Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat minerální make up od Loreal?

Od: aiko* odpovědí: 3 změna:

Holky, nevíte některá, kde se dá ještě sehnat minerální make up True Match Minerals od L´oreal? Konkrétně se mi jedná o odstín N3. Už jsem navštívila několik prodejen v Praze (Rossmann, DM, Tesco), ale bez úspěchu. Tento produkt není k dispozici ani v e-shopech. Včera jsem v jedné diskuzi vypátrala, že byl vyráběn pouze do září 2012. Pokud ho tedy ještě někde mají, bude se jednat zřejmě o poslední kousky. Nejhorší je, že náhrada za něj bohužel není. *plac* Kdybyste ho tedy některá někde objevila, moooc byste mě potěšila. Je to ta nejúžasnější věcička, co znám. *palec*Kdo ho někdy měl, ví, o čem mluvím.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kikes*
hodnocení

0x

Dobrý večer :),

byť se v "mejkapech"příliš nevyznám...vím, že když si zvyknete na konkrétní a svou podstatou jedinečný produkt, těžko se s ním loučí (mám to podobně s gelovou řasenkou od Rimmel, už se nevyrábí).

Jestliže není k dostání u nás, zkuste zahraničí...tady ho mají ve výprodeji (žel, pouze trošku jiný odstín): shop4makeup.com/...

Zasílají po celé Evropě, poštovné vychází na cca 230 Kč. Hodně štěstí ;)K.

sabinas
hodnocení

0x

Už jsem utratila tolik peněz za jeho náhradu a je to neskutečný nic mi nevyhovuje :(

hanhes
hodnocení

0x
Presne tak.Byl nejlepsi,co se kdy prodaval a uz se neda sehnat nikde.Nevyrabi sea ani ve vyprodejich neni.Bohuzel.Mam problematickou plet a jiny mi nevyhovuje.Ihned mi vyskacou pupinky i pres to,ze jsou antialergicke a dermatologicky testovane.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]