Nejste přihlášen/a.
Holky, nevíte některá, kde se dá ještě sehnat minerální make up True Match Minerals od L´oreal? Konkrétně se mi jedná o odstín N3. Už jsem navštívila několik prodejen v Praze (Rossmann, DM, Tesco), ale bez úspěchu. Tento produkt není k dispozici ani v e-shopech. Včera jsem v jedné diskuzi vypátrala, že byl vyráběn pouze do září 2012. Pokud ho tedy ještě někde mají, bude se jednat zřejmě o poslední kousky. Nejhorší je, že náhrada za něj bohužel není. Kdybyste ho tedy některá někde objevila, moooc byste mě potěšila. Je to ta nejúžasnější věcička, co znám.
Kdo ho někdy měl, ví, o čem mluvím.
Dobrý večer ,
byť se v "mejkapech"příliš nevyznám...vím, že když si zvyknete na konkrétní a svou podstatou jedinečný produkt, těžko se s ním loučí (mám to podobně s gelovou řasenkou od Rimmel, už se nevyrábí).
Jestliže není k dostání u nás, zkuste zahraničí...tady ho mají ve výprodeji (žel, pouze trošku jiný odstín): shop4makeup.com/...
Zasílají po celé Evropě, poštovné vychází na cca 230 Kč. Hodně štěstí K.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.