Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gelové nehty - neschnoucí gel

Od: luuuucik* odpovědí: 19 změna:
Ahoj,mohl byste mi nekdo poradit?K vanocum jsem dostala od rodicu cele nehtove studio i s UV lampou,hned jsem to vyskousela ale gel mi proste nechce a nechce schnout dala jsem opravdu i malou vrstvu ale nic je porad lepkavy,myslite,ze je to lampu a nebo mam spatny gel?Prosim poradte,predem dekuji za odpovedi

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud nenajdeš radu v návodu, zkus se podívat zde:
poradte.cz/...

makyyyy*
hodnocení

0x
Ahoj, nehtové studio jsi dostala od firmi TV product?!
Jestli ano tak ja měla uplně ten samej problém taky jsem ho dostala k vánoců. Už jsem ho poslala na reklamaci!
je uplně naprd
luuuucik*
hodnocení

Ahoj,ne mam to z quelle,ale asi bude problem v troube,ale diky poslu to nejspis taky zpatky a kde sis potom koupila UV lampu?Na internetu
luuuucik*
hodnocení

ne v troube ale myslim v lampe
makyyyy*
Z quelle?!
A prosímtě jak se to nehotvé studio jmenuje chci si taky obědnat z qulle myslela jsem že to bude lepší!
Já jsem to cele vratila zpět, a napsala jim že chci naspátek peníze!
luuuucik*
hodnocení

No jmenuje se to prave Dream nails profesionel nevim jestli myslis to samy ale je z quelle,je na obe ruce soucastne a je modry,tak to si taky teda nekupuj
makyyyy*
No panejo! TAk to je mazec! Ještě že sem si ho neobědnala! :(
A daval jsis hodne tenkou vrstvu toho gelu?
luuuucik*
hodnocení

Ja to taky poslu zpatky ale prave se bojim abych pak jeste nekdy ty penize videla,ale stve me to taky no ja uz jsem se na to tak pul roku tesila byl to darek z jakyho jsem mela nejvetsi radost a ted nic no je to hrozny
luuuucik*
hodnocení

Jo davala jsem si ho strasne malo neslo mi to vubec ale ja nevim jestli je to lampou a nebo gelem takze si nekde sezenu jinej gel a zkusim to jeste s jinym a kdyz to nepujde tak je spatna lampa a poslu to zpatky
makyyyy*
Hele to jsme uplně na tom stejně! sem si ten dárek vymodlila, chtěla jsem ho taky moc. Rozbalila darek a hned šla na to , jsem si to vše udělala a normalně měla jsem takou trpělivost že jsem nechala ruce v té lampě 2hod. a nic!
uplně mě to zklamalo!
No pravě mé kamošky nějaká znamá ho ma to studio a je spokojena, tak mě to zaskočilo že ti to nechce zaschnout bud to teda bude lampu nebo gelem? FAkt nevím!
Pak napiš jak si dopadla!
al bunda*
Zajdi za tou kámoškou a prohoďte si gely i lampy a vyzkoušejte to. Tvůj gel a její lampu a její gel a tvoji lampu. Pak dejte vědět.
Hezký den.
luuuucik*
hodnocení

Ahoj,hele mam v pohode gel i lampu,mama ma kamaradku ktera to dela uz 10 let a ted u nas byla,delala jsem to cely spatne,takze byla chyba spis ve me,takze super,tak ja ti drzim palecky a tu stejnou jak mam ja si muzes v pohode udelat,ale bylo by lepsi treba kdyby si sla k nekomu na nehty,aby si mohla okouknout vsechen ten postup a pak ti to pujde jako po masle,tak ti drzim palecky mej se hezky
makyyyy*
Fakt? tak to je super že to je nakonec v pohodě! A co si dělala špatně?!
Ja jsem na gelové nehty chodila 2 roky, takže tak nějak vím jakej je postup!
luuuucik*
hodnocení

No mela jsem ten gel lepkavej ale ona ma ho ma i manikerka lepkavej akorat se musi setrit trosku ta lepkava vrstva a znovu to zpilovat a potom dalsi vrstva ale to ja myslela ze mi ten gel musi vytvrdnout uplne
andelskycert*
Ahojky,má stejný problém,také z quele ale brilant a gel mi tvrdne částečně a za nějakou dobu šedne...

luuuucik*
hodnocení

Ahoj,no a myslis ze je to gelem nebo lampou?Vyzkousim jiny gel a myslim si ze to bude v pohode..Rikala mi kamaradka,ze nejvic zalezi na gelu..
sarka*

Ahojky.

Ten gel lepí vždy, poslední vrstva se musí setřít lihovým čističem (cleaner). Pak by to mělo být OK.

nikita*
hodnocení

0x
Ahoj,musis odstranit vypotek bezacet.odlakovacem,to je cela veda,jako kdyz odlakujes lak gel je zatuhly jen je lepkavy ten vypotek.\\\\\\\\\\\\\\\Doufam ze nemas studio tv shop.

jitulina*
hodnocení

0x
Ahoj Luciku, pravděpodobně máš stejný problém jako Angie. Nehty ti po vytvrzení lepí proto, že se na nich vytvoří tzv. výpotek- je to zcela normální. potřebuješ jen tekutinu zvanou Cleanser- s tím ten výpotek setřeš a měla bys mít normální tvrdé gelové nehty. Hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]