mexx Berlin summer *palec*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

1x

Pritel pouziva Hugo Boss No. 6 a je to uzasna vune, velmi pekna je i Bruno Banani, ale Boss vydrzi dele. Je to parfem, takze klidne i cely den.:) Cena klasicky kolem 1000,- a vydrzi dlouho.

lidus*

Máte můj souhlas martinaa a dovolím si přidat Hermes stojí něco přes 2000 ale manžel byl nadšený.

mil®
hodnocení

1x

Používám Old Sice Original.*frajer*

doplněno 13.03.11 08:03:

Spice.

lui*

Hlasuji také pro Old Spice. Ale musí to být opravdu Original. Žádné novinky jako White water apod.

hodnocení

0x

Beckhem - fialková lahvička, voní hodně dlouho. Manžel se stříkne ráno a večer to ještě krásně voní.

valinka*
hodnocení

0x

Já mohu z vlastní zkušenosti doporučit Hugo Boss č.6 je to držák a voní opravdu skvěle, ženské se po něm mohou utlouct www.parfemky.cz/b/...

A super a méně známý je také Lanvin L Homme... taková sladší, ovocná vůně www.parfemky.cz/l/...

jolana10
hodnocení

0x

Manžel již několik let používá zelený lacoste. Voní ještě večer.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]